Senioren Privé rondreis Zuid-Afrika – Exclusiviteit ten top

Met Gijs van Bilsen als uw privé reisleider en gids; en dat is nog amusant en onderhoudend ook

Veel exclusiever bestaat niet ! Een senioren privé rondreis Zuid-Afrika. Een volledige privéreis door Zuid-Afrika, voor ú alleen, samen met uw partner of een goede vriend of vriendin. Met Zuid-Afrikakenner Gijs van Bilsen zèlf als uw reisleider, gids, chauffeur en -zo wordt beweerd- aangenaam gezelschap.

U kent – of bent – iemand die op een respectabele leeftijd is gekomen en nog goed ter been is en die nog wel eens een prachtige reis door Zuid-Afrika zou willen maken met 2 of 3 of 4 personen.

Geheel in uw eigen tempo en met een op maat gemaakt programma, dat zelfs tijdens de reis nog kan worden aangepast als u dat wenst. U gaat niet meer zelf rijden en deelname aan een georganiseerde groepsreis spreekt u niet meer aan. Het moet exclusief voor u zijn en van een hoog niveau. Dat kán !

Met een ervaring van 27 jaar ben ik persoonlijk uw gids, chauffeur, reisleider en als u wenst af en toe uw disgenoot. In onderling overleg stellen we de reis van uw leven samen met een route, programma en accommodaties van uw keuze. Ik licht het graag persoonlijk toe, desgewenst bij u thuis.


Kwaliteit, persoonlijke aandacht, service & stijl, zoals u het gewend bent

Rondreis op hoog niveau voor u privé, desgewenst mét safari

– duur van de reis: 12 tot 15 dagen, net wat u wilt
– beste periode: van september t/m maart
– vervoer heen en terug: KLM (evt. Business Class of Premium CC)
– programma: in samenspraak met u vast te stellen
– hotels: van grote klasse **** of *****niveau
– lunches en diners: in goed overleg, ik ken de weg
– alles entréegelden en activiteiten inbegrepen
– begeleiding gedurende de hele reis: Gijs van Bilsen
– vervoer ter plaatse: privé auto met Gijs van Bilsen als uw chauffeur en gids, steun en toeverlaat.

Een privé-safari kan natuurlijk ook een onderdeel vormen van uw reis. En dat kan perfect in een malariavrij wildpark, zodat u geen malariatabletten hoeft te slikken. Er bestaan diverse zeer luxueuze Private Game Resorts nabij Port-Elizabeth die prachtige lodges hebben met alle comfort, een excellent boxspringbed en natuurlijk een keurige badkamer met inloopdouche.

Om u een prijsindicatie te geven: een dergelijke exclusieve privéreis voor 2 of 3 of 4 personen zal schommelen tussen de 14.000,- tot 18.000,- per persoon, waarbij hotelaccommodaties van het hoogste niveau zijn en van begin tot eind alles is inbegrepen, ook de lichte lunches en diners, vanzelfsprekend met een uitstekende wijnen. Het zal u aan niets ontbreken! Inclusief mijn persoonlijke begeleiding maar exclusief de intercontinentale vliegreis.

Gun uzelf deze geheel verzorgde, stijlvolle rondreis door Zuid-Afrika!


Met alle plezier kom ik een en ander -vrijblijvend- persoonlijk toelichten!


Bijzonder aan deze reis:    persoonlijke begeleiding door Gijs van Bilsen !

Dit kleine icoontje staat symbool voor een heel grote garantie: alle Afrikareizen worden aangeboden, georganiseerd en uitgevoerd conform de nieuwe strenge en aangescherpte richtlijnen voor de reisbranche. Download desgewenst HIER een copie.