Over Scott Bilsen Travel

Van 1986 tot 2006 ben ik door mijn contacten in de wijnhandel op de mooiste plekjes ter wereld geweest. Nu organiseer ik tailormade reizen op een hoog niveau van luxe, service en comfort – vaak met een knipoog naar wijn – voor mensen die het goede gewend zijn.

Kijk onder Mijn Bestemmingen welke prachtige steden ik op m’n duimpje ken, wat u daar niet mag missen en waar u het best kunt gaan lunchen of dineren. Maar gebruik van mijn kennis en ervaring en boek een heerlijke midweek of lang weekend op niveau met goede vrienden, uw businessclub of managementteam. Ik organiseer het precies zoals ú het wilt.

Wordt 2020 het jaar van úw Safari in Afrika?
Surf snel naar de rubriek Safari’s in Afrika en raak enthousiast over de vele mogelijkheden in Zuid-Afrika, Zambia, Tanzania of wellicht zelfs Botswana. ‘De reis van uw leven met z’n tweetjes, vieren of -why not- met de hele familie; een herinnering voor het leven.
Vanzelfsprekend prachtig te verlengen met een rondreis door de Kaap en Kaapprovincie of een lekkere strandvakantie op Zanzibar, de Seychellen of een privé eiland voor de kust van Mozambique. Ik weet precies waar u moet zijn.

Een paar keer per jaar organiseer ik een luxe reis onder mijn persoonlijke leiding in groepsverband. U hoeft dan alleen maar in te stappen want alles is voor u geregeld en er gaan deuren open die voor anderen gesloten blijven. Niet voor niets noem ik dit dus VIP-reizen en u ziet ze helder opgesomd onder VIP- en PIP-reizen.

Hebt u weinig tijd maar wilt u toch wel eens lekker een paar dagen weg op het hoogste niveau van luxe, service en comfort, kijk dan naar mijn PIP-reizen, een term die ik voorbehoud aan de Primus Inter Pares – CEO met een drukke agenda.
Met een Private Jetstreamer brengen wij u naar Milaan, Porto, Lissabon of een andere bestemming naar wens…mét natuurlijk een uitgelezen programma.

Kwaliteit – Service – Maatwerk.

Wat u ook verkiest en welke reis u ook aanspreekt, wees verzekerd van een excellente reis. Ik richt me op de bovenkant markt. “Superb Tours for the Discerning Traveller” ofwel “Prachtige reizen voor de veeleisende reiziger, die het goede gewend is”. Wereldwijd heb ik de afgelopen 27 jaren een netwerk en samenwerking opgebouwd met veelal kleine reisorganisaties, die kwaliteit, service en stijl hoog in het vaandel hebben staan. Wine & Dine Travel, East European Travel, Luxury Travel Worldwide zijn daar goede voorbeelden van.
Ik ken de weg en de mensen als het bijzonder en bijzonder goed moet zijn.

Er is niks mooiers dan dat met u te delen.

mr G.J.A.M. (Gijs) van Bilsen, directeur Scott Bilsen Travel
+31.6.37661203

 

PS Vaak vraagt men aan mij waar de naam Scott Bilsen vandaan komt. Het antwoord is even simpel als voor de hand liggend: met veel plezier heb ik jaren lang samengewerkt in Zuid-Afrika met Reinera Hornell-Scott. Hence the name SBT.