Privé reisje langs de Loire                                             Vraag HIER info aan

 
Indrukwekkende Chateaux en Kastelen vormen een lint van verrassende ontmoetingen met het cultureel erfgoed en de Grandeur van Frankrijk van weleer.

– duur van de reis: 6 of 7 of 8 dagen (incl.reisdagen)
– beste periode: april t/m oktober
– vervoer heen en terug: eigen auto
– vervoer ter plaatse: eigen auto
– overnachtingen: conform het gewenste niveau
– lunches en diners: in overleg te reserveren
– activiteiten, ontvangsten en proeverijen: in overleg

Een week genieten in de Loire vullen wij voor u in op een originele en zeer afwisselende wijze met verblijf op prachtige Chateaux en de geheel gerestaureerde Abdij van Fontevraud of in een alleraardigste Bed&Breakfast in het centrum van Amboise.

Blois| Amboise|Da Vinci| Chambord| Tours| Villandry| Chinon| Angers

 
Ontdek de Loirevallei, haar Chateaux en kastelen.

Ten oosten en westen van Tours bezoekt u imposante Chateaux als Chennonceaux, Chambord, Cheverny, Chateau d’Ussée en Villandry, bekend om zijn schitterende tuinen.
Maak kennis met Leonardo da Vinci in Clos Lucé, ga lunchen in St. Patrice, bezoek de indrukwekkende grotgewelf wijnkelders van Caves Blanc Foussy in Vouvray en Rochecorbon, geniet van een heerlijk gekoeld glas rode Chinon in het geheel ommuurde oude centrum van de stad en verblijf op prachtige chateau-hotels van Relais & Chateau-niveau.

Een uitgewerkte route hebben wij zó voor u klaar liggen, die u langs de mooiste Kastelen en Chateaux van de Loire voert. Een prachtige week om heerlijk tot rust te komen en te genieten van wat “Le Jardin de la France” allemaal te bieden heeft. Vraag meer informatie aan.

“En jij weet óók nog, Gijs, waar we heerlijk kunnen lunchen en dineren”


Het werkt als volgt: U wilt er heerlijk tussenuit en legt die vraag cq opdracht bij mij neer:

Als u privé met enkele goede vrienden wilt gaan, dan organiseren wij dat graag vanaf 2 personen. Wij regelen dan het hotel en de gewenste activiteiten -al dan niet met gids- alsmede de reserveringen van lunches en/of diners, die u dan zelf ter plaatse afrekent. In dit geval werken wij met een ‘open calculatie’ en een organisatie-fee van 10% over het reisprogramma, niet over de lunches en diners, met een minimum van 100,- per persoon.

Prefereert u met Gijs van Bilsen als uw persoonlijk gastheer/reisleider te gaan, dan geldt een minimum van 8 personen en wordt de offerte aangeboden inclusief de reis per vip-bus (of met uw eigen auto) en “all-inclusive” – alle activiteiten, gids, entrées, ontvangsten etc.etc.- met natuurlijk mooie wijnen en champagnes tijdens lunches en diners. Vanzelfsprekend worden zowel tijdens reis als verblijf alle veiligheids- en hygiënevoorschriften in acht genomen en gerespecteerd. Indicatieve prijs is dan voor 5 dagen Reims-Champagne: 1850,- tot 2250,- per persoon, obv een tweepersoons kamer en afhankelijk van de concrete invulling van uw reis en gekozen niveau van hotels & restaurants.

Vertel mij waar uw voorkeur naar uit gaat en ik maak u een offerte op maat. 

Maak gebruik van mijn netwerk, kennis en ervaring.           Bel of mail mij!

 
Deze reis wordt ook aangeboden in groepsverband als Groepsreis Loire “Nieuwe Stijl”.
Surf daarvoor naar Groepsreizen.