Beaune – Bourgogne         –        Informeer HIER naar de mogelijkheden

Een prachtig idee voor een uniek en culinair reisje met uw vrienden, kookclub of wijnliefhebbers. “Leven als God in Frankrijk” is ongetwijfeld hier bedacht.

– duur van de reis: 4, 5 of 6 dagen
– beste periode: voorjaar of najaar
– vervoer heen en terug: eigen auto
– vervoer ter plaatse: eigen auto of privéchauffeur
– overnachtingen: conform het gewenste niveau
– lunches en diners: in overleg te reserveren
– activiteiten, excursies en ontvangsten: in overleg
– professionele gids ter plaatse: desgewenst in overleg

Clos de Vougeot|Hospices| Meursault|Montrachet| Musigny|Romanée


“Wie de Bourgogne begrijpt, begrijpt de hele wijnwereld”. Van eenvoudige Cote de Beaune Villages tot de hoogst geklasseerde Grand Cru-wijnen als La Tache, Richebourg en Romanée Conti, ze zijn alle gemaakt van dezelfde druif, de Pinot Noir.

Wát bepaalt het verschil in kwaliteit van de meer dan 100 verschillende Clos de Vougeot-wijnen en waarom is de Beaune Premier Cru van Joseph Drouhin  toch heel anders dan die van Louis Jadot. Bezoek de Bourgogne en ga kijken, luisteren en proeven bij grote, gerenommeerde producenten maar zeker ook bij de kleine zelfstandige wijnboer. Op eigen gelegenheid of onder leiding van Gijs van Bilsen, Registervinoloog van de Wijnacademie en meer dan 35 jaar kind aan huis bij diverse Bourguignons.

“En jij weet óók nog, Gijs, waar we heerlijk kunnen lunchen en dineren”


Het werkt als volgt: U wilt er heerlijk tussenuit en legt die vraag cq opdracht bij mij neer:

Als u privé met enkele goede vrienden wilt gaan, dan organiseren wij dat graag vanaf 4 personen. Wij regelen dan het hotel en de gewenste afspraken, ontvangsten en proeverijen -al dan niet met gids- alsmede de reserveringen van lunches en/of diners, die u dan zelf ter plaatse afrekent. In dit geval werken wij met een ‘open calculatie’ en een organisatie-fee van 10% over het reisprogramma, niet over de vluchten, lunches en diners, met een minimum van 100,- per persoon.

Prefereert u met Gijs van Bilsen -Registervinoloog van de Wijnacademie- als uw persoonlijk gastheer/reisleider te gaan, dan geldt een minimum van 8 personen en wordt de offerte “all-inclusive” -vervoer ter plaatse, alle activiteiten, gids, entrées, ontvangsten etc.etc.- aangeboden, met vanzelfsprekend mooie wijnen tijdens lunches en diners. Indicatieve prijs is dan voor 5 dagen: 1650,- tot 2150,- per persoon, obv een tweepersoons kamer en afhankelijk van de concrete invulling van uw reis en gekozen niveau van hotels & restaurants.

Vertel mij waar uw voorkeur naar uit gaat en ik maak u een offerte op maat. 

Maak gebruik van mijn netwerk, kennis en ervaring.           Bel of mail mij!

Deze specifieke reis wordt in groepsverband – met Open Intekening – aangeboden van 29 maart t/m 2 april 2020, zie ook onder Jaarprogramma.

Soyez le Bienvenue !