Zambia, Botswana, Namibië

Ultieme safari-experience o.a. met privé-vliegtuigjes van Victoria Falls, op de grens van Zambia en Zimbabwe, naar de Okavango Delta in Botswana en de woestijn van Namibië. U verblijft in semi-permanente luxe tented camps en maakt safaris door de lucht, op het water en moerassen als ook per 4x4WD rangerovers over land.

Voorbeeldreis in een notendop:

Namibian Dessert and Okavango Delta, a Lifetime Experience.

It’s The Discovery Channel come alive!
“I felt I was flying with Robert Redford in the movie Out of Africa, swooping between breaks in the clouds and taking in the savannah, the long rivers, the green marshes and the rocky mountains, a poem of contrasts beyond compare. And this 40-minute flight was only the first of many surprises which I was about to experience…”

Een ontmoeting met een van de laatste stukjes authentiek Afrika in optima forma. Na een paar dagen Victoria Falls aan de Zambia side, vliegt u naar het hartje van de Okavango Delta waar uw safari een aanvang neemt. U vaart in mokoro’s – uitgeholde boomstamkano’s – over de moerassen in Botswana en overnacht in semi-permante waterbased tented camps. Op land slaat men tijdelijk landbased tented camps voor u op, met alle comfort, die in deze entourage mogelijk is. De woestijn van Namibië vormt een schril contrast met dit alles.
De tijd lijkt hier te hebben stilgestaan…