Zuid-Afrika met kinderen, ook voor ú een feest

Zuid-Afrika…ook een klein Paradijs voor kinderen

 
U gaat een prachtige vakantie maken naar Zuid-Afrika met kinderen en dús moet deze reis ook voor hen echt onvergetelijk zijn. Dat kán! Want zowel het noorden als het zuiden van dit schitterende land biedt een keur aan mogelijkheden. Niet alleen uw kinderen zullen verrast zijn en versteld staan.
 

Op safari met kinderen, dat kan heel goed


 
Diverse Private Game Resorts bieden ‘family rooms & family lodges” en heel goede faciliteiten voor kinderen. Een serieuze overweging die wij u meegeven is in dit geval te kiezen voor een malariavrij Wildpark. Denk bijvoorbeeld aan Pilanesberg National Park en Madikwe, beide ten noordwesten van Johannesburg. Of een van de fraaie wildparken in het zuiden nabij de stad Port Elizabeth. Deze laatste zijn zelfs vaak bij uitstek op kinderen gericht. De safaritochten, maar ook bijvoorbeeld paardrijtochten, die u daar kunt gaan maken, kunnen we desgewenst exclusief voor u en uw gezin boeken, zodat zowel de route als de duur ervan door uzelf bepaald kan worden.
 

 

In heel het land is volop vertier voor kinderen én voor uzelf

Struisvogels, krokodillen-farm, wildlife-boerderij, grotten en bergpassen

 
In het zuiden – van Port-Elizabeth, via de Tuinroute, Oudtshoorn en Hermanus helemaal tot Kaapstad – biedt Zuid-Afrika een grote verscheidenheid aan natuurschoon en allerhande boeiende parken. Attracties die niet alleen voor uzelf maar zeker ook voor kinderen heel aantrekkelijk zijn.
 
U vindt het immers zelf toch ook nog interessant om een struisvogelboerderij te bezoeken? En af te dalen in misschien wel de meest imposante grotgewelven ter wereld, die van The Cango Caves, net iets ten noorden van Oudtshoorn, dat blijft altijd een belevenis.
 
Breng een bezoek aan een van krokodillen- en wildlifeboerderijen, die hier in De Kleine Karoo zijn gevestigd zijn. Hier wordt serieus onderzoek verricht naar grott wild als leeuwen en cheeta’s Maar ook naar allerlei kleinwild. Niet alleen boeiend en amusant maar ook heel leerzaam, zeker als u een rondleiding boekt onder leiding van een wetenschappelijk medewerker.

Lagoon-cruise, pinguins, walvissen, picnic, tram-treintje, dagje strand

 
Op een ouderwetse schoepenrad-boot een overtocht maken op The Featherbed nature Reserve in Knysna, het hartje van de Tuinroute, spreekt ú toch ook nog immer aan.
 
Kolderieke pinguins gaan zien nabij Kaapstad en walvissen van wel heel dichtbij in Hermanus op zee! Dat is niet alleen voor de kinderen amusant maar ook voor uzelf een onvergetelijke ervaring.
 
 
Wat denkt u van het ouderwetse treintje in Franschhoek – hartje van De Wijnlanden – of een bezoek aan het Two Oceans Aquarium in The Waterfront. Een picnic in de tuinen van Boschendal Wine Estate is ook voor de kinderen een feest en door de eigenaar zelf nog eens goed uitgelegd krijgen hoe je nu eigenlijk wijn maakt is ook voor ú nog interessant.
 
Ga pannenkoeken bakken op Spier Estate of leer er alles over uilen en roofvogels. Maak een wandeling met tekst en uitleg over de biologische natuurboerderij van Babylonstoren, leer alles over vlinders op de Butterfly boederij of ga gewoon een heerlijk dagje naar het strand.
 
Het kan allemáál in Zuid-Afrika. Zowel voor uzelf als voor uw kinderen een aaneenschakeling van hoogtepunten in een prachtig land en heerlijk klimaat.
 
 

Maak gebruik van mijn kennis en contacten, die deel ik graag met u.

 
Als u met kinderen naar Zuid-Afrika gaat, is het een overweging waard om eens te kijken naar een mooie villa of een luxe – self-catering – appartement in plaats van een hotel. Keus te over:
 

 
Dit kleine icoontje staat symbool voor een heel grote garantie: alle Afrikareizen worden aangeboden, georganiseerd en uitgevoerd conform de nieuwe strenge en aangescherpte richtlijnen voor de reisbranche. Download desgewenst HIER een copie.