Vintage Safari – Classic Car

 
Beleef de ultieme Vintage safari met een Classic Car op zoek naar the Big Five and more op de grens van Tanzania en Kenia. Deze klassieke safari is bij uitstek geschikt om in november en december te maken, wanneer honderduizenden zebra’s en gnoes de grens zijn overgestoken op zoek naar vers, jong, sappig gras en zich dan precies in dat grensgebied ophouden. The Great Migration gaat immers het hele jaar door.

Waan u honderd jaar terug in de tijd met deze Vintage Safari in het noorden van de Serengeti. Engelse stijl, klasse en Engelse service zijn hier nog als vanouds. Ga met een Classic Car achter de wilde beesten aan en waan u Robert Redford en Meryl Streep in de film Out of Africa.
Verblijf is in luxueuze tented camps van alle gemakken voorzien of in een uiterst luxueuze lodge. Maak deze Vintage safari heel romantisch met z’n tweetjes of -why not- met de hele familie, in zo’n grote superluxe familie-tent; een ‘lifetime experience’ en een ervaring voor het leven. Vier of 5 of 6 dagen op safari garandeert u hier een klassieke top-safari om over naar huis te schrijven!

Om u een indruk te geven van een Vintage Safari – Classic Car, hierbij een kleine “Gallery Photo impressie”. Ook een indicatie van het prijskaartje van een dergelijke klassieke safari is reeds bekend.

Meer weten van zo’n klassieke safari experience?    Laat het ons weten!

 
Dit kleine icoontje staat symbool voor een heel grote garantie: alle Afrikareizen worden aangeboden, georganiseerd en uitgevoerd conform de nieuwe strenge en aangescherpte richtlijnen voor de reisbranche. Download desgewenst HIER een copie.