Privéreis of bedrijfsuitstap Florence, Siena, Toscane

Een aaneenschakeling van hoogtepunten; dat móet je meemaken en ervaren

 
Geniet met volle teugen van de wijntenuta’s, de schitterende steden en de overvloedige kunst, cultuur en historie van Toscane. Maak kennis met de vriendelijke mensen en smul van de Toscaanse keuken en de heerlijke wijnen. Vanzelfsprekend uit Chianti Classico en Bolgheri.
Een ideale bestemming als korte vakantie of als bedrijfsuitje het summum van genieten.

– duur van de reis: 4, 5 of 6 dagen
– beste periode: voorjaar of najaar
– vervoer heen en terug: vliegtuig
– vervoer ter plaatse: huurauto of luxe bus
– overnachtingen: conform het gewenste niveau
– lunches en diners: in overleg te reserveren
– activiteiten, afspraken en ontvangsten: in overleg
– professionele gids ter plaatse: desgewenst in overleg
 

Duomo| Santa Croce| Ponte Vecchio| Piazza del Campo| Uffizi

Florence “Eén groot Openluchtmuseum”

 
U komt ogen tekort in Florence. Aanschouw de Duomo, de Campanille en het Baptisterium. Ga naar het Uffizi en bekijk de David van Michelangelo. Maak een wandeling over de Ponte Vecchio en ga een glas wijn drinken op het Piazza della Croze. Met plezier regelen wij een Nederlandstalige gids voor u. Dan gaat er helemaal een wereld voor u open.

Ga lekker lunchen in een typisch Florentijns ristorante en rijd in zuidelijke richting naar Siena. Deze prachtige stad is met name bekend van de jaarlijkse Palio, de oudste paardenrace ter wereld. Bezoek San Gimignano met zijn tientallen torens en ga naar Greve in Chianti, het hartje van de Chianti-Classico-streek. Hier kunt u midden tussen de glooiende wijngaarden heel luxe overnachten. Een paar exclusieve afspraken bij befaamde wijnhuizen maken wij graag voor u.

“En jij weet óók nog, Gijs, waar we heerlijk kunnen lunchen en dineren”.

Het werkt als volgt:

U wilt er heerlijk tussenuit en legt die vraag of opdracht daarom bij mij neer. Heel verstandig, want met onze jarenlange ervaring en vriendschappelijke contacten tillen wij uw verblijf naar een hoger niveau.

Ik zorg dat alles keurig geregeld is. Denk aan hotelreserveringen – alle transfers ter plaatse – afspraken – visites – ontvangsten – activiteiten – entrées – theaterbezoek – muziekuitvoering – lunch- en dinerreserveringen – een dagdeel met gids etc.etc. Niks moet maar alles kan!
U krijgt een compleet draaiboek mee of een reisschema op grote lijnen, net wat u prefereert.
 
En hebt u graag dat ik zelf mee ga als uw persoonlijk reisleider, dan doe ik dat met plezier. Zeker als u kiest voor een reisbestemming met ‘een knipoog naar wijn’ gaan er dan deuren open die voor anderen gesloten blijven. Dan wordt het ècht genieten met een grote G.
 
Vertel mij waar uw voorkeur naar uitgaat en ik maak u een offerte op maat.