Prijsindicatie Safari’s Zuid-Afrika,Tanzania,Zambia,Botswana

“Een huis bouwen moet je eigenlijk twee keer doen, uw safari moet meteen de eerste keer perfect zijn”.

 
Op safari gaan kan in allerlei prijsklassen, want – zo pleeg ik dan te zeggen – ‘en leeuw is een leeuw en of je nou een luxe lodge hebt geboekt of in een heel eenvoudige verblijft, je ziet diezelfde leeuw”.
 
Onze jarenlange ervaring leert dat iets meer besteden zich absoluut vertaalt in een hogere waardering en beleving van uw safari, in alle opzichten.
 
Bijgaand overzicht verschaft u een indicatieprijs voor een goed georganiseerde safari, die aan uw hoge verwachtingen zal voldoen. Vraag ons gerust om een concrete – vrijblijvende – offerte, en noem ons uw budget. Dan maken wij het keurig passend en geheel conform uw wensen.
 
Wij werken met betrouwbare mensen en betrouwbaar materieel, zodat u niet midden in de Serengeti met een gebroken vooras staat of zonder brandstof.
 
Onze gidsen zijn goed getrainde professionals, die hun vak verstaan, correct en voorkomend zijn en uitstekend Engels, Frans of Duits spreken. En niet zelden ook Afrikaans, zeker in Zuid-Afrika natuurlijk.

Uw private rangerover is schoon en er is natuurlijk altijd water binnen handbereik. De lodges waar wij mee werken hebben we stuk voor stuk persoonlijk geinspecteerd en goed bevonden. Wekelijks hebben wij met onze mensen ter plaatse contact, zodat wij op de hoogte zijn en blijven van de laatste ontwikkelingen. Zo weten wij bijvoorbeeld exact waar in de Okavango Delta voldoende water is en waar het waterpeil ongebruikelijk hoog of laag is.

Gebruik mijn connecties & ervaring, dan is ’t meteen de 1e keer perfect!