Privéreis of bedrijfsuitje naar en langs de Loire

Maak een mooie toer langs Chateaux en Kastelen in Le Jardin de la France

 
Kastelen en imposante wijnchateaux in de Loire vormen een lint van verrassende ontmoetingen met het cultureel erfgoed en de Grandeur van Frankrijk van weleer. Ook ikzelf moet het lijstje ‘Palmarès Wijnreizen’, elders op deze site, raadplegen om het aantal keer dat ik de Loire heb bezocht in herinnering te roepen.

– duur van de reis: 6 of 7 of 8 dagen
– beste periode: april t/m oktober
– vervoer heen, terug en ter plaatse: eigen auto of luxe bus
– overnachtingen: conform het gewenste **** of *****niveau
– lunches en diners: suggesties te over; in overleg te reserveren
– activiteiten, ontvangsten en proeverijen: samen met u te bespreken en reserveren.

Een week genieten in de Loire vullen wij voor u in op een originele en zeer afwisselende wijze. Met onder andere een verblijf op prachtige Chateaux en/of de geheel gerestaureerde Abdij van Fontevraud. Of wat dacht u van een alleraardigste Bed&Breakfast in het centrum van Amboise of een authentiek kasteel bij Chenonceau.
 

Blois| Chambord| Chenonceau | Villandry | Fontevraud| Angers

Ontdek de Loirevallei, haar Chateaus en wijnkastelen.

 
Ten oosten van Tours bezoekt u imposante Chateaux als Chenonceau maar ook Chambord en Cheverny. En ten westen het Chateau d’Ussée alsmede Chateau de Villandry, bekend om zijn schitterende tuinen.
 
Maak kennis met Leonardo da Vinci in het Clos Lucé, ten zuiden van Amboise en ga lunchen in St. Patrice op Chateau Rochecotte. Bezoek de indrukwekkende grotgewelf-wijnkelders van Caves Blanc Foussy in Rochecorbon en ga daarna lunchen bij het grotgewelfrestaurant l’Oubliètte. Geniet van een heerlijk gekoeld glas rode Chinonwijn in het geheel ommuurde oude centrum van de gelijknamige stad en verblijf op prachtige chateau-hotels van Relais & Chateau-niveau. Keus te over en verrassingen genoeg.

Een uitgewerkte route hebben wij zó voor u klaar liggen. Die voert u van oost naar west langs de mooiste Kastelen en Chateaux van de Loire. Een prachtige week om heerlijk tot rust te komen en te genieten van wat “Le Jardin de la France” allemaal te bieden heeft. Vraag meer informatie aan. U rijdt deze week in totaal ongeveer 800 km.
Als bedrijfsuitstap adviseren wij u op één plaats uw accommodatie te kiezen; wij hebben een paar prachtige chateau-suggesties voor u.

“En jij weet óók nog, Gijs, waar we heerlijk kunnen lunchen en dineren”

Het werkt als volgt:

U wilt er heerlijk tussenuit en legt die vraag of opdracht daarom bij mij neer. Heel verstandig, want met onze jarenlange ervaring en vriendschappelijke contacten tillen wij uw verblijf naar een hoger niveau.
 
Ik zorg dat alles keurig geregeld is. Denk aan hotelreserveringen – alle transfers ter plaatse – afspraken – visites – ontvangsten – activiteiten – entrées – theaterbezoek – muziekuitvoering – lunch- en dinerreserveringen – een dagdeel met gids etc.etc. Niks moet maar alles kan!
U krijgt een compleet draaiboek mee of een reisschema op grote lijnen, net wat u prefereert.
 
En hebt u graag dat ik zelf mee ga als uw persoonlijk reisleider, dan doe ik dat met plezier. Zeker als u kiest voor een reisbestemming met ‘een knipoog naar wijn’ gaan er dan deuren open die voor anderen gesloten blijven. Dan wordt het ècht genieten met een grote G.
 
Vertel mij waar uw voorkeur naar uitgaat en ik maak u een offerte op maat.

Maak gebruik van mijn netwerk, kennis en ervaring. Dat loont absoluut!