Reisbestemmingen buiten Europa

Reisbestemmingen buiten Europa roepen bij ons meteen de mooiste herinneringen op aan Zuid-Afrika, zuidelijk Afrika, de Okavango Delta in Botswana, een vliegsafari in Zambia, Botswana en de woestijn van Namibië maar ook de mooiste safari’s in de Serengeti Tanzania, gevolgd door een week Mountain Climbing Kilimanjaro of de trektochten in de bush van Oeganda op zoek naar Gorilla’s in the Mist.

Maar er is veel meer moois ter wereld, dat een ontdekking en kennismaking waard is. Die reizen treft u aan onder overige reisbestemmingen ter wereld.

Bestemmingen buiten Europa

Bijzondere reisbestemmingen in Afrika.

Zij die veel van de wereld hebben gezien beweren vaak dat Zuid-Afrika het mooiste land ter wereld is. Een overdreven stellingname dachten wij, totdat wij er voor de eerste keer zelf mee kennis maakten in 1992. Vele tientallen reizen volgden sedertdien en dit land en continent is enkel steeds sterker gaat boeien. Wij bieden u op deze site diverse privéreizen aan naar Zuid-Afrika, safari’s in de Serengeti, Tanzania, naar de Okavango Delta in Botswana, eventueel gecombineerd met Zambia en Namibië of een trektocht in de bush van Oeganda op zoek naar Gorilla’s in de Mist. Wat denkt u van een week de Kilimanjaro beklimmen, zonder twijfel een item op de bucketlist van de actieve reiziger.
Een bijzondere vermelding waard is de Seniorenreis, desgewenst onder mijn persoonlijk begeleiding, de mogelijkheid een luxueuze privévilla te huren of wellicht zelfs de treinreis te maken van Victoria Falls naar Johannesburg en door naar Kaapstad. Met Rovos Rail wel te verstaan, met “The Pride of Africa“; u waant zich een eeuw terug in de tijd.

Overige bijzondere reisbestemmingen ter wereld.

Prachtige reizen en locaties, bijzondere VIP-behandeling en een hoge standaard van service en comfort… dát is wat wij bieden in de bestemmingen wereldwijd, die wij op ons duimpje kennen. Wij noemen u Alaska, VancouverChili, Argentinië Australië, Nieuw-Zeeland, en wat dacht u van  Mexico, Costa Rica, Galapagos Eilanden en Peru….Superb Tours for the discerning Traveller !
Of gaat uw interesse uit naar India, China of Indochina, het programma ligt voor u klaar. Uw mooiste reis begint bij ons op kantoor !