Over Scott Bilsen Travel, wat anderen zeggen…

Privé reacties, zakelijke achievements, palamarès wijnreizen

Tevreden relaties zijn de beste ambassadeurs denkbaar.
 
Hieronder staat een aantal korte quotes, die u ook elders op deze site aantreft maar ook meer uitgebreide impressies en ervaringen, die u een goede indruk geven van hetgeen u mag verwachten. En in twee rubrieken hiernaast ziet u een overzicht van alle georganiseerde wijnreizen en reizen ‘met een knipoog naar wijn’ alsmede een compilatie van enkele opdrachten die wij voor het bedrijfsleven mochten uitvoeren. Van klein tot groot. Wij brengen u desgewenst graag in contact met de gulle gever van het betreffende compliment.
 
Een veel gehoorde opmerking in het kader van de Covid-19 crisis, gedruende de afgelopen maanden, luidde: “complimenten Gijs, voor jouzelf en je team, voor wat betreft de manier waarop je onze reis naar Botswana, onze safari naar Tanzania, onze rondreis door Zuid-Afrika hebt omgeboekt met behoud van alle reserveringen en afspraken. Je kunt zien dat je in tijden van crisis pas merkt hoezeer je ook in Afrika van betrouwbare mensen op aan kunt”.

Referentie Zuid-Afrika safari en rondreis

 
“Geweldig hoe jij meedacht, Gijs. De voorbereiding, de hele aanloop naar de reis, de uitgewerkte routes met afstanden, lunchsuggesties, hotelreserveringen en met name de complete uitleg die je ons hele gezin hebt gegeven, maakten dat wij met een gerust hart en heel enthousiast aan deze Zuid-Afrikareis begonnen. Alles klopte perfect en alle verwachtingen kwamen stuk voor stuk uit. De persoonlijke ontvangst door Rijk en Kim Melck, eigenaars van het oudste Wine Estate van Afrika, Muratie, met een heerlijke braai en hun heerlijke wijnen was ook een hoogtepunt van deze reis”. Dhr. en Mw. v.G. te A., maart 2017.

“Toen we in september besloten om mijn 70e verjaardag in familiekring samen met de kinderen en kleinkinderen met de Kerst in Kaapstad te vieren, keek mijn vrouw mij aan en zei spontaan: dan moeten we Gijs bellen, die snapt tenminste precies wat wij bedoelen”. Dhr. vd H, te V., okt. 2018.

Referentie Safari in Serengeti, Tanzania en Okavango Delta, Botswana

 
“Als ik een top-3 van mijn leven maak, dan staat de geboorte van mijn kinderen op nr. 1, deze safari-reis in de Serengeti, die ik maakte samen met mijn vrouw, onze kinderen en de kleinkinderen op nr. 2, en mijn huwelijksdag op nr. 3″.  “Deze herinnering gaat iedereen heel lang koesteren”. Aldus dhr. F. S. (82) te T., juli 2018. Terstond bevestigd door zijn echtgenote.

Jouw advies om eerst een safari in Zuid-Afrika te maken, daarna de Serengeti te bezoeken en pas als laatste safari de Okavango Delta te doen, was inderdaad de beste volgorde van deze drie onvergetelijke vakanties”. Dhr. H.J. te Ch., febr. 2019.

Referentie Turijn, Beaune, Palio, Siena, Bordeaux, Bilbao, Porto, Krakau

 
“Binnen de Bredase Sociëteit bestond de sterke behoefte een ware kunstreis te maken naar het voor velen onbekende Turijn. Het programma hebben wij als leden min of meer zelf samengesteld, maar wij hebben Gijs van Bilsen bereid gevonden ons te helpen met het organiseren van de voorgenomen reis en dat heeft hij meer dan voortreffelijk wijze op zich genomen. Onze behoeften kennende heeft hij een programma samengesteld met én gidsen van grote kwaliteit bij het bezoeken van musea en paleizen én lunch en diners in typisch Turijns-Italiaanse restaurants van grote klasse. Het slotakkoord bij de Marchesi di Barolo, geheel in het programma ingepast door Gijs van Bilsen, was uniek. Wat een weelde om Turijn en omgeving zo te hebben leren kennen en waarderen”! Dhr.J.M.W. te B., nov. 2019.

“Aan de viering van het 12,5 jarig jubileum van onze wijnclub met een mooie reis naar de Loire hebben we vaak met veel plezier terug gedacht. Heerlijk gegeten, prachtige chateaux bezocht en bovenal erg veel plezier gehad. Nu we 25 jaar bestonden keken we elkaar aan en zeiden we meteen: wie gaat Gijs bellen?”  Dhr. A. van K. te V., mei 2018.

“Op mijn 84e kan ik gerust zeggen de hele wereld te hebben gezien en schitterende reizen te hebben gemaakt naar verre bestemmingen en nieuwe culturen. Een ervaring als De Palio in Siena, en dan niet alleen de race zelf maar met name ook de kennismaking met contrada’s, het bezoek aan hun kapel, hun museum en de gezamenlijke maaltijd als ook het diner na afloop van de race op het Piazza del Campo, betitel ik zonder enige twijfel als een van de mooiste uit mijn leven”. Dhr. L.V. te R. (B), juli 2018.

Onze eerste driedaagse reis met Gijs als persoonlijk reisleider – Bordeaux en zijn Grote Chateaus, met onder andere een onvergetelijke lunch in de Orangerie van Chateau du Tertre, Margaux – smaakte meteen naar meer. Het tweede jaar bracht ons naar Bilbao en Rioja, waar we als koningen werden ontvangen bij Ramon Bilbao en Marques de Riscal. Afgelopen oktober stond Porto op het programma; een culinaire kennismaking met de stad zelf en topproducenten als Taylor’s en Graham’s. Exquise diners bij Rui Paula en Ode restaurant, samen met de bezielende leiding van Gijs, maakten ook deze reis weer helemaal áf! Volgend jaar gaan we naar Reims; er is nog geen programma maar ons hele gezelschap heeft al ingetekend; het zal weer fantastisch zijn, geen twijfel mogelijk. Dhr. J.Z. te V., nov. 2019.

Een bezoek aan Krakau,en met name Auschwitz en Birkenau stond al jaren op ons lijstje. Een beladen bestemming, waar we al jaren tegenop zagen omdat familieleden daar het leven hebben gelaten. Nu jij het aanbiedt Gijs, hebben we besloten, deze reis nu te gaan maken”. Mw. R.R. te T., okt. 2004.

Zonder overdrijven mag ik stellen – mede namens honderden levensgenieters die u voorgingen – dat het u aan niets zal ontbreken of u nu intekent op een groepsreis, een besloten reis met vrienden boekt of een onvergetelijke privésafari in Zuid-Afrika, Zambia, Tanzania of Botswana.

Scott Bilsen Travel – What’s in a name

NB: regelmatig wordt mij gevraagd waar de naam Scott Bilsen Travel vandaan komt. Welnu, van 1997 tot 2008 heb ik met veel succes en genoegen samengewerkt met mijn partner Reinera Hornell-Scott, in Somerset West, South-Africa. Hence the name Scott Bilsen Travel.