Een dag in een Private Game Resort – Privé Wildpark

 
Private Game Resorts – luxe privéwildparken in Zuid-Afrika, zowel in het Krugerpark als in malariavrij reservaten – bieden u een sublieme safari-experience. Met recht mogen wij stellen dat u uw safari meteen tot een hoogtepunt van uw rondreis maakt, wanneer u kiest voor een verblijf in een Private Game Reserve – een Privé Wildpark.

Benieuwd hoe zo’n dag in een Private Game Resort – Privé Wildpark er uitziet?

 
Lees in de bijlage wat u gaat meemaken!
 
U wordt volledig in de watten gelegd en maakt met uw private ranger/driver/guide driemaal daags spannende safaritochten. U verblijft op één plaats, in één accommodatie cq. lodge. Hier keert u na de ochtendsafari – een “early-morning-game-drive” – terug voor het uitgebreid Engels ontbijt. Een spannende bushwalk -onder bewapende begeleiding- staat rond het middaguur op het programma en daarna kunt u heerlijk een paar uurtjes aan het zwembad vertoeven. Na de enerverende schemersafari – inclusief een gebruikelijke gin-tonic in the Bush – arriveert u hier rond 20.00 uur terug voor een heerlijk diner en natuurlijk overnachting.

Het blijft altijd oppassen

 
Private Game Resorts – Privé Wildparken zijn altijd onderdeel van een veel groter natuurreservaat, denk bijvoorbeeld aan het Kruger National Park, Madikwe National Park en Pilanesberg National Park. Private Game Resorts – Privé Wildparken zijn niet omheind en liggen veelal in het meest aantrekkelijke deel van een Wildreservaat. Het komt dus regelmatig voor dat bij het ochtendgloren een olifant of buffel recht voor uw lodge staat. En een leeuw, cheeta of nijlpaard zou zó maar dwars door dit resort kunnen lopen. U mag dan ook nooit en te nimmer zonder begeleiding van uw ranger de oversteek van uw eigen lodge naar de centrale lodge maken voor ontbijt, lunch, diner of gewoon een lekker ‘skemerkelkie’ (aperitiefje) op de veranda daar.

“Ik weet nog als de dag van gisteren dat het volgende bordje in onze luxe lodge van Inyati PGR, mij enigszins verbaasde, totdat we ’s avonds oog in oog stonden met een leeuwin en haar twee welpjes. Prachtig om te zien maar wel levensgevaarlijk om over het hoofd te zien”.
“The lodge and its management accept no responsability for any injury, theft, death, loss of property……”

Lees alles over Safari’s in Afrika in de brochure ‘Safari à la carte’

 

Stuur mij alstublieft de brochure

Vul hier uw voor- en achternaam in

Vul hier uw emailadres in

Vul hier uw straat en huisnummer in

Vul hier uw postcode in

Vul hier uw woonplaats in

“Safari à la carte” 
Dit formulier is enkel bedoeld voor aanvraag van de brochure. Gegevens ingevuld in dit formulier worden enkel gebruikt voor het versturen van de brochure; meer niet. Indien u graag op de hoogte blijft van onze activiteiten, aanbiedingen en bijzondere reizen, verzoeken wij u hiernaast aan te geven dat u graag onze Nieuwsbrief ontvangt

Telefoon:

Voor alle informatie of toelichting kunt u mij -Gijs van Bilsen- natuurlijk ook gewoon bellen: 06-37.66.12.03