Safari Serengeti, Tanzania

Een safari kunt u maken zoals u dat wilt: van een prachtige kennismaking ‘back to nature’ met 4WD-Rangerovers tot steeds indrukwekkender privé-safaris met een ballonvlucht en kleine private aircrafts naar de mooiste locaties en lodges in Tanzania. In samenspraak met u stel ik de safari-experience van uw leven precies samen zoals u dat wilt, geheel conform úw wensen en budget.

Ik werk al sinds 2001 naar volle tevredenheid samen met Ranger Safaris, Arusha. Voor hen geldt ‘afspraak is afspraak’, zij werken met uitstekende professionele gidsen en drivers, die keurig Engels, Frans, Duits of Spaans spreken. Betrouwbare mensen en betrouwbaar eigen materieel, dat geheel voldoet aan uw wensen en u niet in de steek zal laten. Dát maakt het verschil !

Om te bepalen hoe u uw Safarireis wilt maken, heb ik een handig wensenlijstje voor u opgesteld.

“Who would have thought that from this one country I would bring back more than a thousand memories”

Voorbeeldreizen Safari Serengeti in een notendop:

Serengeti Private Safari Basic Tour

Privéreis van 5 dagen. Vanuit Kilimanjaro-Arusha rijdt uw privéranger/-driver/-guide u naar de Ngorongoro Crater en de Centrale Serengeti. Op deze wijze krijgt u een prachtige indruk van wat de Serengeti te bieden heeft. All-inclusive voor 4 personen (2 lodges) met uw eigen Ranger en privéchauffeur, -gids, al mogelijk vanaf 1950,- tot 2450,- per persoon, exclusief de intercontinentale vlucht naar Kilimanjaro Int. Airport.
Vanzelfsprekend is deze reis prachtig te verlengen met enkele dagen op een hagelwit strand in een mooi resort op Zanzibar.

Serengeti Private Safari Highlights Tour

Privéreis van 7 dagen. Na aankomst op Kilimanjaro Airport en transfer naar Arusha start uw Safari in zuidwestelijke richting naar Lake Manyara, waar u ook overnacht. De volgende ochtend vervolgt u uw safari en verblijft u twee nachten op de rand van de Ngorongorokrater. U maakt uitgebreide safari-game-drives in de Krater zelf en aansluitend twee dagen in de centrale Serengeti. Op de zevende dag vliegt u hiervandaan in oostelijke richting met een klein private aircraft terug naar Arusha. All-inclusive voor 4 personen (2 lodges) met uw eigen Ranger en privéchauffeur, -gids, vanaf 2450,- tot 3450,- per persoon, exclusief de intercontinentale vlucht naar Kilimanjaro Int. Airport. Verlening van uw safari met een paar dagen heerlijk relaxt in een mooi resort op Zanzibar regelen wij natuurlijk graag voor u.

Serengeti Private Safari Luxury Tour

Reis van 8 dagen. Een prachtige combinatie van luxe semi-permanente Tented Camps op zoek naar The Big Five en een paar fenomenale, rustieke plekjes als Gibbs Farm met zijn duizend-en-een verschillende vogels en Migration Camp in het uiterste noordwesten van de Serengeti. Hoge standaard van luxe, service en comfort. Desgewenst maakt u een ballonvaart en op de achtste dag vliegt u terug naar Arusha. All-inclusive voor 4 personen (2 lodges) met uw eigen Ranger en privéchauffeur, -gids, vanaf 3450,- tot 4450,- per persoon, exclusief de intercontinentale vlucht naar Kilimanjaro Int. Airport. Ok deze reis kunt u natuurlijk heerlijk verlengen met een strandvakantie op Zanzibar of zelfs Seychellen.

Serengeti Private Safari Grand Tour


Reis van 9 dagen. Dé ultieme safari-ervaring. Over land en door de lucht brengt deze Safarireis u naar de allermooiste locaties in Tanzania. U ontdekt Tarangire, Lake Manyara, de Centrale Serengeti en – in de goede tijd van het jaar – bent u wellicht in The Western Corridor getuige van The Great Migration. Een ballonvlucht en verblijf in exclusieve resorts en semi-permanente Tented Camps voorzien van alle van luxe, service en comfort. Need we say more… Op de laatste dag vliegt u terug in oostelijke richting naar Arusha, waarbij u de hele Serengeti nog eens vanuit de lucht aanschouwt. All-inclusive voor 4 personen (2 lodges) met uw eigen Ranger en privéchauffeur, -gids, vanaf 4450,- tot 6500,- of 7500,- per persoon, afhankelijk van de gekozen accommodatie en de exacte invulling van uw reis.exclusief de intercontinentale vlucht naar Kilimanjaro Int. Airport.