Privé villa in Kaapstad, Stellenbosch of de Tuinroute

Dát is optimaal genieten van luxe, service en comfort. Zeker met een klein gezelschap of familie

Mooie villa of luxe appartement in plaats van luxe hotel

 
In Kaapstad en de Kaapprovincie, zowel aan Indische Oceaan als ook de Atlantische oceaan bestaat een groot aanbod van luxe appartementen of privé villa’s, met alle comfort, privacy, die u zich wensen kunt.
 
Een serieuze overweging in plaats van een luxe hotel of als u met de hele familie op vakantie gaat.

– duur van uw verblijf: conform uw wens
– beste periode: september t/m maart
– locatie: Kaapstad en de Kaapprovincie
– catering: desgewenst met een privé kok
– housekeeping: altijd inbegrepen
– voor 4 tot 16 personen.

Prachtige grote villa’s met zwembad, jacuzzi en alle comfort van dien. Desgewenst wordt het ontbijt elke dag voor u keurig verzorgd en natuurlijk is er ook housekeeping. Zelfs een privé-kok voor lunch en/of diner op afspraak, behoort tot de mogelijkheden. En een auto voor de deur met privéchauffeur en -gids voor een mooie dagtour is in een handomdraai geregeld. Profiteer van mijn connecties en ervaring.

Llandudno | Camps Bay| Clifton| The Waterfront| City Bowl Cape Town

 
Llandudno Beach bijvoorbeeld en Camps Bay of Clifton -chique voorsteden van Kaapstad- hebben een keur aan prachtige grote villa’s, die een aantrekkelijk alternatief bieden voor de meest luxueuze hotels. Wat dacht u van het centrum van Kaapstad zelf – The Waterfront en aan de voet van de Tafelberg – ook daar is een aantal luxe appartementen en penthouses beschikbaar, dat volledig aan uw wensen voldoet.

Stellenbosch|Franschhoek|Paarl|Kleine Karoo|Swellendam|Tuinroute

 
Prefereert u een landelijke entourage, denk dan aan Stellenbosch en Franschhoek -midden in De Wijnlanden – waar het aanbod evenzeer heel divers en heel aantrekkelijk is. Of nog een stuk verder, richting Montagu en Swellendam in De Kleine Karoo of zelfs Oudtshoorn en Knysna in De Tuinroute. Mogelijkheden te over.

Maak gebruik van mijn kennis, netwerk en ervaring.   Dat verrijkt uw reis


 

 
Dit kleine icoontje staat symbool voor een heel grote garantie: alle Afrikareizen worden aangeboden, georganiseerd en uitgevoerd conform de nieuwe strenge en aangescherpte richtlijnen voor de reisbranche. Download desgewenst HIER een copie.