Privé villa of appartement                              Vraag HIER meer info aan

 
In Kaapstad en de Kaapprovincie, zowel aan Indische Oceaan als ook de Atlantische oceaan is een prachtig aanbod van diverse luxe appartementen en villa’s, die u alle comfort, privacy en service bieden, die u zich wensen kunt.

– duur van uw verblijf: conform uw wens
– beste periode: september t/m maart
– locatie: Kaapstad en de Kaapprovincie
– catering: desgewenst met een privé kok
– housekeeping: altijd inbegrepen
– voor 4 tot 16 personen.

Prachtige grote villa’s met zwembad, jacuzzi en alle comfort van dien. Desgewenst wordt het ontbijt elke dag voor u keurig verzorgd en natuurlijk is er ook housekeeping. Zelfs een privé-kok behoort tot de mogelijkheden. En een auto voor de deur met privéchauffeur / -gids voor een mooie dagtour is in een handomdraai geregeld.

Llandudno Beach bijvoorbeeld en Camps Bay -chique voorsteden van Kaapstad- hebben een keur aan prachtige grote villa’s, die een aantrekkelijk alternatief bieden voor de meest luxueuze hotels. Wat dacht u van Kaapstad zelf – The Waterfront en aan de voet van de Tafelberg – ook daar is een aantal luxe appartementen en penthouses beschikbaar, dat volledig aan uw wensen voldoet.

Prefereert u een landelijke entourage, denk dan aan Stellenbosch en Franschhoek -midden in de Wijnlanden – waar het aanbod evenzeer heel divers en heel aantrekkelijk is.

Luxueuze privé-villa of self-catering appartement in plaats van een hotel

Maak gebruik van mijn kennis, netwerk en ervaring.   Dat verrijkt uw reis