Guideline Q & A – Welke Safari past het beste bij mij?

Wensenlijstje – F.A.Q. -Frequently Asked Questions

U wilt, misschien wel met de hele familie, een mooie Safari in Afrika gaan maken. Maar u vraagt zich af: “welke safari past het beste bij mij en wat zijn eigenlijk de verschillen tussen een safari in Zambia, Tanzania en Botswana. En wat voor safari’s zijn er in Zuid-Afrika”. Zeker als u er een mooie rondreis aan wilt koppelen, is het antwoord op deze vragen van groot belang.

“Wanneer is de beste periode om op safari te gaan en kunnen er eigenlijk kinderen mee op safari”? “Welke route en accommodaties zijn het beste zodat ik verzekerd bent van een geslaagde reis”. “Kan ik mijn reis zelf samenstellen en kan ik ook zelf rijden in de Serengeti, Zambia, Botswana of een wildpark in Zuid-Afrika”.

Download HIER de verhelderende handleiding Guideline Q&A

Neem eens een kwartiertje de tijd om onze handleiding Q&A te lezen. Hierin staat haast alles over de vragen en antwoorden die zich aandienen bij het maken van uw keus. Vanzelfsprekend zijn wij te allen tijde tot nadere toelichting bereid en helpen wij u graag bij het maken van de juiste keus.
Immers:
“Een huis bouwen moet je eigenlijk twee keer doen, uw safari-reis moet meteen de 1e keer perfect zijn”!

Afrika pakt je. Afrika gaat in je bloed zitten. Vraag een voorstel op maat.


En áls u uw keus heeft bepaald en de safari droomreis van uw leven heeft geboekt, lees dan ook even waaraan u allemaal moet denken vóór, tijdens en ná uw safari. En of u malariatabletten moet slikken en inentingen nodig heeft. En welke documenten u zeker niet vergeten moet mee te nemen.