Echte Mannen Safari volop actie, spanning en avontuur

Dé stoere Safari Experience – Echte Mannen Safari in Zambia

 
Ga lopen door ondiepe lagunes langs de oevers van de Zambezirivier en over de vele open vlakten van lodge naar lodge, vanzelfsprekend onder bewapende begeleiding van een ranger en met een goede spoorzoeker. Ga raften op de Zambezirivier en kanovaren tussen de nijlpaarden en leer de kneepjes van het ‘fly-fishing’. Of vang misschien wel een heuse Tigerfish.
 
Maak spannende schemersafari’s, dineer midden in the bush en ben getuige van een echte ‘kill’ tijdens een nachtelijke safari-game-drive in Zambia, where else!

 

 
Een “echte-mannen-safari” van 10 dagen, uit-en-thuis, met niets dan avontuur, actie, spanning en beleving. Met zes vrienden, niet meer, niet minder. U start bij de Victoria Watervallen en maakt uw safari in de beste twee Nationale Reserves in Zambia, the Lower Zambezi en South Luangwa, bij uitstek bekend om zijn enerverende safari’s met veel actie en avontuur.
 

Start met Victoria Falls vanuit de lucht, vanaf het water en de grond

 
Zorgt u voor een redelijk tot goede conditie en wij garanderen u de safari-experience van uw leven.
 
– 1e dag –
Reisdag: U vliegt in de nacht met KLM naar Nairobi en ‘s ochtends aansluitend door naar Victoria Falls, op de grens van Zimbabwe en Zambia.
 
– 2e en 3e dag –
U verblijft twee dagen op een eiland midden in de Zambezirivier, vlak bij de watervallen. Een helikoptervlucht over The Victoria Falls en in de schemeruren een ‘private sunset-cruise’ op de Zambezi-rivier bieden u een perfecte indruk.
 
De Victoria Watervallen bekijkt u van de Zambiazijde en de Zimbabwezijde én u vliegt eroverheen met motorised paragliders. Als u het durft, bestaat ook de mogelijkheid om te gaan bungee-jumpen vanaf de hoge Livingstone-brug nabij The Falls. Advies om daarbij vanzelfsprekend niet te jokken over uw gewicht…
 
 

In The Lower Zambezi en South Lungwa begint het avontuur pas ècht!

 

– 4e en 5e dag –
Transfer van uw lodge naar VicFalls Airport voor een binnenlandse vlucht met een 6-seater private aircraft in noordelijke richting, naar The Lower Zambezi. Hier verblijft u twee nachten in een luxe lodge, vanwaaruit u vandaag en morgen gaat fly-fishen in en op de Zambezirivier, kanoën op de Zambezirivier en een safari bushwalk gaat maken gedeeltelijk door de Zambezirivier. Ook staat een nachtelijk safari-game-drive op het programma, waarbij u wellicht getuige bent van een echte ‘kill’.
 
– 6e en 7e en 8e dag –
Met een klein sportvliegtuig – private 6-seater – vliegt u verder noordelijk naar de South Luangwa. Ook hier bestaat uw safari-experience uit actie, een tikje spanning en avontuur. Walking safari’s were invented in Zambia. En dus gaat u hier -onder bewapende begeleiding van uw private ranger- te voet van lodge naar lodge, een safariwandeling van ongeveer vier uur. Uw bagage wordt keurig per landrover gebracht. Hier verblijft u drie dagen/nachten in drie verschillende lodges, waar u telkens tegen lunchtijd arriveert. Zo kunt u ook nog van uw verdiende rust genieten.
 
 
– 9e en 10e dag –
Na het ontbijt neemt u afscheid van uw private ranger, die u de afgelopen dagen heeft begeleid, alles heeft geleerd over The Wildlife en beschermd tegen naderend onheil. Aan het eind van de ochtend vliegt u met een kleine 6-seater, private aircraft eerst naar Lusaka en daarna, met een lijnvlucht via Nairobi, terug naar Amsterdam. Daar arriveert u op de 10e dag aan het eind van de middag.
 

Profiteer van mijn kennis & ervaring. Dan is het meteen de 1e keer goed


 

Weersverwachting Zambia

Klik op de afbeelding voor een duidelijke vergrote weergave.
 

Vertel mij maar eens meer!            –            Wat gaat dat ongeveer kosten?

 
Dit kleine icoontje staat symbool voor een heel grote garantie: alle Afrikareizen worden aangeboden, georganiseerd en uitgevoerd conform de nieuwe strenge en aangescherpte richtlijnen voor de reisbranche. Download desgewenst HIER een copie.