Toscane

Truffels, de mooiste wijnen als Chianti Classico, Brunello en de Super Tuscans van Bolgheri. Perfecte restaurants en natuurlijk enkele VIP-ontvangsten bij wijnproducenten van grote naam en faam op de prachtigste locaties, in combinatie met een exquise lunch en dito wijnen. La Vita è Bella !

Een aaneenschakeling van hoogtepunten:

Super Tuscans van het hoogste niveau.

Een reis op maat geheel conform uw wensen en budget langs de beste wijnproducenten, een olijfolieproducent, kaasboerderij en misschien wel de beste slager ter wereld. Wij verzorgen voor u de introductie, regelen een heuse VIP-ontvangst en boeken uw lunch- en dinerreservering op de meest bijzondere plekjes. Vijf onvergetelijke dagen in romantisch Toscane. Vanaf 1000,- pp. sharing op eigen gelegenheid en vanaf 2250,- pp. sharing geheel verzorgd en all-inclusive onder persoonlijke leiding van Gijs van Bilsen.

Bijzondere wijn-, truffel- en gastronomiereis.

Alle grote producenten van naam en faam met de hoogste reputatie op het wereld-wijn-toneel in één unieke reis. We starten met het “Witte Truffelfestival” in San Miniato en wij noemen u Solaia, Sassicaia, Tignanello, Ornellaia, Tenuta San Guido, Tua Rita en Petra. Brunello di Montalcino, Castello di Argiano, Frescobaldi Castel Giocondo & Nipozzano alsmede Chianti Classico Tenuta Capanelle en Castello di Ama. Veel beters kunt u niet krijgen… en dat in één reis! Onder mijn persoonlijke leiding gaat u het mooiste van Toscane zien, beleven en proeven. Prijs vanaf 2250,- pp. sharing, half november midden in de truffel-oogsttijd.