Op Maat Reizen

Gaat u liever privé met uw eigen vriendenkring op reis of een paar dagen weg. Of met uw Businessclub, Studieclub of kookclub een lang weekend naar Toscane, Valencia, Porto, Krakau of Beaune, dan kunt u naar hartenlust variëren op de reizen zoals onder “Jaarprogramma” vermeld.

Of wat dacht u van een stedenreis naar Dresden, Praag, Milaan, Boedapest of Leningrad. Maar gebruik van onze kennis, ervaring en expertise.

 

Ga heerlijk een week genieten en maak een ‘fly-drive-reis’ naar:
– Andalusië, Sevilla, Granada, Cádiz, met mooie route langs De Witte Dorpen.
– Porto & Dourovallei, proef van de prachtige Portwijnen op de Quintas zelf.
– Georgië, Tbilisi, “The Secret Gem of Europe”, een ontdekking waard.
– Bilbao, Rioja, Navarra en San Sebastian, hét culinaire centrum van Spanje.
– Toscane, Florence, Siena, u proeft de Italiaanse passie in stad, streek en gerechten (wellicht in combinatie met Mille Miglia of Truffelfestival in San Miniato).

Wij lichten de mogelijkheden graag toe -desgewenst bij u thuis- en doen u een voorstel geheel conform uw wensen en budget.

De ultieme reiservaring doet u natuurlijk op met een compleet verzorgde Rondreis naar Zuid-Afrika, (inclusief safari’s in het Krugerpark, kennismaking met de Panoramaroute en Tuinroute, walvissen spotten in Hermanus en natuurlijk Kaapstad in haar volle glorie en een paar dagen verblijf in De Wijnlanden met aansprekende stadjes als Stellenbosch, Franschhoek en Paarl). Ook hebben wij prachtige programma’s voor handen van geheel verzorgde rondreizen naar Chili-Argentinië of zelfs Down Under naar Australië en Nieuw-Zeeland. Gedeeltelijk zelf gereden of desgewenst met een eigen auto en privégids, en -chauffeur. Verruim uw wereldbeeld en informeer naar de mogelijkheden.