Zambia, South Luangwa & Lower Zambezi

Typisch voor safari in Zambia zijn de bushwalks en zelfs wandelsafari’s van lodge naar lodge. Dagtochten waarbij u de serene rust van Afrika ervaart en oog in oog komt te staan met een troep apen, allerlei klein wild en een schier onuitputtelijke vogelschare. Maar ook met neushoorns en olifanten, vanzelfsprekend op gepaste afstand en steeds in het bijzin van uw vakbekwame ranger. Voor wie een actieve safari wil maken en ten volle wil genieten van de natuur.

Behoefte aan een beetje hulp in het vormen van uw mening over een safarireis maken? Klik HIER om een handig wensenlijstje Q&A te lezen.

Voorbeeldreis Safari in Zambia:

South Luangwa and Lower Zambezi.

Voor de ware natuurliefhebber, die met volle teugen wil genieten van de flora en faune, daar ook de tijd voor neemt en als het ware helemaal ‘in de natuur opgaat’ zijn South Luangwa en Lower Zambezi in Zambia The Place to Be ! Misschien wel de mooiste sterrenhemel ziet u in ieder geval vanaf dit stukje zuidelijk halfrond.

Wandelend door ondiepe lagunes en lopend over de vele openvlakten maakt u hier, onder gewapende begeleiding van een ranger en spoorzoeker uw safari te voet van lodge naar lodge en ondergaat zo de meest enerverende safari die u voor mogelijk houdt. Geheid dat u hier kennis maakt met een troep bavianen en vervet apen, die maar liefst twintig verschillende geluiden en schreeuwen hebben ontwikkeld voor dreigend gevaar. Ze duiden er zelfs het soort wild mee aan, dat vervaarlijk dichtbij komt.

Download HIER de PDF-versie van Safari’s in Zambia.