Echte Mannen Safari volop actie en avontuur

Dé Safari Experience – Echte Mannen Safari in Zambia

 
Een “echte-mannen-safari” van 10 dagen, uit-en-thuis, met niets dan avontuur, actie, spanning en beleving. Met zes vrienden, niet meer, niet minder. U start bij de Victoria Watervallen en maakt uw safari in de beste twee Nationale Reserves in Zambia, the Lower Zambezi en South Luangwa, bij uitstek bekend om zijn enerverende safari’s met veel actie en avontuur.
 
Ga lopend door ondiepe lagunes, aan de oevers van de Zambezirivier en over de vele open vlakten van kamp naar kamp, vanzelfsprekend onder bewapende begeleiding van een ranger en spoorzoeker. Ga raften op de Zambezirivier en kanovaren tussen de nijlpaarden en leer de kneepjes van het ‘fly-fishing’. Of vang misschien wel een heuse Tigerfish. Maak schemersafari’s, dineer in the bush en ben getuige van een echte ‘kill’ tijdens een nachtelijke safari-game-drive.
 

Programma Echte Mannen Safari, met actie, spanning en avontuur

Victoria Falls vanuit de lucht, vanaf het water en vanaf de grond

 
– 1e dag –
Reisdag: U vliegt met KLM naar Nairobi en aansluitend door naar Victoria Falls, op de grens van Zimbabwe en Zambia. Op grond van de huidige vliegschema’s vertrekt u vanuit Amsterdam in de avond en komt u de volgende dag tegen het middaguur bij The Victoria Falls op de grens van Zambia en Zimbabwe aan.

– 2e en 3e dag –
Aankomst bij de Victoria Falls.
U verblijft twee dagen op een eiland midden in de Zambezirivier gesitueerd, vlak bij de watervallen. In Zambia! Even acclimatiseren en genieten van een lekkere lunch. In de middag maakt u een helikoptervlucht over The Victoria Falls en in de schemeruren staat een ‘sunset-cruise’ op de Zambezi gepland; een privécruise wel te verstaan, voor u alleen. Handen binnenboord want het wemelt hier van de krokodillen en ander gevaarlijk wild. En niet te dicht bij de rand varen natuurlijk.
 
 
De volgende dag bezoekt u de Victoria Watervallen van de Zambiazijde en de Zimbabwezijde. Daarna vliegt u eroverheen met motorised paragliders. De lunch wordt geserveerd in het Victoria Falls Hotel aan de Zimbabwe-zijde van de watervallen.
Als u het durft bestaat ook de mogelijkheid om te gaan bungie-jumpen vanaf de hoge brug nabij the Falls. In de late middag keert u terug bij uw lodge, waar een lekker diner wordt geserveerd.

Zambezi, raften, fly-fishing en kanoën

 
– 4e en 5e dag –
Transfer van uw lodge naar VicFalls Airport voor een binnenlandse vlucht met een private aircraft in noordelijke richting, naar The Lower Zambezi. Hier verblijft u twee nachten in een luxe lodge, vanwaaruit u vandaag en morgen gaat fly-fishen in de Zambezirivier, kanoën op de Zambezirivier en een safari bushwalk gaat maken gedeeltelijk door de Zambezirivier. Ook staat een nachtelijk safari-game-drive op het programma, waarbij u wellicht getuige bent van een echte ‘kill’.

Luangwa, walking safari’s en 4WD nachtsafari’s

 
– 6e en 7e en 8e dag –
Met een klein sportvliegtuig vliegt u verder noordelijk naar de South Luangwa. Ook hier bestaat uw safari-experience uit actie, een tikje spanning en avontuur. Walking safari’s were invented in Zambia. En dus gaat u hier -onder bewapende begeleiding van uw private ranger- te voet van lodge naar lodge, een safari-wandeling van ongeveer vier uur. Uw bagage wordt keurig per landrover gebracht. Hier verblijft u drie dagen/nachten in drie verschillende lodges, waar u telkens tegen lunchtijd arriveert. Zo kunt u ook nog van uw verdiende rust genieten.
 
 
– 9e en 10e dag –
Na het ontbijt neemt u afscheid van uw private ranger, die u de afgelopen dagen heeft begeleid, alles heeft geleerd over The Wildlife en beschermd tegen naderend onheil. Aan het eind van de ochtend vliegt u met een klein private aircraft eerst naar Lusaka en daarna, via Nairobi, terug naar Amsterdam. Daar arriveert u op de 10e dag aan het eind van de middag.
 
 

Profiteer van mijn kennis & ervaring. Dan is het meteen de 1e keer goed

Interesse in een echte-mannen-safari-experience, met 6 vrienden, niet meer, niet minder, neem dan contact met ons op.

Vertel mij maar eens meer!            –            Wat gaat dat ongeveer kosten?