Over Scott Bilsen Travel

Van 1986 tot 2006 ben ik door mijn contacten in de wijnhandel op de mooiste plekjes ter wereld geweest. En daarmee heb ik een netwerk opgebouwd om jaloers op te zijn. Dat deel ik graag met u !

Sinds de verkoop van mijn zaak, ultimo 2006, organiseer ik jaarlijks nog een stuk of tien exclusieve reizen ‘met een Bourgondisch tintje en een knipoog naar wijn’, onder mijn persoonlijke leiding. Geheel verzorgd en op een hoog niveau van luxe, service en comfort.

Ik ben daarbij persoonlijk uw gastheer en laat u kennis maken met de mooiste entourages en cultuur, historie van betreffende streek, gelardeerd met prima lichte lunches en diners op niveau en vanzelfsprekend een perfect hotel. Indien mogelijk staat ook altijd een ontvangst bij een gerenommeerde wijnproducent van naam en faam op het programma, want die contacten heb ik nog steeds. Bepaald geen straf als u weet dat aan de beste Chateaux, Tenuta’s, Bodegas en Wine Estates veelal de beste restaurants zijn verbonden.
Deze reizen hebben een vaste vertrekdatum, een vast programma en een vastgestelde prijs. U hoeft alleen maar in te tekenen; het zal u aan niets ontbreken!We gaan steeds met minimaal 12 en maximaal 24 personen en de leeftijd van mijn reisgenoten schommelt veelal rond de vijfenzestig en soms ook een beetje hoger. Mensen met dezelfde interesses en vaak dezelfde achtergrond. Steeds weer bewijst dát zijn waarde; men apprecieert elkaars gezelschap zeer. Deze reizen vindt u onder de rubriek Jaarprogramma 2019.
“Genieten van het goede der aarde en de geneugten des levens, in een stijlvolle ambiance en met gelijkgestemde mensen”.

*****

Service, Maatwerk, Kwaliteit.
Maakt u liever een privéreis dan regel ik voor u de gewenste boekingen en afspraken, desgewenst inclusief gids en privéchauffeur ter plaatse, geheel conform uw wensen en budget. U maakt de reis dan zelfstandig. Met name (safari)reizen in Afrika en Zuid-Afrika mag ik tot mijn specialisme rekenen; ik kom daar al meer dan vijfentwintig jaar. Kijkt u onder Privéreizen voor meer details. Vraag eens vrijblijvend offerte aan!

*****

Heeft u zakelijk gezien een Jubileum of Jubilaris,dan ken ik prachtige locaties in de Champagnestreek en Reims in het bijzonder, waar u een exclusieve receptie kunt houden en een perfect verzorgd diner uitlopend in een stijlvol feest. Wat dacht u van een imposant Chateau met panoramisch uitzicht over de wijngaarden. Voor gezelschappen van 40 tot 400 personen. Wij organiseren dat precies zoals u wenst, zoals we dat eind september voor een gezelschap van 300 personen mochten doen. Zie de website onder Bedrijfsuitje.

Ik ken de weg en de mensen als het bijzonder en bijzonder goed moet zijn.

mr G.J.A.M. (Gijs) van Bilsen, directeur Scott Bilsen Travel – a Matter of Lifestyle.
+31.6.37661203

PS Vaak vraagt men aan mij waar de naam Scott Bilsen vandaan komt. Het antwoord is even simpel als voor de hand liggend: met veel plezier heb ik jaren lang samengewerkt in Zuid-Afrika met Reinera Hornell-Scott. Hence the name SBT.