Privéreis naar Florence, Siena, Chianti, Brunello, Toscane

 
In Toscane kun je niet anders dan verliefd worden…op de entourage, de tenuta’s, schitterende steden, kunst, cultuur, historie, de mensen en bovenal de Toscaanse keuken en de heerlijke wijnen uit Chianti Classico.

– duur van de reis: 4, 5 of 6 dagen
– beste periode: voorjaar of najaar
– vervoer heen en terug: vliegtuig
– vervoer ter plaatse: huurauto of privéchauffeur.
– overnachtingen: conform het gewenste niveau
– lunches en diners: in overleg te reserveren
– activiteiten, afspraken en ontvangsten: in overleg
– professionele gids ter plaatse: desgewenst in overleg

Duomo|Santa Croce |Ponte Vecchio |Piazza del Campo|San Gimignano

 
Florence “Eén groot Openluchtmuseum”.

U komt ogen tekort in Florence met de Duomo, de Campanille en het Baptisterium, het Uffizi, de David van Michelangelo etc.etc.etc. En als u die kennismaking met een Nederlandstalige gids plant, dan gaat er een hele nieuwe wereld voor u open.

Ga lekker lunchen in een typisch Florentijns ristorante en rijd in zuidelijke richting naar Siena, bekend van de jaarlijkse Palio, naar San Gimignano, bekend om zijn tientallen torens, of Greve in Chianti, het hartje van de Chianti Classico-streek. Hier kunt u midden tussen de glooiende wijngaarden overnachten met alle luxe, service en comfort die u zich wensen kunt. Een paar exclusieve afspraken bij de hoogst geklasseerde wijnhuizen maken wij graag voor u.

“En jij weet óók nog, Gijs, waar we heerlijk kunnen lunchen en dineren”.


Het werkt als volgt: U wilt er heerlijk tussenuit en legt die vraag cq opdracht bij mij neer:

Als u privé met enkele goede vrienden wilt gaan, dan organiseren wij dat graag vanaf 4 personen. Wij regelen dan de tickets en het hotel en de gewenste activiteiten -al dan niet met gids- alsmede de reserveringen van lunches en/of diners, die u dan zelf ter plaatse afrekent. In dit geval werken wij met een ‘open calculatie’ en een organisatie-fee van 10% over het reisprogramma, niet over de vluchten, lunches en diners, met een minimum van 100,- per persoon.

Prefereert u met Gijs van Bilsen als uw persoonlijk gastheer/reisleider te gaan, dan geldt een minimum van 8 personen en wordt de offerte inclusief de vliegreis en “all-inclusive” -vervoer ter plaatse, alle activiteiten, gids, entrées, ontvangsten etc.etc.- aangeboden, met natuurlijk mooie wijnen tijdens lunches en diners. Vanzelfsprekend worden de nieuwe richtlijnen omtrent veiligheid en sociale hygiëne tijdens reis en verblijf keurig in acht genomen. Indicatieve prijs is dan voor 5 dagen Toscane-Florence-Siena: 2450,- tot 2950,- per persoon, obv 2 personen en afhankelijk van de concrete invulling van uw reis en gekozen niveau van hotels & restaurants.

Vertel mij waar uw voorkeur naar uit gaat en ik maak u een offerte op maat. 


Maak gebruik van mijn netwerk, kennis en ervaring. Vraag HIER info aan