Vakantie en rondreizen in Zuid-Afrika

 
Mét of zonder safari, een verblijf in Kaapstad is een belevenis op zich. U brengt een bezoek aan Tafelberg, Constantia, Robbeneiland, Chapman’s Peak, The Waterfront en Kaap de Goede Hoop. En natuurlijk mag een kennismaking met De Wijnlanden, de stad Stellenbosch en het pittoreske kunstenaarsdorp Franschhoek niet ontbreken.
 
U kunt in Zuid-Afrika prima zelf rijden als u wenst maar natuurlijk kunt u zich ook láten rijden door een privéchauffeur en -gids. Dát is optimaal genieten!

Aan accommodaties geen gebrek in Zuid-Afrika:  er is volop keus tussen sfeervolle Bed&Breakfasts en/of romantische guesthouses, waar heerlijk voor u wordt gekookt. Of prachtige hotels, van karakteristiek sfeervol tot de hoogste standaard van ambiance, luxe en comfort. Wat dacht u van een schitterende villa in De Kaap, in Camps Bay aan de Atlantische oceaan of in Stellenbosch, midden in de glooiende wijnlanden; ideaal voor een onvergetelijke vakantie met de hele familie.

“Ons is seker jou vakansie sal reg onvergeetlik wees”

Vertel mij wat u wilt en ik maak het precies zoals u wenst.

Fly-Drive rondreis of met privéchauffeur en -gids

Het is heel goed mogelijk om zelf te rijden in Zuid-Afrika. Of kiest u liever voor een professionele privéchauffeur en -gids. Wij hebben prachtige programma’s en routes met afstanden, time-tables en de mooiste plekjes voor u klaar liggen.

Maak een mooie Hightlights Tour van 12 dagen…

Een bewezen blauwdruk ligt zó voor u klaar en we maken het precies zoals u wilt. Met privéchauffeur en -gids bezoekt u eerst in het noorden de Panoramaroute en het Krugerpark -inclusief safari in een Private Game Resort – en daarna De Wijnlanden, Hermanus en uitgebreid Kaapstad in het zuiden.

…of gaat u voor de Luxury Tour van 15 dagen

Met privéchauffeur en -gids maakt u dezelfde Highlights Tour maar dan op een iets hoger niveau van luxe, service en comfort en met bovendien een uitgebreid bezoek aan Oudtshoorn, Plettenberg en De Tuinroute in het zuiden.
NB: zie ook: Groepsrondreis Zuid-Afrika met safari in een malariavrij wildpark in het voorjaar van 2021, in feite een geheel verzorgde rondreis-luxury tour onder persoonlijke leiding van Gijs van Bilsen.

Zuid-Afrika, een feest met -kleine- kinderen

U gaat een prachtige rondreis maken door Zuid-Afrika en het moet ook voor de kinderen onvergetelijk zijn. Dat kán! Heel goed zelfs, want zowel safariparken als veel bezienswaardigheden zijn perfect op kinderen ingesteld.

Wat dacht u van een senioren privé VIP-reis

U kent – of bent – iemand die op een respectabele leeftijd is gekomen en nog goed ter been is. En die nog wel eens een prachtige, relaxte rondreis zou willen maken door Zuid-Afrika. Dat kán, met Gijs van Bilsen als uw persoonlijke gids.

Maak een treinreis met Rovos Rail “The Pride of Africa”

Een van de meest luxueuze treinen ter wereld rijdt in Zuid-Afrika. Van Pretoria in drie dagen naar Kaapstad of via het Krugerpark, Swaziland, de Drakensbergen en de Tuinroute naar The Mothercity. U waant zich 100 jaar terug in de tijd.

Plan een privé-bezoek aan een paar Wine Estates

Gezien de jarenlange goede contacten in de wijnwereld maken wij met plezier een afspraak voor een privé-ontvangst op een gerenommeerd Wine Estate in Stellenbosch, Paarl of Franschhoek, zoals Muratie, De Toren of Rupert & Rothschild.

Een privé villa in plaats van luxe hotel

In Kaapstad -zowel in Constantia als Camps Bay – en de Wijnlanden bestaat de mogelijkheid om een schitterende villa te huren -voor 6 tot 12 personen- met housekeeping en desgewenst een privékok en auto met chauffeur.

Iets te vieren in Kaapstad of De Wijnlanden

Een gouden bruiloft vieren, Abraham of Sarah zien of gewoon een super origineel feest geven. Dat kán in Zuid-Afrika. Maak met klassieke auto’s en vintage cars een onvergetelijke tour door de wijnlanden en boek een bigband tot in de kleine uurtjes.

Geniet van de mooiste golfbanen ter wereld

Kaapstad en Stellenbosch hebben befaamde golfcourses waar ook de PGA-Tour regelmatig te gast is. Loop een hele of halve baan op Rondebosch in Kaapstad of De Zalze of Erinvale in Stellenbosch of wellicht zelfs Fairview nabij Knysna en Plettenberg in de Tuinroute.
 
 

Kaapstad, Rondreis, Tuinroute, Walvissen, Panoramaroute, Wine & Dine

 

“en jij weet óók nog, Gijs, waar we heerlijk kunnen lunchen en dineren…”