Over Scott Bilsen Travel

Contacten in de wijnhandel brachten mij op de mooiste plekjes ter wereld.

Scott Bilsen Travel organiseert daarom sinds 1992 jaarlijks een aantal reizen in gezelschap ‘met een Bourgondisch tintje en een knipoog naar wijn’, geheel verzorgd en op een hoog niveau van luxe, service en comfort. Een vastgesteld programma, een vaste vertrekdatum, en een vastgestelde prijs. U hoeft alleen maar in te tekenen; het zal u aan niets ontbreken. Deze reizen vindt u onder de rubriek JAARPROGRAMMA.
“Genieten van het goede der aarde en de geneugten des levens, in een stijlvolle ambiance en met gelijkgestemde mensen”.

U kunt op deze reizen individueel inschrijven of als groep vrienden.
In dat laatste geval kunt u ook kiezen om de reis in besloten kring te maken. Wij maken het dan precies conform uw wensen en budget voor uw eigen gezelschap Kijkt u onder OP MAAT REIZEN voor meer details.

Zakelijk iets te vieren? Een prachtige locatie voor een bedrijfsfeest is de Champagnestreek en Reims in het bijzonder. Leuke activiteiten en prima verzorgd diner uitlopend in een stijlvol feest op een imposant Chateau met panoramisch uitzicht over de wijngaarden. Voor gezelschappen van 40 tot 600 personen. Wij organiseren dat precies zoals u wenst. Voor een paar sprekende voorbeeld gaat u snel naar ZAKELIJK EVENT.

Een groepsreis, privéreis of zakelijk event.
Wij kennen de weg als het bijzonder en bijzonder goed moet zijn.

mr G.J.A.M. (Gijs) van Bilsen, directeur Scott Bilsen Travel – a Matter of Lifestyle.
+31.6.37661203