Jaarprogramma Open intekening – Op reis met gelijkgestemden


Jaarlijks organiseer ik in groepsverband en onder mijn persoonlijke leiding een aantal bijzondere reizen, die zich laten samenvatten als: “Genieten van het goede der aarde en de geneugten des levens in een sfeervolle ambiance en met gelijkgestemde mensen”.

Een perfect hotel, een aantrekkelijk en origineel programma waarbij deuren open gaan die voor anderen gesloten blijven, keurige lichte lunches en exquise diners met dito wijnen en, last but not least, een uitgelezen gezelschap van gelijkgestemden.
Ik noem met name de reis naar de Palio in Siena en natuurlijk het jaarlijks hoogtepunt: de geheel verzorgde rondreis door Zuid-Afrika !

 

Het aanbod van Scott Bilsen is perfect in 3 hoofdstukken weer te geven:

Steden en hun regio

Op eigen gelegenheid of desgewenst onder mijn persoonlijke leiding.

 Maak gebruik van mijn kennis en ervaring, dat verrijkt uw reis.