Loire

De Loire wordt niet voor niets “De Vallei der Koningen” genoemd. Indrukwekkende Chateaus en Kastelen vormen een lint van verrassende ontmoetingen met het cultureel erfgoed en de Grandeur van Frankrijk van weleer.
Een week genieten in de Loire vullen wij voor u in op een originele en zeer afwisselende wijze. Informeer naar de mogelijkheden.
Ook zeer geschikt voor seminars, een teambuilding- of managementreis met verblijf exclusief op een prachtig kasteel zoals Le Grand Biard (zie foto hiernaast). Of wat dacht u van de autorally in de Loire, zoals gepland half mei 2018.

De Loire, voor elk wat wils:

Ontmoeting met de Loirevallei, haar chateaus en kastelen.

Drie of vier dagen genieten. Een uitgewerkte route hebben wij zó voor u klaar liggen, die u langs de mooiste Kastelen en Chateaus van de Loire voert, zoals Chambord, Chenonceau, Chaumont, Saumur & Villandry en op de leukste plekjes laat lunchen, dineren en overnachten. Een prachtige (mid)week om heerlijk tot rust te komen en te genieten van wat “Le Jardin de la France” allemaal te bieden heeft. Vanaf 600,- pp. sharing. Vraag meer informatie aan.

Chateau Le Grand Biard, teambuilding, training en ontspanning.

Chateau Le Grand Biard – zie foto hierboven – vormt een prachtige locatie exclusief voor uw groep voor een midweek training, teambuilding of misschien een kennismaking met ‘straight line coaching’. Ochtendsessies met een serieuze inslag tot en met de lunch en daarna heerlijk een ontspannen middag en avond met mogelijkheid van schilderclinic, kookclinic, tennisclinic, chateaubezoek en Masterclass Loirewijnen. Zie onder “Zakelijke Events” voor meer inhoudelijke informatie. Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden. Wij maken u graag vrijblijvend offerte op maat.

Autorally langs Kastelen en Chateaus in de Loire, van 20-25 mei 2018

U hoeft niet persé een Oldtimer, Classic Car of misschien zelfs Vintage Car te bezitten om aan deze mooie toertocht in de vorm van een rally deel te nemen. Gewoon een mooie auto is ook welkom; het gaat immers om een prachtige week langs de Loire, waarbij wij u – in de vorm van een tourtocht/rally – meenemen naar de mooiste plekjes, chateaus en kastelen en natuurlijk fraaie dinerlocaties en luxueuze hotelaccommodaties van Relais & Chateaux-niveau. Per dag rijden we hooguit 150 km. Natuurlijk is er een competitie-element ingebouwd, zodat we na 5 dagen genieten een heuse winnaar hebben. Start is op zondag 20 mei (eerste Pinksterdag) in Amboise en we eindigen op vrijdag de 25e in de buurt van Angers. Zie ook Groepsreizen. Prijs 2150,- pp. obv twee personen. Vraag meer info aan !