Over ONS

Over Scott Bilsen Travel – USP – Complimenten – Palmarès

Wij ontkomen er niet aan om enigszins onbescheiden uiteen te zetten waarom u met óns mee zou moeten gaan of een reis door óns zou moeten laten organiseren.
Wát ons uniek maakt, wat anderen van ons zeggen en welke reizen en opdrachten wij al mochten vervullen. Een overzicht daarvan treft u hierbij aan.

PALMARÈS

Tientallen reizen – neen, meer dan 300 (!!!) reisjes en reizen – heb ik de afgelopen 30 jaar georganiseerd, al dan niet onder mijn persoonlijke leiding.
 
Een overzicht van zowel privéreisjes, wijnreizen, wine & dine-reizen, rondreizen in Zuid-Afrika en vooral ook Safarireizen, treft u hierbij aan.
Oh ja, én een aardig lijstje van events en zakelijke opdrachten, die wij mochten uitvoeren.
 
 

UNIQUE SELLING POINTS

Wát maakt onze reizen nou uniek?
Waarom zou ik met Scott Bilsen op reis gaan of de opdracht bij hen neerleggen? Waarin onderscheiden zij zich nou van de concurrentie?
 
Ik heb dat kort en krachtig verwoord en keurig op een rijtje gezet. het is eigenlijk heel eenvoudig.
USP van SBT
 
 

COMPLIMENTEN

Een van de mooiste complimenten die wij ontvingen werd gegeven door een 82-jarige vader en grootvader:
 
“Gijs, als wij een TOP-3 van ons hele leven moeten maken dan staat de geboorte van onze kinderen op Nr.1, deze safarirondreis met onze kinderen en kleinkinderen op Nr.2 en onze trouwdag op Nr.3.”
Hetgeen ogenblikkelijk en volmondig werd beaamd door zijn echtgenote.
 
Of wat dacht u van de humoristische wijze waarop een kritisch reiziger op de laatste dag van een georganiseerde rondreis door Zuid-Afrika mij bij het ontbijt vertelde: “Gijs, ik heb de hele nacht niet geslapen!!! En weet je waarom? Ik heb de hele nacht liggen denken er móet toch iets zijn waarop ik commentaar kan hebben….maar ik kan niks vinden”.