Privéreizen

Zuid(elijk) Afrika is mijn specialiteit geworden. Ik kom daar al sinds 1992 en weet precies waar u moet zijn.
Victoria Falls, Safari in Okavango Delta of Chobe Reserve in Botswana of een Private Game Resort in Krugerpark of een malariavrij National Reserve in South-Africa (een aanrader als je met kinderen gaat of al een beetje op leeftijd bent). De Mpumalanga-provincie (voormalig Oost Transvaal), de Tuinroute, de Wijnlanden en natuurlijk Kaapstad in volle glorie. Niet voor niets typeert men South-Africa als “A World in One Country”.

Fly-Drive yourself of met privéchauffeur en -gids, precies zoals u het wilt en met hotels, guesthouses of Bed&Breakfasts van uw keus. Of wat dacht u van een stijlvolle villa in Kaapstad of de Wijnlanden, met privé-kok en housekeeping.

Maak kennis op de site met enkele voorbeeldreizen Zuid-Afrika en/of prachtige Safarireizen in de Serengeti, Tanzania of wellicht zelfs Okavango Delta in Botswana, Maak vrijblijvend een afspraak voor een eerste oriënterend gesprek, desgewenst bij u thuis, ook in de avonduren of het weekend. Met plezier breng ik u in contact met enkele referenties, die zich daartoe bereid hebben verklaard.

*******

Ga met goede vrienden, managementteam of heerlijk in familiekring een week genieten en beleef in besloten gezelschap een reis uit ons portfolio:

Porto & de Dourovallei en geniet van de prachtige Portwijnen op de Quintas zelf.
Georgië, Tbilisi, “The Secret Gem of Europe”, een ontdekking waard.
Bilbao, Rioja, Navarra en San Sebastian, hét culinaire centrum van Spanje.
Toscane, Florence, Siena en proef de Italiaanse passie in stad, streek en gerechten.
Of wat dacht u van een prachtige stedenreis – desgewenst ‘met een knipoog naar wijn’ – naar Dresden, Praag, Milaan, Bordeaux, Beaune, Reims, Valencia, Sevilla, Krakau. Leningrad of Boedapest.

Ik ken de mooiste plekjes en  – wat dies meer zij – de beste restaurants om uw vakantie te vervolmaken.