Privé villa in de Kaap

De Kaap, Kaapprovincie, zowel aan Indische Oceaan als zeker ook de Atlantische oceaan biedt diverse luxe villa’s, die u alle conform bieden, die u zich kunt wensen en logies voor 8 tot 12 personen. Desgewenst wordt het ontbijt elke dag voor u keurig verzorgd en natuurlijk is er ook house-keeping. Ook een privékok behoort tot de mogelijkheden. Llandudno Beach bijvoorbeeld en Camps Bay, chique voorsteden van Kaapstad hebben een keur aan prachtige grote villa’s, die een aantrekkelijk alternatief vormen voor de meest luxueuze hotels. Maar ook in Stellenbosch en Franschhoek -midden in de Wijnlanden- is het aanbod heel divers en aantrekkelijk.

Luxueuze villa in de Kaap of Kaapprovincie in plaats van een hotel

Door onze goede en jarenlange contacten in de Kaap, Kaapstad en Kaapprovincie kunnen wij u een keur aan villa’s en appartementen aanbieden, die perfect kunnen wedijveren met de meest luxueuze hotels.

Prachtige bungalows en luxe grote villa’s met zwembad, jacuzi en alle comfort van dien. Ook in de wijnlanden, Stellenbosch en Franschhoek. Luxe appartementen, self-catering, in The Waterfront of aan de voet van de Tafelberg of in Clairmont, de luxueuze ambassadewijk van Kaapstad, nabij Kirstenbosch en Groot en Klein Constantia. Informeer naar de mogelijkheden.