SBT – Gijs van Bilsen

Van 1986 tot 2006 ben ik door mijn contacten in de wijnhandel op de mooiste plekjes ter wereld geweest. En daarmee heb ik een netwerk opgebouwd om jaloers op te zijn. Sinds de verkoop van mijn zaak op 1 januari 2007 – ik was toen 48 – organiseer ik jaarlijks nog een aantal reizen ‘met een Bourgondisch tintje en een knipoog naar wijn’. Geheel verzorgd en op een hoog niveau van luxe, service en comfort…. en onder mijn persoonlijke leiding. Deze reizen vindt u onder VIP- en PIP-Reizen.
“Genieten van het goede der aarde en de geneugten des levens, in een stijlvolle ambiance en met gelijkgestemde mensen”.

Een breder aanbod, gebaseerd op al die jaren ervaring, leest u in de rubriek Steden en hun regio. Doe er uw voordeel mee; ik weet waar u moet zijn, wat u niet mag missen en -ook niet onaardig- waar u heerlijk kunt lunchen en dineren.

Maar ik doe meer, want mijn grote passie en ervaring ligt in Afrika en dan niet alleen op wijngebied. Kijkt u onder de rubriek Safari’s in Kruger, Serengeti, South-Luangwa, Okavango Delta naar de mogelijkheden van een onvergetelijke privéreis met goede vrienden of misschien wel de hele familie, een ervaring voor het leven.

Ik richt me op de bovenkant markt. “Superb Tours for the Discerning Traveller” ofwel “Prachtige reizen voor de veeleisende reiziger, die het goede gewend is”. Wereldwijd heb ik de afgelopen 27 jaren een netwerk en samenwerking opgebouwd met veelal kleine reisorganisaties, die kwaliteit, service en stijl hoog in het vaandel hebben staan. Wine & Dine Travel, East European Travel, Luxury Travel Worldwide zijn daar goede voorbeelden van.
Ik ken de weg en de mensen als het bijzonder en bijzonder goed moet zijn.
Er is niks mooiers dan dat met u te delen.

Gijs van Bilsen