Privé Safari in Zuid-Afrika, Tanzania, Zambia of Botswana

“Een huis bouwen moet je eigenlijk twee keer doen, uw safari moet meteen de eerste keer perfect zijn”.

Krugerpark, Madikwe, Serengeti, Luangwa, Chobe, Okavango

 
Op safari gaan doe je maar ééns in je leven!
 
Hoewel, als u de smaak te pakken hebt gekregen in het Krugerpark of een malariavrij wildreservaat in Zuid-Afrika is de kans groot dat u ook een privé safari wilt maken in de Serengeti, Tanzania, in South Luangwa & Lower Zambezi, Zambia of in Chobe Natural Park, Botswana.

Enerverende safari’s die een onuitwisbare indruk op u zullen maken. Of misschien gaat u voor de ultieme safari-experience in de Okavango Delta, Botswana, ook wel ‘het laatste stukje ongerept Afrika’ genoemd.

Met alle plezier schetsen wij u alle mogelijkheden van privé-safarireizen in Zuid-Afrika, Tanzania, Zambia en Botswana. Van eenvoudig en ‘back to nature’ tot de hoogste graad van luxe, service en comfort in zogenaamde Private Game Resorts en luxe lodges of ‘tented camps’.
 
Hulp nodig bij het maken van uw keus?
Lees de bijlage “Q&A – Wat voor Safari past bij mij” en/of vraag de nieuwe brochure “Safari à la carte” aan. Met plezier lichten wij de diverse mogelijkheden persoonlijk toe.
 

Safari’s in Zuid-Afrika

Krugerpark & Private Game Resorts
Pilanesberg PGR – malariavrij
Madikwe PGR – malariavrij
Kindvriendelijke malariavrije PGRs,
zoals Shamwari en Amakhala nabij PE

 

Safari’s in Tanzania

Serengeti-Lake Manyara-Tarangire-
Ngorongoro Crater

The Great Migration
Back to Nature Safari
Highlights Tour Safari
Luxury Tour Safari
Grand Tour Safari

Kilimanjaro Climbing
Vintage Safari Classic Car
 

Safari’s in Zambia

South Luangwa
South Luangwa & Lower Zambezi

Echte-Mannen-Safari
 
 

Safari’s in Botswana

Victoria Falls & Chobe Reserve
Victoria Falls & Okavango Delta

Great Migration
Mobiele Safari’s in Okavango Delta
 
 
 
Voor de echte avonturier met een goede conditie en een gezonde hang naar een spannende uitdaging noemen wij graag de mogelijkheid een “Mobiele safari expeditie” te maken. Dit kan met name in Botswana. Terwijl u met professionele gidsen en spoorzoekers het wild op de voet volgt naar de uithoeken van de Delta waar nog nooit een mens geweest is, breekt het begeleidend team het tentenkamp af om het een stuk verderop weer op te bouwen. Ditzelfde team zorgt voor warm water voor uw stortbad en bereidt dagelijks een prima maaltijd voor u. Overnachting is in typische Meru-style tenten en u heeft een keurig bed met nette katoenen lakens en natuurlijk een klamboe. “This is the real adventure, in an unreal style”.

Omdat wij werken met betrouwbare mensen en betrouwbaar materieel

 
Om u een idee te geven van wat een mooie safari kost en waar u ongeveer rekening mee dient te houden, als u kiest voor een goed georganiseerde reis, downloadt u hier het:

Indicatie prijskaartje Safari’s in Zuid-Afrika, Tanzania, Zambia, Botswana

 
Dit kleine icoontje staat symbool voor een heel grote garantie: alle Afrikareizen worden aangeboden, georganiseerd en uitgevoerd conform de nieuwe strenge en aangescherpte richtlijnen voor de reisbranche. Download desgewenst HIER een copie.