Safari’s in Tanzania                       –                   Vraag HIER meer info aan

Een safari kunt u maken zoals u dat wilt: van een prachtige kennismaking ‘back to nature’ met 4WD-rangerovers tot steeds indrukwekkender safari’s met wellicht ook een ballonvlucht en kleine private aircrafts naar de mooiste locaties en lodges denkbaar.

Het verschil zit ‘m in de lengte van uw safari, het aantal gebieden dat u gaat bezoeken en natuurlijk in het niveau van luxe, service en comfort dat in de diverse lodges en tented camps wordt geboden alsmede de kwaliteit van het materieel en professionaliteit van uw private ranger/driver/guide. And last but not least de periode van het jaar die u verkiest om uw safari-droomreis te maken.  Wij helpen u graag bij het maken van uw keus en samenstellen van uw reis.

 

Voorbeeldreizen Safari Tanzania in Serengeti, Manyara en Tarangire.

Private Safari Back to Nature Tour, 3 of 4 of 5 dagen, vanaf 2250,-

Privéreis van 3 of 4 of 5 dagen. Transfers met 4WD rangerovers. Arusha – Gibbs Farm – Ngorongoro krater – zuidelijke Serengeti en terug naar Arusha.

Na uw vertrek vanuit Arusha start uw safari in de dichtbeboste omgeving van Gibbs Farm ten zuiden van de Ngorongoro krater, waar u kennis maakt met de schier onuitputteijke vogelschare and the wildlife van het oerwoud. In de krater zelf gaat u duizend-en-een wilde dieren zien en een picniclunch gebruiken.
De dag daarna openbaart zich de uitgestrektheid van de zuidelijke Serengeti aan u, wanneer u – zich goed schrap zettend in uw rangerover – het jagend wild op de voet gaat volgen en misschien wel getuige bent van een ‘kill’. Drie of vier of vijf dagen een prachtige ervaring en kennismaking met de Afrikaanse natuur, oog in oog met the Big Five.

All-inclusive voor 4 personen (2 lodges of soms ook een familielodge of -tent) met uw eigen ranger/privéchauffeur/-gids, moet u voor 5 dagen safari denken aan 1950,- tot 2500,- per persoon, exclusief de intercontinentale vlucht naar Kilimanjaro International Airport (ongeveer 600,- tot 1000,- pp); afhankelijk van het aantal dagen en gekozen accommodaties.
Vanzelfsprekend is deze reis prachtig te verlengen met enkele dagen op een hagelwit strand in een mooi resort op Zanzibar.

 

Private Safari Highlights Tour, 4 of 5 of 6 dagen, vanaf 2550,-

Privéreis van 4 of 5 of 6 dagen. Transfers met 4WD rangerovers en/of aircraft. Arusha – Gibbs Farm – Ngorongoro krater- zuidelijke Serengeti – Olduvai Gorge – centrale serengeti en met uw jeep of aircraft terug naar Arusha.

U voegt een of twee dagen extra toe aan uw safari met een verblijf en gamedrives -safaritochten- in de centrale Serengeti en maakt daarmee uw safari-experience nog intenser en indrukwekkender. Als u wilt kunt u in de vroege ochtend een ballonvaart maken over het ontwakend wild van deze oneindig uitgestrekte vlakten (letterlijke vertaling van Serengeti), gevolgd door een uitgebreid Engels ontbijt in de bush. Op de laatste dag keert u terug in Arusha, met uw rangerover of desgewenst vanuit de centrale Serengeti met een propellervliegtuig door de lucht over de Ngorongoro krater. Dan is uw droomreis helemaal compleet.

All-inclusive voor 4 personen (2 lodges of soms ook een familielodge of -tent) met uw eigen ranger/privéchauffeur -gids, moet u voor 5 dagen safari denken aan 2500,- tot 3500,- per persoon, exclusief de intercontinentale vlucht naar Kilimanjaro International Airport (ongeveer 600,- tot 1000,- pp); afhankelijk van het aantal dagen en gekozen accommodaties. Nu met gratis vlucht over de Serengeti op de laatste dag van uw safari terug naar Arusha. Verlening van uw safari met een paar dagen heerlijk relaxt in een mooi resort op Zanzibar regelen wij natuurlijk graag voor u.

Download HIER de PDF-versie van alle 4 korte safari-voorbeeldreizen in Tanzania.

Private Safari Luxury Tour, 5 of 6 of 7 dagen, vanaf 3750,-

Privéreis van 5 of 6 of 7 dagen. Transfers met 4WD-rangerover en aircraft. Arusha – Lake Manyara – Ngorongoro krater –  zuidelijke Serengeti – Olduvai Gorge – centrale Serengeti – Northwestern Corridor en door de lucht over de Serengeti terug naar Arusha.

Een prachtige combinatie van luxe semi-permanente Tented Camps op zoek naar The Big Five en een paar fenomenale, rustieke plekjes als Gibbs Farm met zijn duizend-en-een verschillende vogels en Migration Camp in het uiterste noordwesten van de Serengeti. Hoge standaard van luxe, service en comfort. Desgewenst maakt u een ballonvaart en op de laatste dag vliegt u terug naar Arusha.

All-inclusive voor 4 personen (2 lodges) met uw eigen Ranger en privéchauffeur, -gids, vanaf 3750,- tot 4500,- per persoon, exclusief de intercontinentale vlucht naar Kilimanjaro Int. Airport. (600,- tot 1000,- pp). Ook deze reis kunt u natuurlijk heerlijk verlengen met een strandvakantie op Zanzibar of zelfs Seychellen. Nu met gratis vlucht over de Serengeti op de laatste dag van uw safari terug naar Arusha.

Download HIER de PDF-versie van alle 4 korte safari-voorbeeldreizen in Tanzania.

Private Safari The Grand Tour, 8 of 9 dagen, vanaf 4950,-


Reis van 8 of 9 dagen. Dé ultieme safari-ervaring. Over land en door de lucht brengt deze Safarireis u naar de allermooiste locaties in Tanzania. U ontdekt Tarangire, Lake Manyara, de Centrale Serengeti en – in de goede tijd van het jaar – bent u wellicht in The Western Corridor getuige van The Great Migration. Een ballonvlucht en verblijf in exclusieve resorts en semi-permanente Tented Camps voorzien van alle van luxe, service en comfort. Need we say more… Op de laatste dag vliegt u nu GRATIS terug in oostelijke richting naar Arusha, waarbij u de hele Serengeti nog eens vanuit de lucht aanschouwt.

All-inclusive voor 4 personen (2 lodges) met uw eigen Ranger en privéchauffeur, -gids, voor een volledig verzorgde safari van 8 dagen vanaf 4950,- tot 6500,- of 7500,- per persoon, afhankelijk van de gekozen accommodatie en de exacte invulling van uw reis. NU met GRATIS terugvlucht over de Serengeti terug naar Arusha op de laatste dag van uw safari. Exclusief de intercontinentale vlucht naar Kilimanjaro Int. Airport.

Download HIER de PDF-versie van alle 4 korte safari-voorbeeldreizen in Tanzania.