Malariavrije Wildparken en Private Resorts

 
D E Z E P A G I N A I S U N D E R C O N S T R U C T I O N
Wij doen ons best om het snel af te ronden.
 

 

Pilanesberg en Madikwe National Park

 
In het noorden van Zuid-Afrika, ten westen van Johannesburg en zelfs nog verder, tegen de grens met Botswana, bevinden zich twee uitgestrekte Nationale Wildparken, die de status malariavrij dragen. Dat is een serieuze overweging waard wanneer u met kinderen of met oudere mensen reist en liever geen malariatabletten wilt slikken.
 
The Big Five is ook hier in grote getale vertegenwoordigd en de lodges van de Private Game Resorts zijn evenzeer van grote klasse, zoals Lush Private Resort in Pilanesberg en Mateya Private Resort in Madikwe. Zij steken menig luxe lodge in het Krugerpark Sabi Sands naar de kroon.
 
Vanuit Pilanesberg rijdt u bovendien in een klein uurtje naar Sun City, ook wel het ‘Las Vegas van Zuid-Afrika’ genoemd. Een rechtstreekse vliegverbinding hiervandaan naar Kaapstad verschaft u tevens de gelegenheid om uw vakantie te vervolgen met een hoogst aangenaam verblijf in de Tuinroute, De Wijnlanden en Kaapstad zelf.

Shwamwari National Park en Amakhala

In het zuiden van Zuid-Afrika, nabij de stad Port Elizabeth, is een aantal wildparken gesitueerd, die niet alleen malariavrij zijn maar bovendien bij uitstek als zeer kindvriendelijk getypeerd mogen worden. Wij werken al jaren met veel plezier en genoegen samen met Amakhala en Shamwari.