Safari’s in Zuid-Afrika, Tanzania, Zambia en Botswana

 
“Een huis bouwen moet je eigenlijk twee keer doen, uw safari moet meteen de eerste keer perfect zijn”.

Krugerpark, Madikwe, Serengeti, Luangwa, Chobe, Okavango

 
Op safari gaan doe je maar ééns in je leven! Hoewel, als u de smaak te pakken hebt gekregen in het Krugerpark of een malariavrij wildreservaat in Zuid-Afrika is de kans groot dat u ook naar de Serengeti in Tanzania wilt, de South Luangwa rivier in Zambia of het Chobe Natural Park in Botswana.

Enerverende safari’s die een onuitwisbare indruk op u zullen maken. Of misschien gaat u voor de ultieme safari-experience in de Okavango Delta, Botswana, ‘het laatste stukje ongerept Afrika’.

Met alle plezier schets ik u alle mogelijkheden van privé-safarireizen in Zuid-Afrika, Tanzania, Zambia en Botswana, van eenvoudig en ‘back to nature’ tot de hoogste graad van luxe, service en comfort in zogenaamde Private Game Resorts en luxe lodges of ‘tented camps’.
 
Voor de echte avonturier met een goede conditie en een gezonde hang naar een spannende uitdaging noemen wij graag de mogelijkheid een “Mobile safari expedition” te maken. Terwijl u met professionele gidsen en spoorzoekers het wild op de voet volgt naar de uithoeken van de Delta waar nog nooit een mens geweest is, breekt het begeleidend team het tentenkamp af om het een stuk verderop weer op te bouwen. Ditzelfde team zorgt voor warm water voor uw stortbad en bereidt dagelijks een prima maaltijd voor u. Overnachting is in typische Meru-style tenten en u heeft een keurig bed met nette katoenen lakens en natuurlijk een klamboe. “This is the real adventure, in an unreal style”.
 
Hulp nodig bij het maken van uw keus? Lees de bijlage “Q&A – Welke Safari past bij mij” of vraag de nieuwe reisgids “Safari à la carte” aan.

Safari’s in Zuid-Afrika


Krugerpark Private Game Resort
Pilanesberg PGR – malariavrij
Madikwe PGR – malariavrij
Kindvriendelijke malariavrije PGR

Safari’s in Tanzania


Serengeti-Lake Manyara-Tarangire-Ngorongoro Krater
“The Great Migration”

Safari’s in Zambia


South Luangwa
South Luangwa & Lower Zambezi
desgewenst met start of einde bij d Victoria Falls

Safari’s in Botswana


Victoria Falls & Chobe Reserve
Victoria Falls & Okavango Delta
Mobile Safari’s in Okavango Delta

 
 

Omdat wij werken met betrouwbare mensen en betrouwbaar materieel

 
Om u een idee te geven van wat een mooie safari kost en waar u ongeveer rekening mee dient te houden, als u kiest voor een goed georganiseerde reis, downloadt u hier het:

Indicatie prijskaartje Safari’s in Zuid-Afrika, Tanzania, Zambia, Botswana