Over Scott Bilsen Travel

Van 1986 tot 2006 ben ik door mijn contacten in de wijnhandel op de mooiste plekjes ter wereld geweest. En daarmee heb ik een netwerk opgebouwd om jaloers op te zijn. Dat deel ik graag met u !

Sinds de verkoop van mijn zaak op 1 januari 2007 – ik was toen 48 – organiseer ik jaarlijks nog een tiental reizen ‘met een Bourgondisch tintje en een knipoog naar wijn’. Geheel verzorgd en op een hoog niveau van luxe, service en comfort. Laat ons zeggen ‘voor hen die het goede gewend zijn’.

Denkt u aan Toscane (il Palio, Mille Miglia of Truffelreis), Porto en de Dourovallei, Sevilla, Bilbao of Valencia en natuurlijk Bordeaux en Bourgogne maar ook Georgië, Zuid-Afrika, Chili, Argentinië en zelfs Australië & New Zealand.
Ik neem u daarbij persoonlijk mee en laat u kennis maken met de mooiste entourages en cultuur, historie van betreffende streek, gelardeerd met prima lichte lunches en diners op niveau. Vanzelfsprekend staan ook een paar ontvangsten bij gerenommeerde wijnproducenten van naam en faam op het programma. Bepaald geen straf als u weet dat aan de beste Wine Estates veelal de beste restaurants zijn verbonden.

Deze tien reizen hebben een vaste vertrekdatum, een vast programma en een vastgestelde prijs. U hoeft alleen maar in te tekenen; het zal u aan niets ontbreken, zoals allen die u voorgingen volmondig zullen beamen. Ik ga steeds met minimaal 12 en maximaal 24 personen, waarbij de eerlijkheid gebied te zeggen dat de gemiddelde leeftijd veelal eind vijftig/begin zestig is. Mensen met dezelfde interesses en vaak dezelfde achtergrond.Deze reizen vindt u onder de rubriek JAARPROGRAMMA.
“Genieten van het goede der aarde en de geneugten des levens, in een stijlvolle ambiance en met gelijkgestemde mensen”.

Maakt u liever een dergelijke reis privé of in familieverband, dan pas ik een bestaand programma graag voor u aan en regel ik voor u de gewenste boekingen en afspraken, inclusief gids en evt. privéchauffeur ter plaatse. Dat alles vanzelfsprekend in nauw overleg met u en geheel conform uw wensen en budget. U maakt de reis dan zelfstandig. Kijkt u onder OP MAAT REIZEN voor meer details.

En ‘last but not least’ wijs ik u graag op een unieke invulling van uw zakelijk of persoonlijk feest. Heeft u een Jubileum of Jubilaris of wellicht zelfs Bruiloft of Gouden Bruiloft, dan ken ik prachtige locaties in de Champagnestreek en Reims in het bijzonder, waar u een exclusieve receptie kunt houden en een perfect verzorgd diner uitlopend in een stijlvol feest. Wat dacht u van een imposant Chateau met panoramisch uitzicht over de wijngaarden. Voor gezelschappen van 40 tot 600 personen. Wij organiseren dat precies zoals u wenst, zoals we dat onlangs voor een gezelschap van 300 personen mochten doen. Zie de website onder FEEST.

Ik ken de weg en de mensen als het bijzonder en bijzonder goed moet zijn.

mr G.J.A.M. (Gijs) van Bilsen, directeur Scott Bilsen Travel – a Matter of Lifestyle.
+31.6.37661203