Over Scott Bilsen Travel

Van 1986 tot 2006 ben ik door mijn contacten in de wijnhandel op de mooiste plekjes ter wereld geweest. En daarmee heb ik een netwerk opgebouwd om jaloers op te zijn. Sinds de verkoop van mijn zaak op 1 januari 2007 – ik was toen 47 – organiseer ik jaarlijks nog een tiental reizen met een Bourgondisch tintje en ‘een knipoog naar wijn’. Geheel verzorgd en op een hoog niveau van luxe, service en comfort…. en onder mijn persoonlijke leiding. Deze reizen vindt u onder JAARPROGRAMMA.
“Genieten van het goede der aarde en de geneugten des levens, in een stijlvolle ambiance en met gelijkgestemde mensen”.

Maar ik doe meer, want mijn grote passie en ervaring ligt in Afrika.
Kijkt u onder de rubriek OP SAFARI… naar de mogelijkheden van een onvergetelijke privéreis met familie of goede vrienden, eventueel verlengd met een verblijf in …of op……

Service – Maatwerk – Kwaliteit.
Maakt u liever privé of zakelijk een BESLOTEN REIS, dan regel ik dat tot in de puntjes verzorgd, geheel conform uw wensen en budget. En heeft u iets te vieren, het liefst op een unieke locatie, bijvoorbeeld op een prachtig Chateau met uitzicht over de wijngaarden van Champagne, maak dan gebruik van mijn ervaring en connecties.

Ik richt me op de bovenkant markt. “Superb Tours for the Discerning Traveller” ofwel “Prachtige reizen voor de veeleisende reiziger, die het goede gewend is”. Wereldwijd heb ik de afgelopen 27 jaren een netwerk en samenwerking opgebouwd met veelal kleine reisorganisaties, die kwaliteit, service en stijl hoog in het vaandel hebben staan. Wine & Dine Travel, East European Travel, Luxury Travel Worldwide zijn daar goede voorbeelden van.
Ik ken de weg en de mensen als het bijzonder en bijzonder goed moet zijn.

Er is niks mooiers dan dat met u te delen.

mr G.J.A.M. (Gijs) van Bilsen, directeur Scott Bilsen Travel – a Matter of Lifestyle.
+31.6.37661203

 

PS Vaak vraagt men aan mij waar de naam Scott Bilsen vandaan komt. Het antwoord is even simpel als voor de hand liggend: met veel plezier heb ik jaren lang samengewerkt in Zuid-Afrika met Reinera Hornell-Scott. Hence the name SBT.