Privéreis langs de Loire, Amboise, Tours, Chinon, Saumur

 
Kastelen en imposante wijnkastelen in de Loire vormen een lint van verrassende ontmoetingen met het cultureel erfgoed en de Grandeur van Frankrijk van weleer.

– duur van de reis: 6 of 7 of 8 dagen (incl.reisdagen)
– beste periode: april t/m oktober
– vervoer heen en terug: eigen auto
– vervoer ter plaatse: eigen auto
– overnachtingen: conform het gewenste niveau
– lunches en diners: in overleg te reserveren
– activiteiten, ontvangsten en proeverijen: in overleg

Een week genieten in de Loire vullen wij voor u in op een originele en zeer afwisselende wijze. Met onder andere een verblijf op prachtige Chateaux en de geheel gerestaureerde Abdij van Fontevraud. Of wat dacht u van een alleraardigste Bed&Breakfast in het centrum van Amboise.
 

Blois| Chambord| Chennonceau | Villandry| Fontevraud| Angers

Ontdek de Loirevallei, haar Chateaus en wijnkastelen.

 
Ten oosten van Tours bezoekt u imposante Chateaus als Chennonceaux maar ook Chambord en Cheverny. En ten westen het Chateau d’Ussée alsmede Chateau de Villandry, bekend om zijn schitterende tuinen.
 
Maak kennis met Leonardo da Vinci in het Clos Lucé, ten zuiden van Amboise en ga lunchen in St. Patrice op Chateau Rochecotte. Bezoek de indrukwekkende grotgewelf-wijnkelders van Caves Blanc Foussy in Rochecorbon. Geniet van een heerlijk gekoeld glas rode Chinonwijn in het geheel ommuurde oude centrum van de gelijknamige stad en verblijf op prachtige chateau-hotels van Relais & Chateau-niveau.

Een uitgewerkte route hebben wij zó voor u klaar liggen. Die voert u langs de mooiste Kastelen en Chateaux van de Loire. Een prachtige week om heerlijk tot rust te komen en te genieten van wat “Le Jardin de la France” allemaal te bieden heeft. Vraag meer informatie aan.

“En jij weet óók nog, Gijs, waar we heerlijk kunnen lunchen en dineren”

Het werkt als volgt:

U wilt er heerlijk tussenuit en legt die vraag of opdracht bij mij neer:

Als u privé met enkele goede vrienden wilt gaan, dan organiseren wij dat graag vanaf 2 personen. Wij regelen dan het hotel en de gewenste activiteiten, als u wilt met gids. Maar ook de reserveringen van lunches en/of diners, die u zelf ter plaatse afrekent. In dit geval werken wij met een ‘open calculatie’ en een organisatie-fee van 10% over het reisprogramma met een minimum van 100,- PP. Echter niet over de lunches en diners.

Prefereert u met Gijs van Bilsen als uw persoonlijk gastheer/reisleider te gaan, dan geldt een minimum van 8 personen. De offerte wordt dan gemaakt inclusief de reis per vip-bus (of met uw eigen auto) en “all-inclusive”. Dat wil zeggen inclusief alle activiteiten, gids, entrées, ontvangsten etc.etc. En met natuurlijk mooie wijnen tijdens lunches en diners, die eveneens inbegrepen zijn. Indicatieve prijs is voor 7 dagen Loire: 2350,- tot 2850,- per persoon, obv een tweepersoons kamer en afhankelijk van de concrete invulling van uw reis en gekozen niveau van hotels & restaurants.

Vertel mij waar uw voorkeur naar uit gaat want ik maak u dan een offerte op maat.

Maak gebruik van mijn netwerk, kennis en ervaring. Meer weten?

 
Deze reis wordt ook aangeboden als georganiseerde reis in groepsverband, Zie daarvoor: Groepsreis Nieuwe Stijl – Loire, eind augustus 2020.