Safari’s in Zuid-Afrika

U maakt uw safari in Zuid-Afrika meteen tot een hoogtepunt van uw reis wanneer u besluit een paar dagen in een Private Game Resort te verblijven.

In zo’n Private Game Resort wordt u volledig in de watten gelegd en maakt u in open landrovers en met uw eigen ranger/driver/guide vroege ochtendsafari’s, een bushwalk onder bewapende begeleiding rond het middaguur en natuurlijk een schemersafari aan het eind van de dag. Ons advies is om twee of drie dagen voor een dergelijke safari uit te trekken. Geen mooier begin van uw rondreis door Zuid-Afrika dan een dergelijke safari in het Krugerpark of Pilanesberg National Park of Madikwe N.P.

Om te bepalen hoe u uw Safarireis wilt maken, heb ik een handig wensenlijstje Q&A voor u opgesteld.

Safari in het Krugerpark of malariavrij Pilanesberg of Madikwe:

Safari in een Private Game resort - Krugerpark

De mooiste Private Game Resorts vindt u in het zuidwesten van het Krugerpark, het Sabi Sands district, waar de meeste drinkplaatsen zijn gesitueerd. Met genoegen adviseren wij u bij het maken van uw keus voor een luxe lodge of accommodatie van waaruit u uw safari-gamedrives gaat maken, vanzelfsprekend onder leiding van uw vakbekwame Ranger/driver/guide. Een onvergetelijke ervaring en ontmoeting met The Big Five wordt u hier gegarandeerd.

Download HIER de PDF-versie over Safari’s in Zuid-Afrika.

Safari in Private Game resort Pilanesberg of Madikwe

Ten noordwesten van Johannesburg bevinden zich twee Natuurparken, met prachtige Private Game Resorts, die te boek staan als malariavrij. Dat betekent dat u dus geen malariapillen hoeft te slikken; een serieuze aanbeveling als u al een beetje op leeftijd bent of met kleine kinderen een safari wilt maken. Ochtend- en schemersafari’s laten u hier kennismaken met het indrukwekkende wildlife van Afrika en dat u hier met “Full board service” op en top verzorgd gaat worden, staat buiten kijf. Informeer naar de mogelijkheden.

Download HIER de PDF-versie over Safari’s in Zuid-Afrika.