Senioren Privé VIP-reis Zuid-Afrika

 
U kent – of bent – iemand die op een respectabele leeftijd is gekomen en nog goed ter been is en die nog wel eens een prachtige rondreis door Zuid-Afrika zou willen maken met 2 of 4 personen.

Geheel in uw eigen tempo en met een op maat gemaakt programma, dat zelfs tijdens de reis nog kan worden aangepast als u dat wenst. U gaat niet meer zelf rijden en deelname aan een georganiseerde groepsreis, spreekt u niet meer aan. Het moet exclusief voor u zijn en van een hoog niveau. Dat kán !

Met een ervaring van 27 jaar ben ik persoonlijk uw gids, chauffeur, reisleider en als u wenst af en toe uw disgenoot. In onderling overleg stellen we de reis van uw leven samen met een route, accommodaties en programma van uw keuze. Ik licht het graag persoonlijk toe, desgewenst bij u thuis.

Kwaliteit, persoonlijke aandacht, service & stijl, zoals u het gewend bent

 
Privé VIP-rondreis door Zuid-Afrika.

– duur van de reis: 12 tot 15 dagen, in overleg
– beste periode: van september t/m maart
– vervoer heen en terug: KLM Business Class
– programma: nader samen te stellen
– lunches en diners: alles in goed overleg
– vervoer ter plaatse: privé auto met Gijs van Bilsen als uw chauffeur/gids.

Indien u wenst, maakt u ook een safari in een luxe Private Game Resort in een malariavrij wildpark. Om u een indicatie te geven: een dergelijke reis voor 2 of 4 personen zal schommelen rond 16.000,- tot 20.000,- per persoon, waarbij hotelaccommodaties van het hoogste niveau zijn en van begin tot eind alles is inbegrepen, ook de lichte lunches en diners, vanzelfsprekend met een uitstekend glas wijn. Inclusief mijn persoonlijke begeleiding en de vliegreis KLM World Business Class.

Maak in optima forma gebruik van mijn beste contacten in Zuid-Afrika

 

Dit spreekt mij aan!        Komt u mij dit idee eens persoonlijk toelichten!