Seniorenreis Zuid-Afrika

U bent (of kent) iemand die op een respectabele leeftijd is gekomen en nog goed ter been is en die nog wel eens een prachtige rondreis door Zuid-Afrika zou willen maken met 2 of 4 personen, helemaal privé en in uw eigen tempo. Met een speciaal voor u gemaakt programma, dat zelfs tijdens de reis nog kan worden aangepast als u dat wenst.
Met een ervaring van 25 jaar ben ik persoonlijk uw gids, chauffeur en reisleider. In onderling overleg stellen we de reis van uw leven samen met een route, accommodaties en programma van uw keuze. Ik licht het graag persoonlijk toe, desgewenst bij u thuis.

Persoonlijker kan niet:

Seniorenreis Zuid-Afrika, precies zoals u het wenst

Verkiest u alleen de Kaapprovincie te bezoeken met bezienswaardigheden als de Tafelberg, Kaap de Goede Hoop, Constantia, Kirstenbosch en natuurlijk een paar dagen in Stellenbosch of Franschhoek te verblijven, of koppelt u graag nog een safari in een mooi Private Game Resort in het beste deel van het Krugerpark aan uw reis met tevens een bezoek aan het prachtige natuurschoon van God’s Window en Blyde Riviers-Canyon in het noorden van Zuid-Afrika.
In overleg met u stellen we de reis van uw leven samen, geheel in uw eigen tempo en op het niveau van uw keus. Prijs op aanvraag en afhankelijk van het gewenste niveau.