Over Scott Bilsen Travel

“Over ons” impliceert dat je iets over jezelf vertelt. In de loop der jaren hebben wij een groot aantal complimenten gekregen, waar we trots op zijn. Variërend van korte quotes, die u ook elders op deze site aantreft tot een meer uitgebreide impressie en ervaring, die u een goede indruk geeft van hetgeen u mag verwachten.

We laten de gulle gevers zelf aan het woord; zij zijn bij ons vanzelfsprekend bekend. Indien u zulks op prijs stelt, brengen wij u graag met een of meerdere recensenten in contact.

Zuid-Afrika safari en rondreis.

“Geweldig hoe jij meedacht, Gijs. De voorbereiding, de hele aanloop naar de reis, de uitgewerkte routes met afstanden, lunchsuggesties, hotelreserveringen en met name de complete uitleg die je ons hele gezin hebt gegeven, maakten dat wij met een gerust hart en heel enthousiast aan deze Zuid-Afrikareis begonnen. Alles klopte perfect en alle verwachtingen kwamen stuk voor stuk uit”. Dhr. en Mw. K.v.G. te A., maart 2017.

“Toen ik je advertentie over de geheel verzorgde rondreis door Zuid-Afrika las en aan mijn vrouw liet zien, zei ik tegen haar: ‘Kijk eens, deze reis is óf heel goed óf dit is diefstal’. Eenmaal terug in Nederland kan ik je vertellen – en iedereen die het horen wil – dat deze reis onvoorstelbaar goed was”. Dhr. H.O. te R., nov. 2002.

“Toen we in september besloten om mijn 70e verjaardag met alle kinderen met de Kerst in Kaapstad te vieren, keek mijn vrouw mij aan en zei spontaan: dan moeten we Gijs bellen, die snapt tenminste precies wat wij bedoelen”. Dhr. en mw. vdH. te V. okt. 2018.

Op de laatste dag van een volledig verzorgde 14-daagse rondreis door Zuid-Afrika verschalkte een reisgenoot mij met de volgende grap: “Ik heb verschrikkelijk slecht geslapen vannacht, Gijs. Werkelijk geen oog dicht gedaan. En waarom? Omdat ik de hele nacht heb liggen denken: er moet toch iéts zijn waar ik over kan zeuren, maar ik kan niks vinden”. Dhr. J.K. te O.T. (B), oktober 2002.

Safari in Serengeti -Tanzania- en Okavango Delta -Botswana.

“Als ik een top-3 van mijn leven maak, dan staat de geboorte van mijn kinderen op nr. 1, deze safari-reis in de Serengeti, samen met mijn vrouw, onze kinderen en de kleinkinderen op nr. 2, en mijn huwelijksdag op nr. 3”. Aldus dhr. F. S. (82) te Tilburg, naar aanleiding van een volledig verzorgde safarireis van 6 dagen gevolgd door een lekkere week strandvakantie op Zanzibar, juli 2018. Terstond bevestigd door zijn echtgenote.

“Jouw advies om eerst een safari in Zuid-Afrika te maken, daarna de Serengeti te bezoeken en pas als laatste safari de Okavango Delta te doen, was inderdaad de beste volgorde van deze drie onvergetelijke vakanties”. Dhr. H.J. te C. (Sui), febr. 2019.

Bijzondere bestemmingen als Krakau, Siena, Porto, Beaune…

“Aan de viering van het 12,5 jarig jubileum van onze wijnclub met een mooie reis naar de Loire hebben we vaak met veel plezier terug gedacht. Nu we 25 jaar bestonden keken we elkaar aan en zeiden we meteen: wie gaat Gijs bellen?”  Toelichting van de voorzitter – dhr. A. van K. te V., bij zijn aanvraag van offerte voor een mooie Bourgognereis. mei 2018.

“Een bezoek aan Krakau, Auschwitz staat al jaren op ons lijstje. Een beladen bestemming, waar we al jaren tegenop zien omdat familieleden daar het leven hebben gelaten. Nu jij het aanbiedt Gijs, hebben we besloten, mede gezien het van jouw reizen bekende niveau van gelijkgestemden, deze reis nu te gaan maken”. Mw. R.R. te T., okt. 2004.

“Op mijn 84e kan ik gerust zeggen de hele wereld te hebben gezien en schitterende reizen te hebben gemaakt naar verre bestemmingen en nieuwe culturen. Een ervaring als De Palio in Siena, met name door de kennismaking met contrada’s, het bezoek aan hun kapel, hun museum en de gezamenlijke maaltijd als ook het diner na afloop van de race op het Piazza del Campo, betitel ik zonder enige twijfel als een van de mooiste uit mijn leven”. Dhr. L.V. te R. (B), juli 2018.