Vakantie en rondreizen in Zuid-Afrika

Na mijn eerste bezoek in 1992 wist ik één ding zeker: “hier kom ik nog vaak terug”.
Met een ervaring van meer dan 30 jaar weet ik precies waar u moet zijn. Wees welkom voor advies

Zuid-Afrika, een héle Wereld in één land

Een reis naar Zuid-Afrika en een vakantie in Kaapstad is een belevenis op zich. U brengt een bezoek aan Tafelberg, Constantia, Robbeneiland, Chapman’s Peak, The Waterfront en Kaap de Goede Hoop. En natuurlijk mag een kennismaking met De Wijnlanden, de stad Stellenbosch en het pittoreske kunstenaarsdorp Franschhoek niet ontbreken.
Wie Zuid-Afrika zegt, die denkt aan safari. En terecht, want een safari maakt uw rondreis pas ècht compleet.

Aan accommodaties geen gebrek in Zuid-Afrika:  er is volop keus tussen sfeervolle Bed&Breakfasts en/of romantische guesthouses, waar heerlijk voor u wordt gekookt. Of prachtige hotels, van karakteristiek sfeervol tot de hoogste standaard van ambiance, luxe en comfort. Wat dacht u van een schitterende villa in De Kaap, in Camps Bay aan de Atlantische oceaan of in Stellenbosch, midden in de glooiende wijnlanden; ideaal voor een onvergetelijke vakantie met de hele familie.

Zuid-Afrika heeft het allemáál; u valt van de ene verbazing in de andere

Vertel mij wat u wilt en wij stellen samen met u de reis van uw leven samen.

Fly-Drive rondreis of liever met privéchauffeur en -gids


Het is heel goed mogelijk om zelf te rijden in Zuid-Afrika. De wegen zijn prima en de bewegwijzering uitstekend. Wij hebben prachtige programma’s en routes met afstanden, time-tables en de mooiste plekjes voor u klaar liggen. Of kiest u liever voor een professionele privéchauffeur en -gids.

 

Maak een mooie Privé Kennismakingsreis van 12 dagen…


Wij komen al sinds 1992 in Zuid-Afrika en hebben deze reis keer op keer verfijnd totdat ie helemaal perfect is: Met privéchauffeur en -gids bezoekt u eerst in het noorden de Panoramaroute en het Krugerpark inclusief 2 dagen/nachten safari in een Private Game Resort, en na een binnenlandse vlucht naar het zuiden gaat u genieten van De Wijnlanden, Hermanus (walvissen) en uitgebreid de Kaapprovincie en Kaapstad zelf.

 

…of gaat u liever voor de Luxury Tour – Privé Rondreis van 15 dagen


Met privéchauffeur en -gids maakt u dezelfde Kennismakingsreis maar dan op een iets hoger niveau van luxe, service en comfort EN in 3 extra dagen een uitgebreid bezoek aan Oudtshoorn, Plettenberg, De Tuinroute & Kleine Karoo in het zuiden.

 

Zuid-Afrika, een feest met -kleine- kinderen


U gaat een prachtige rondreis maken door Zuid-Afrika en het moet ook voor de kinderen onvergetelijk zijn. Dat kán! Heel goed zelfs, want zowel diverse malariavrije safariparken als ook een keur aan bezienswaardigheden zijn perfect op kinderen ingesteld.

 

Wat dacht u van een senioren privé rondreis


U kent – of bent – iemand die op een respectabele leeftijd is gekomen en nog goed ter been is. En die nog wel eens een prachtige, relaxte rondreis zou willen maken door Zuid-Afrika. Zélf rijden heeft niet meer uw voorkeur en een groepsreis spreekt u ook niet meer zo aan. Het moet perfect verzorgd zijn en zelfs tijdens de reis kan het programma nog worden aangepast. Dat kán, met Gijs van Bilsen als uw persoonlijke gids.

 

Maak een luxe treinreis met Rovos Rail “The Pride of Africa”


Een van de meest luxueuze treinen ter wereld rijdt in Zuid-Afrika. Van Pretoria in drie dagen naar Kaapstad of via het Krugerpark, Swaziland, de Drakensbergen en de Tuinroute naar The Mothercity. U waant zich 100 jaar terug in de tijd.

 

Plan een privé-bezoek aan een paar Wine Estates


Gezien de jarenlange goede contacten in de wijnwereld maken wij met plezier een afspraak voor een privé-ontvangst op een gerenommeerd Wine Estate in Stellenbosch, Paarl of Franschhoek, zoals Muratie, De Toren of Rupert & Rothschild.

 

Een privé villa in plaats van luxe hotel


In Kaapstad – zowel in Constantia als Camps Bay – en de Wijnlanden bestaat de mogelijkheid om een self-catering appartement of een schitterende villa te huren -voor 6 tot 12 personen- met housekeeping en desgewenst een privékok en auto met chauffeur. Een bijzonder aantrekkelijk alternatief als u met de hele familie op vakantie gaat.

 

Iets te vieren in Kaapstad of De Wijnlanden


Een gouden bruiloft vieren, Abraham of Sarah zien of gewoon een super origineel feest geven. Dat kán in Zuid-Afrika. Maak met klassieke auto’s en vintage cars een onvergetelijke tour door de wijnlanden, Boek een High-Tea op Laurensford Wine Estate, een golfclinic op Erinvale en een diner-dansant met aansluitend een 14-mans bigband tot in de kleine uurtjes. Wij deden dat reeds voor anderen en doen dat ook graag voor u.

 

Geniet van de mooiste golfbanen ter wereld


Kaapstad en Stellenbosch hebben befaamde golfcourses waar ook de PGA-Tour regelmatig te gast is. Loop een hele of halve baan op Rondebosch in Kaapstad of De Zalze of Erinvale in Stellenbosch of wellicht zelfs Fairview nabij Knysna en Plettenberg in de Tuinroute.

 

Check weersomstandigheden, temperatuur en neerslag in Zuid-Afrika:


Klik op de afbeelding voor een duidelijke vergrote weergave

“en jij weet óók nog, Gijs, waar we heerlijk kunnen lunchen en dineren…”

Dit kleine icoontje staat symbool voor een heel grote garantie: alle Afrikareizen worden aangeboden, georganiseerd en uitgevoerd conform de nieuwe strenge en aangescherpte richtlijnen voor de reisbranche. Download desgewenst HIER een copie.