Op Maat Reizen

Gaat u liever privé met uw eigen vrienden op reis of een paar dagen weg.
Of met uw Businessclub, Studieclub of kookclub een lang weekend naar Toscane, Valencia, Porto, Krakau, Reims, Bordeaux of Beaune, dan pas ik met plezier de reizen die u op deze site aantreft aan, geheel conform uw wensen en budget.
Ik weet waar u moet zijn en denk graag met u mee.
Of wat dacht u van een stedenreis naar Dresden en Weimar, Praag, Milaan, Boedapest of Leningrad.
Maak gebruik van mijn kennis, contacten, ervaring en expertise.

*******

Ga heerlijk een week genieten en maak een ‘fly-drive-reis’ naar:
Andalusië, Sevilla, Granada, Cádiz, met mooie route langs De Witte Dorpen.
Porto & de Dourovallei en proef de prachtige Portwijnen op de Quintas zelf.
Georgië, Tbilisi, “The Secret Gem of Europe”, een ontdekking waard.
Bilbao, Rioja, Navarra en San Sebastian, hét culinaire centrum van Spanje.
Toscane, Florence, Siena; u proeft de Italiaanse passie in stad, streek en gerechten (wellicht in combinatie met De Palio in Siena, de Mille Miglia in Brescia of het Truffelfestival in San Miniato; zie Jaarprogramma).

Ik ken de mooiste plekjes en  – wat dies meer zij – beste restaurantjes waar de Spanjaard, Portugees, Italiaan of Georgiër zelf gaat eten.

*******

De ultieme reiservaring doet u natuurlijk op met een prachtige veertiendaagse privé-rondreis in Zuid-Afrika, precies zoals ú het wilt en geheel conform úw wensen en budget. Gedeeltelijk zelf gereden of desgewenst met een privégids, en -chauffeur.

Inclusief safari’s in het Krugerpark, kennismaking met de Panoramaroute en Tuinroute, walvissen spotten in Hermanus en natuurlijk Kaapstad in haar volle glorie. Een paar dagen verblijf in De Wijnlanden met aansprekende stadjes als Stellenbosch, Franschhoek en Paarl mag niet ontbreken. U krijgt keurig time-tables en routekaarten met afstanden en bezienswaardigheden mee en natuurlijk boek ik een leuk hotel of B&B voor u alsmede -desgewenst- een privé vip-ontvangst bij een van de gerenommeerde Wine Estates, die ik ken.

Ook heb ik -uit ervaring- aantrekkelijke programma’s voorhanden van geheel verzorgde rondreizen in Chili-Argentinië of zelfs Down Under in Australië en Nieuw-Zeeland.  Verruim uw wereldbeeld, maak gebruik van mijn kennis en ervaring en informeer naar de mogelijkheden.