Seniorenreis Zuid-Afrika

U bent (of kent) iemand die op een respectabele leeftijd is gekomen en nog goed ter been is en die nog wel eens een prachtige rondreis door Zuid-Afrika zou willen maken met 2 of 4 personen, helemaal privé en in uw eigen tempo. Met een speciaal voor u gemaakt programma, dat zelfs tijdens de reis nog kan worden aangepast als u dat wenst.
Met een ervaring van 27 jaar ben ik persoonlijk uw gids, chauffeur, reisleider en als u wenst af en toe uw disgenoot. In onderling overleg stellen we de reis van uw leven samen met een route, accommodaties en programma van uw keuze. Ik licht het graag persoonlijk toe, desgewenst bij u thuis.

Persoonlijker kan niet:

Seniorenreis Zuid-Afrika, precies zoals u het wenst

Bezoek de Kaapprovincie en Kaapstad, op een hoog niveau van luxe, service en comfort, in uw eigen tempo, met bezienswaardigheden als de Tafelberg, Kaap de Goede Hoop, Constantia, Kirstenbosch en natuurlijk een paar dagen verblijf in Stellenbosch, Franschhoek en Hermanus. Vijf-sterrenhotels en uitstekende restaurants.
Om u een indicatie te geven: een 12 daagse reis zal voor 4 personen, inclusief mijn persoonlijke rol in het geheel, is vanaf 12.500,- per persoon mogelijk zijn, waarbij van begin tot eind alles is inbegrepen, inclusief de vliegreis met KLM Comfort Klasse.