Privéreis of Bedrijfsuitje Bordeaux, St-Emilion, Pomerol

De grootste Chateaux ter wereld staan in de Bordeaux, zowel letterlijk als figuurlijk groots!

Mijn eerste professionele bezoek aan Bordeaux was in 1987, overdag op de Vinexpo en ’s avonds feestelijke soirée op diverse chateaux zoals Chateau Batailley GCC, in Pauillac. Het was daar dat ik op een hoog niveau kennis maakte met Bordeaux et ses Grands Vins.

Profiteer van mijn sindsdien alsmaar toegenomen kennis en contacten; het maakt uw reis ècht uniek. Bijzonder aan deze wijnreis Bordeaux is een privé-ontvangst op Chateau Giscours en Chateau du Tertre.

– duur van de reis: 4, 5 of 6 dagen, net wat u wilt
– beste periode: voorjaar en najaar; data in overleg
– vervoer heen en terug: per auto of rechtstreekse vlucht
– vervoer ter plaatse: huurauto of privéchauffeur met auto of bus
– overnachtingen: conform het gewenste niveau; desgewenst op een Chateau
– lunches en diners: in overleg te reserveren; ik ken genoeg adresjes en chateaux
– activiteiten, ontvangsten en proeverijen: wij barsten van de ideeën en suggesties
– professionele vinoloog: een serieuze aanbeveling voor een dagdeel of hele dag

Cité du Vin |Grands Crus Classés | St.Emilion |Pomerol | Pauillac

Bordeaux, bakermat van de wijnbouw.

Bordeaux is een schitterende stad en ademt in alles de grandeur en reputatie van Grand Cru Classé-wijnen. Wandel na een bezoek aan het prachtig nieuwe Cité du Vin museum (foto) helemaal langs de Quai de Chartrons terug naar het oude centrum. Op Place Gambetta – where else – moet u zeker even een heerlijk glas Sauvignon Blanc gaan drinken.

Bezoek het romantische, pittoreske Middeleeuwse stadje Saint-Emilion en natuurlijk een gerenommeerd Chateau als La Conseillante in Pomerol. Plan vervolgens in de dorpen Pauillac, Margaux en Saint-Julien, aan de overkant van Gironde, een paar exclusieve chateaubezoeken. Wees welkom op Chateau Giscours en Chateau du Tertre en proef van hun fabuleuze wijnen. Als u met minimaal 10 personen bent kan in de Orangerie van Chateau du Tertre een exquise lunch worden genoten, zoals ons dat in onze georganiseerde groepsreizen steeds wordt gegund. Wij regelen dat allemaal met plezier voor u.

“En jij weet óók nog, Gijs, waar we heerlijk kunnen lunchen en dineren”

Het werkt als volgt:

U wilt er heerlijk tussenuit en legt die vraag of opdracht daarom bij mij neer. Heel verstandig, want met onze jarenlange ervaring en vriendschappelijke contacten tillen wij uw verblijf naar een hoger niveau.

Ik zorg dat alles keurig geregeld is. Denk aan hotelreserveringen – vliegtickets – alle transfers ter plaatse – afspraken – visites – ontvangsten – activiteiten – entrées – theaterbezoek – muziekuitvoering – lunch- en dinerreserveringen – een dagdeel met gids etc.etc. Niks moet maar alles kan!
U krijgt een compleet draaiboek mee of een reisschema op grote lijnen, net wat u prefereert.

En hebt u graag dat ik zelf mee ga als uw persoonlijk reisleider, dan doe ik dat met plezier. Zeker als u kiest voor een reisbestemming met ‘een knipoog naar wijn’ gaan er dan deuren open die voor anderen gesloten blijven. Dan wordt het ècht genieten met een grote G.

Vertel mij waar uw voorkeur naar uitgaat en ik maak u een offerte op maat.

Maak gebruik van mijn contacten, netwerk, ervaring. Dat verrijkt uw reis