Senioren VIP-reis Zuid-Afrika

U kent – of bent – iemand die op een respectabele leeftijd is gekomen en nog goed ter been is en die nog wel eens een prachtige rondreis door Zuid-Afrika zou willen maken met 2 of 4 personen. Geheel in uw eigen tempo en met een op maat gemaakt programma, dat zelfs tijdens de reis nog kan worden aangepast als u dat wenst. U gaat niet meer zelf rijden en deelname aan een georganiseerde reis, spreekt u ook niet meer aan. Het moet exclusief voor u zijn en van een hoog niveau. Dat kán !
Met een ervaring van 27 jaar ben ik persoonlijk uw gids, chauffeur, reisleider en als u wenst af en toe uw disgenoot. In onderling overleg stellen we de reis van uw leven samen met een route, accommodaties en programma van uw keuze. Ik licht het graag persoonlijk toe, desgewenst bij u thuis.

De meest exclusieve VIP-reis mogelijk:

Seniorenreis Zuid-Afrika, precies zoals u het wenst

Bezoek de Kaapprovincie en Kaapstad, op het hoogste niveau van luxe, service en comfort, in uw eigen tempo, met bezienswaardigheden als de Tafelberg, Kaap de Goede Hoop, Constantia, Kirstenbosch en natuurlijk een paar dagen verblijf in Stellenbosch, Franschhoek en Hermanus. Vijf-sterrenhotels en uitstekende restaurants. Gijs van Bilsen zelf neemt u mee is uw persoonlijk chauffeur, gids en reisgenoot. Exclusiever kan niet.

Indien u wenst, maakt u ook een safari in een luxe Private Game Resort in een malariavrij wildpark.
Om u een indicatie te geven: een dergelijke 14-daagse reis voor 2 of 4 personen zal schommelen rond 15.000,- / 16.000,- euro per persoon, waarbij van begin tot eind alles is inbegrepen, inclusief de vliegreis met KLM Business Class. Informeer naar de mogelijkheden.