Over Scott Bilsen Travel

Van 1986 tot 2006 ben ik door mijn contacten in de wijnhandel op de mooiste plekjes ter wereld geweest. Nu organiseer ik daarom reizen op een hoog niveau van luxe, service en comfort – vaak met een knipoog naar wijn – voor mensen die het goede gewend zijn. Onder mijn persoonlijke leiding of geheel voor u op maat gemaakt.

Kijk onder Steden en hun regio welke prachtige steden ik op m’n duimpje ken, wat u daar niet mag missen en waar u het best kunt gaan lunchen of dineren. Maar gebruik van mijn kennis en ervaring en boek een heerlijke midweek of lang weekend op niveau met goede vrienden, uw businessclub of managementteam. Ik organiseer het precies zoals ú het wilt.

Jaarprogramma.
Onder mijn persoonlijke leiding organiseer ik jaarlijks een aantal reisen in groepsverband. U hoeft dan alleen maar in te stappen want alles is voor u geregeld en er gaan deuren open die voor anderen gesloten blijven. Voor 2020 staat een aantal korte reizen gepland en maar liefst drie grotere reizen in het najaar.

Mijn grootste passie ligt in Afrika.
Surf daarom snel naar de rubriek Safari’s & Afrika en raak enthousiast over de vele mogelijkheden in Zuid-Afrika, Zambia, Tanzania of wellicht zelfs Botswana. ‘De reis van uw leven met z’n tweetjes, vieren of -why not- met de hele familie; een herinnering voor het leven.
Vanzelfsprekend prachtig te verlengen met een rondreis door de Kaap en Kaapprovincie of een lekkere strandvakantie op Zanzibar, de Seychellen of een privé eiland voor de kust van Mozambique. Ik weet precies waar u moet zijn.
Om u te helpen een mening te vormen over welke safari u het meest aanspreekt download u HIER een behulpzame toelichting en Q&A.

Kwaliteit – Service – Maatwerk.

Wat u ook verkiest en welke reis u ook aanspreekt, wees verzekerd van een excellente reis. Ik richt me op de bovenkant markt. “Superb Tours for the Discerning Traveller” ofwel “Prachtige reizen voor de veeleisende reiziger, die het goede gewend is”. Wereldwijd heb ik de afgelopen 27 jaren een netwerk en samenwerking opgebouwd met veelal kleine reisorganisaties die kwaliteit, service en stijl hoog in het vaandel hebben staan. Wine & Dine Travel, East European Travel, Luxury Travel Worldwide zijn daar goede voorbeelden van.
Ik ken de weg en de mensen als het bijzonder en bijzonder goed moet zijn.

Er is niks mooiers dan dat met u te delen.

mr G.J.A.M. (Gijs) van Bilsen, directeur Scott Bilsen Travel
+31.6.37661203

 

PS Vaak vraagt men aan mij waar de naam Scott Bilsen vandaan komt. Het antwoord is even simpel als voor de hand liggend: met veel plezier heb ik jaren lang samengewerkt in Zuid-Afrika met Reinera Hornell-Scott. Hence the name SBT.