SBT – Scott Bilsen Travel

Van 1986 tot 2006 ben ik door mijn contacten in de wijnhandel op de mooiste plekjes ter wereld geweest. En daarmee heb ik een netwerk opgebouwd om jaloers op te zijn. Sinds de verkoop van mijn zaak op 1 januari 2007 – ik was toen 48 – organiseer ik jaarlijks nog een tiental reizen ‘met een Bourgondisch tintje en een knipoog naar wijn’. Geheel verzorgd en op een hoog niveau van luxe, service en comfort.

In feite ben ik al in 1992 begonnen met de organisatie van luxe vijf- of zesdaagse wijnreizen naar productiegebieden als Bordeaux, Bourgogne, Porto, Douro, Toscane, Elzas, Champagne, Jerez, Rioja, Ribera del Duero en de Loirevallei; échte wijnreizen dus. Met de reisbestemming Zuid-Afrika, die reeds in 1995 werd toegevoegd, en Chili-Argentinië is mijn passie volledig uitgegroeid tot volledig verzorgde (rond)reizen ‘met een knipoog naar wijn”, waarbij ook andere interessante invalshoeken van een stad, streek of land volop aandacht kregen. En dat doe ik nu nog steeds: naast een perfect hotel en uitstekende diners met dito wijnen, komt cultuur, historie, kunst etc.etc. ook ruimschoots in beeld. Ik richt me op de bovenkant markt. “Superb Tours for the Discerning Traveller” ofwel “Prachtige reizen voor de veeleisende reiziger, die het goede gewend is”.

Wereldwijd is de afgelopen jaren een netwerk en samenwerking opgebouwd met veelal kleine reisorganisaties, die kwaliteit, service en stijl hoog in het vaandel hebben staan. Wine & Dine Travel, East European Travel, Luxury Travel Worldwide zijn daar goede voorbeelden van. Oorspronkelijk onder de naam DeWijnreis.nl BV en Vin & Voyage is vanaf begin deze eeuw gekozen voor de internationaal klinkende naam Scott Bilsen Travel toen de samenwerking met Reinera Hornell-Scott uit Somerset, Suid Afrika, concrete vormen aannam.

De activiteiten van Scott Bilsen Travel zijn sinds 2007 in drie categorieën te verdelen:

1. Een vastgesteld programma per jaar van een tiental reizen onder mijn persoonlijke leiding. Deze reizen vindt u onder de rubriek JAARPROGRAMMA.
“Genieten van het goede der aarde en de geneugten des levens, in een stijlvolle ambiance en met gelijkgestemde mensen”.

2. Tailormade reizen, geheel conform uw wensen en budget. Kijkt u onder PRIVEREIZEN voor meer details.

3. Zakelijk of privé iets te vieren; kijk maar eens wat ik u met een aantal goede connecties aan mogelijkhedenheden kan bieden: FEEST.

Ik ken de weg en de mensen als het bijzonder en bijzonder goed moet zijn.

mr G.J.A.M. (Gijs) van Bilsen, directeur Scott Bilsen Travel – a Matter of Lifestyle.
+31.6.37661203