Familie Safari met kinderen en/of ook ouderen

Met de hele familie op vakantie, een herinnering voor het leven!

Vraag vrijblijvend offerte aan op gijs@scottbilsentravelcom

 
Duidelijke trend van de afgelopen jaren is een toename van de compleet verzorgde Familie Safari. Heerlijk met de hele familie op safari in de Serengeti, Tanzania of Okavango Delta in Botswana. Of in Zuid-Afrika, gevolgd door een strandvakantie of een verblijf in Kaapstad en De Wijnlanden.
 
Als je veel van de wereld hebt gezien dan is deze combinatie misschien wel de mooist denkbare en dierbare!
 
 
 
 

Safari in luxe family tented camp of luxe family lodge

Wij kennen de mooiste family-lodges en luxe family tented camps in de Serengeti in Tanzania, Chobe & Okavango Delta in Botswana en in het Krugerpark, Zuid-Afrika. Zij bieden volop privacy. Feitelijk is elke safari in Tanzania en Botswana en Zuid-Afrika perfect met de hele familie mogelijk, in een luxueuze familie-tent van alle comfort voorzien en natuurlijk met een privé rangerover en privé ranger/driver/guide.
De mogelijkheid bestaat zelfs om een klein Private Game Resort met slechts 4 of 5 lodges in zijn geheel voor u privé vast te leggen.

“Gijs, als wij een top 3 van ons hele leven mogen maken, dan staat de geboorte van onze kinderen op nr. 1, deze safarireis in Tanzania met de hele familie inclusief kleinkinderen op nr. 2 en onze trouwdag op nr. 3”.
Aldus een vitale en tevreden vader en grootvader van 82; hetgeen ogenblikkelijk en volmondig werd bevestigd door zijn echtgenote. Misschien wel het mooiste compliment dat wij ooit ontvingen.

Liever geen malariatabletten slikken ? Dat kan !

Maakt u met uw hele gezin of familie een safari, waarbij ook ouderen en kinderen aanwezig zijn, die liever geen malariatabletten slikken, dan zijn diverse malariavrije wildparken in Zuid-Afrika een heel goed alternatief voor het befaamde Kruger National Park.

Pilanesberg N.P. en Madikwe National Park in het noorden

In het noorden van Zuid-Afrika, ten westen van Johannesburg en zelfs nog verder, tegen de grens met Botswana, bevinden zich twee uitgestrekte Nationale Wildparken, die de status malariavrij dragen.

The Big Five is ook hier in grote getale vertegenwoordigd en de lodges van de Private Game Resorts in Madikwe Game Reserve en Pilanesberg Nationale Wildpark (tussen Madikwe en Johannesburg) zijn evenzeer van grote klasse. Zij steken menig luxe lodge in het Krugerpark Sabi Sands zelfs naar de kroon.

Vanuit Pilanesberg rijdt u bovendien in een uurtje naar Sun City, het ‘Las Vegas van Zuid-Afrika’ genoemd. Met een rechtstreekse vlucht naar Kaapstad kunt u uw safari heerlijk vervolgen met een verblijf in de Tuinroute, De Wijnlanden en Kaapstad zelf.

Malariavrije wildparken rond Port Elizabeth en De Tuinroute in het zuiden

Wij noemen als voorbeeld Amakhala en Shamwari nabij Port Elizabeth en Botelierskop nabij George, Tuinroute.
Met plezier informeren wij u nader en maken wij u een vrijblijvende offerte.

 

 

Verleng uw reis: een weekje Zanzibar of ’n fraai resort in Mozambique

Een familie safari in Tanzania kunt u heerlijk verlengen en ontspannend afsluiten met een weekje strandvakantie in een luxe resort aan de kust bij Dar es Salaam of op Zanzibar. Er is voor elk wat wils variërend luxe hotelaccommodatie tot superluxe resorts. Wij zijn u graag van dienst bij het maken van uw keus.

Of wat dacht u van hagelwit strand op een privé-eiland voor de kust van Mozambique. Deze bestemming komt ook mooi in beeld als bent begonnen met een paar dagen Victoria Falls en vervolgens een safari in de Okavango Delta, Botswana.

en dan is daar Kaapstad en De Wijnlanden…

Mét of zonder strandvakantie, De Kaap en De Wijnlanden lonken! Volop vertier voor jong en oud.
Prachtige privé villa’s zowel in Kaapstad zelf, aan de kust bij Camps Bay of in De Wijnlanden nabij Stellenbosch en Franschhoek, vormen een prima alternatief voor een luxe hotel. Mét een auto voor de deur, inclusief privéchauffeur en -gids als u wenst. En natuurlijk mét dagelijkse house-keeping en desgewenst een privé kok voor ontbijt en/of lunch en/of diner. Service- en klantgerichtheid staat hoog in het vaandel met de villa’s en appartementen waar wij al jaren mee werken.

Dit kleine icoontje staat symbool voor een heel grote garantie: alle Afrikareizen worden aangeboden, georganiseerd en uitgevoerd conform de nieuwe strenge en aangescherpte richtlijnen voor de reisbranche. Download desgewenst HIER een copie.