Een Stedenreis, dat blijft boeien!                      Vraag HIER info aan

 
De Wijnhandel bracht mij op de mooiste plekjes ter wereld. Dat geldt zeker voor een aantal steden en hun regio in Europa. Waar ik een goed netwerk heb en precies weet waar u moet zijn, óók waar u lekker kunt lunchen en dineren en natuurlijk waar u stijlvol kunt overnachten. Dat regel ik allemaal voor u. U hoeft dat alleen maar HIER te vragen!

U wilt er eens lekker privé tussenuit en het moet gewoon perfect geregeld zijn. Heerlijk een midweek of lang weekend weg, met goede vrienden, uw kookclub, studieclub, businessclub of wellicht zelfs uw mede-directieleden! Op maat gemaakt voor u – in grote lijnen of in detail – en met professionele gidsen ter plaatse als u dat graag wilt. Op eigen gelegenheid of desgewenst onder mijn persoonlijke leiding.
Vertel mij wat uw voorkeur heeft en ik organiseer dat precies zoals u aangeeft.

Nu het niet duidelijk is wanneer we weer kunnen en mogen en durven vliegen, beginnen we dit overzicht met bestemmingen die u MET DE AUTO KUNT BEREIKEN……en dan komt Frankrijk meteen in beeld met regio’s die ik op m’n duimpje ken en waar het goed toeven is! Het wachten is enkel op versoepeling van de restricties, zodat we weer mogen reizen en hotels en restaurants hun deuren weer mogen openen….om u met open armen te ontvangen.

Leven als God in Frankrijk                                                Vraag HIER info aan

Privé Stedenreis – Frankrijk
Reims – Champagne
“Champagne de Koning der dranken, de Drank der Koningen”.
Ga met vrienden drie dagen genieten in Reims, met een paar exclusieve ontvangsten, heerlijke lichte lunches en diners en natuurlijk een perfect hotel en bezoek aan Reims zelf.
Meer informatie: klik HIER.

Privé Stedenreis – Frankrijk
Normandië, een ontdekking waard.

Staat Normandië al lang op uw verlanglijstje… trek de stoute schenen aan en rijd erheen. Wij hebben een mooie route voor u klaar liggen, met een perfect hotel en interessante ochtend- en middagprogramma’s.
Meer informatie: klik HIER.

 
Privé Stedenreis – Frankrijk
Beaune – Bourgogne
Genieten als God in Frankrijk. Misschien wel de mooiste wijnen ter wereld komen uit de Bourgogne. Met onze uitstekende contacten organiseren wij een paar onvergetelijke dagen voor u, waarbij naast de mooiste wijnen tevens de culinaire hoogstandjes volop aandacht krijgen.
Meer informatie: klik HIER.

Privé Stedenreis – Frankrijk
Riquewihr & Ribeauvillé – Elzas
Pittoreske dorpjes in de Elzas staan garant voor een heerlijk lang weekend met een prachtig hotel en culinaire verwennerij, gelardeerd met excellente Elzaswijnen. Bezoek het oude centrum van Colmar, ga kijken bij Haut-Königsbourg en proef de lekkerste wijnen bij…
Meer informatie: klik HIER.

Privé Stedenreis – Frankrijk
De Loire – Vallei der Koningen
Een groot aanbod fantastische hotels en accommodaties -vaak prachtige Chateaux of oude kloosters- staat garant voor een paar heerlijke dagen in en langs de Loire, te beginnen in Blois en eindigend nabij Angers.
Meer informatie: klik HIER.

 
Privé Stedenreis – Frankrijk
Bordeaux en zijn Chateaux

Met een tussenstop – overnachting in Parijs en een prachtig Chateau-Hotel in de Loire, is natuurlijk Bordeaux ook goed te bereiken per auto. Sinds de grootschalige renovatie is Bordeaux namelijk een absolute herontdekking waard. Een bezoek aan een paar gerenommeerde Grand Cru Classé Chateaux met een rondleiding en proeverij mag daarbij niet ontbreken. Maar ga ook van de stad zelf en het Cité du Vin genieten.
Meer informatie: klik HIER.

 

Spanje – Portugal – Italië                                                  Vraag HIER info aan

Privé Stedenreis – Spanje
Bilbao – Gugenheim
Wie Bilbao zegt, denkt aan het Gugenheim Museum met zijn opvallende architectuur, die ook landinwaarts bij het befaamde Riojahuis Marques de Riscal is toegepast. Neem daar heerlijk de tijd voor en bezoek ook Logroño, beroemd om zijn tapasstraatjes en de wijnstreek Rioja Alta.
Meer informatie: klik HIER.

 

Privé Stedenreis – Spanje
Andalusië – Sevilla-Granada-Cádiz-Jerez
Er gaat niets boven een heerlijk glas gekoelde beendroge Manzanilla sherry en een paar tapas op een van de terrasjes in Sevilla, Jerez of het pittoreske dorpje Ronda. Bij voorkeur in de week vóór Pasen moet u daar zijn, wanneer Andalusië bruist van de feesten en folkore; de Semana Santa.
Meer informatie: klik HIER.

 

Privé Stedenreis – Portugal
Lissabon – Sintra

Een aaneenschakeling van indrukken in Alfama, het oudste deel van de stad, van Paleizen tot Torre de Belém, het Klooster van Jeronimus, het Grote plein en de Barro Alto. Inclusief heerlijk diner en Fado Show in een van de klassieke restaurants vlak bij de Taag.
Meer informatie: klik HIER.

 

Privé Stedenreis – Portugal
Porto – Douro Vallei
De geheel gerestaureerde stad Porto is vooral bekend als herkomstplaats van port(o)wijn, die in Vila Nova de Gaia, gelegen tegenover Porto op de zuidoever van de Douro, wordt gelagerd en gebotteld. Onze goede contacten staan garant voor een paar bijzondere afspraken…
Meer informatie: klik HIER.

 

Privé Stedenreis – Italië
Florence – Toscane

Florence is het beste te typeren als één groot openluchtmuseum en dat geldt evenzeer voor Siena met zijn beroemde Piazza del Campo. Logies, ontbijt en diner regelen wij met plezier voor u op een exclusieve Tenuta, midden in het romantische Toscaanse heuvelland.
Meer informatie: klik HIER.

 

Stedenreis – Italië
Milaan – Barolo – Turijn

Omdat een Savoye, Victor Emanuel II in 1861 de eerste Koning van Italië werd, is de geschiedenis van Turijn sterk verbonden met de Italiaanse eenwording en ademt de stad een schitterende architectonische Grandeur. Maar éérst naar Teatro alla Scala Milaan en Barolo!
Meer informatie: klik HIER.

 

Duitsland – Tsjechië – Polen                                            Vraag HIER info aan

Privé Stedenreis – Duitsland
Dresden

Het “Florence aan de Elbe”. Het kan niet anders of u raakt onder de indruk van de majestueus gerestaureerde Frauenkirche en de indrukwekkende architectuur van Das Grünes Gewölbe, het Zwinger Paleis, de Opera etc.etc. Desgewenst met een Nederlandstalige gids.
Meer informatie: klik HIER.

 

Privé Stedenreis – Tsjechië
Praag

U komt ogen tekort in deze prachtige stad met zowel aan de oost- als westkant van de Moldau, gescheiden door de imposante Karelsbrug twee aantrekkelijke stadsdelen vol historie, pracht en praal…en uitstekende restaurants. Vergeet niet een uitvoering in de Opera te boeken.
Meer informatie: klik HIER.

 

Privé Stedenreis – Polen
Krakau – Auschwitz

De pracht en praal van de stad Krakau vormen een schril contrast met de herinneringen die de Joodse wijk Kazimierz oproept aan WO-II en de verschrikkingen van Auschwitz-Birkenau, die u daar gewaar wordt.  Wij bieden jaarlijks een groepsreis aan, die u evenzeer privé kunt maken.
Meer informatie: klik HIER.

En jij kent óók nog de leuke lunchadressen, dat maakt het helemáál af ‘