De Loire, Vallei der Koningen

De Loire wordt niet voor niets “De Vallei der Koningen” genoemd. Indrukwekkende Chateaus en Kastelen vormen een lint van verrassende ontmoetingen met het cultureel erfgoed en de Grandeur van Frankrijk van weleer.
Een week genieten in de Loire vullen wij voor u in op een originele en zeer afwisselende wijze met desgewenst verblijf bijvoorbeeld op de geheel gerestaureerde Abdij van Fontevraud of in een alleraardigste Bed&Breakfast in het centrum van Amboise.

Ontmoeting met de Loirevallei, haar chateaus en kastelen.

Ten oosten en westen van Tours bezoekt u imposante Chateaus als Chennonceau, Chambord, Cheverny, Chateau d’Ussée en Villandry, bekend om zijn schitterende tuinen.
Maak kennis met Leonardo da Vinci in Clos Lucé, ga lunchen in St. Patrice, bezoek de indrukwekkende grotgewelf wijnkelders van Caves Blanc Foussy in Vouvray en Rochecorbon, geniet van een heerlijk gekoeld glas rode Chinon in het geheel ommuurde oude centrum van de stad en verblijf op prachtige chateau-hotels van Relais & Chateauniveau.

Drie of vier dagen genieten. Een uitgewerkte route hebben wij zó voor u klaar liggen, die u langs de mooiste Kastelen en Chateaus van de Loire voert. Een prachtige week om heerlijk tot rust te komen en te genieten van wat “Le Jardin de la France” allemaal te bieden heeft. Vraag meer informatie aan.