Op Safari…en meer…

Een Safari maak je maar één keer in je leven! Lekker met z’n tweetjes, goede vrienden of met de hele familie. Hoewel, als u de smaak te pakken hebt gekregen in het Krugerpark of een malariavrij Private Game Resort in Zuid-Afrika is de kans groot dat u ook naar de Serengeti, Tanzania wilt of het Chobe Natural Park. Schitterende Safari’s die een onuitwisbare indruk op u zullen maken. Of misschien gaat u voor de ultieme safari-experience, die in de Okavango Delta, Botswana.

Ik heb ze allemaal meermalen mogen maken en weet precies waar u moet zijn. Van eenvoudig en ‘back to nature’ tot de hoogste graad van luxe, service en comfort in zogenaamde Private Game Resorts en luxe lodges of ‘tented camps’ uit het aanbod van “Under Canvas &Beyond”.

Maak kennis met enkele voorbeeldreizen Zuid-Afrika en/of prachtige Safarireizen in de Serengeti, Tanzania of wellicht zelfs Okavango Delta in Botswana. Natuurlijk breng ik ook graag de mogelijkheid onder uw aandacht een safarireis te verlengen met een mooie strandvakantie op Zanzibar, de Seychellen of een privé-eiland voor de kust van Mozambique of een verblijf in Kaapstad en de Kaapprovincie. De (Safari)reis van uw leven begint met een oriënterend gesprek. Dat kan gewoon bij u thuis en ook in de avonduren of in het weekend. Met plezier doe ik u daarna een passend en vrijblijvend voorstel.

BINNENKORT KOMT DE NIEUWE BROCHURE UIT MET EEN OVERZICHT VAN ALLE SAFARIREIZEN ….en verlengingen in Zuid-Afrika: Fly-Drive yourself of met privéchauffeur en -gids, precies zoals u het wilt en met mooie boutiquehotels, guesthouses of Bed&Breakfasts van uw keus (Highlights- of Luxury Tour). Of wat dacht u van een stijlvolle villa in Kaapstad of de Wijnlanden, met privé-kok en housekeeping. De absolute VIP-reis voor senioren spant de kroon !