Privéreis naar Bilbao Guggenheim Logroño Rioja

 
Heerlijk een dag of vier genieten van de beste Spaanse keuken, de lekkerste Rioja’s en eigentijdse kunst en cultuur. Bijzonder aan deze reis: Guggenheim Museum en Gastronomie van Noord Spanje.

– duur van de reis 3, 4 of 5 dagen
– beste periode: voorjaar of najaar
– vervoer heen en terug: vliegtuig
– vervoer ter plaatse: huurauto of privéchauffeur
– overnachtingen: conform het gewenste niveau
– lunches en diners: in overleg te reserveren
– activiteiten, excursies en ontvangsten: in overleg
– professionele gids ter plaatse: desgewenst in overleg
 

Bilbao | Guggenheim | Guernica | Vitoria Gasteiz | Logroño | Rioja Alta

 
Wie Bilbao zegt, denkt aan Guggenheim. Maar ook aan de “Siete Calles”, de zeven straatjes in het oude centrum, aan indrukwekkende paleizen en basilieken, de beroemde Ribera-markt en natuurlijk aan ‘pinxtos’, de plaatselijke variant op tapas en het hoge culinaire niveau van menig restaurant. U gaat dat allemaal ervaren in Bilbao.

Ga daarna het land in, naar Vitoria Gasteiz, de oude hoofdstad van Baskenland en rijdt zeker even door naar Logroño, waar het elke avond in de Calle del Laurel -de nachtstraat met restaurants in de Oude Stad- feest is. Met plezier regelen wij dat allemaal voor u, inclusief een bezoek aan een gerenommeerd Rioja-huis in Haro of Elciego.

“En jij weet óók nog, Gijs, waar we heerlijk kunnen lunchen en dineren”


Het werkt als volgt: U wilt er heerlijk tussenuit en legt die vraag cq opdracht bij mij neer:

Als u privé met enkele goede vrienden wilt gaan, dan organiseren wij dat graag vanaf 2 personen. Wij regelen dan de tickets en het hotel en de gewenste activiteiten -al dan niet met gids- alsmede de reserveringen van lunches en/of diners, die u dan zelf ter plaatse afrekent. In dit geval werken wij met een ‘open calculatie’ en een organisatie-fee van 10% over het reisprogramma, niet over de vluchten, lunches en diners, met een minimum van 100,- per persoon.

Prefereert u met Gijs van Bilsen als uw persoonlijk gastheer/reisleider te gaan, dan geldt een minimum van 8 personen en wordt de offerte inclusief vliegreis en “all-inclusive” -vervoer ter plaatse, alle activiteiten, gids, entrées, ontvangsten etc.etc.- aangeboden, met natuurlijk mooie wijnen tijdens lunches en diners. Vanzelfsprekend nemen we de nieuwe richtlijnen inzake veiligheid en sociale hygiëne tijdens reis en verblijf keurig in acht. Indicatieve prijs is dan voor 4 dagen Bilbao-Logroño-Rioja: 2150,- tot 2650,- per persoon, obv 2 personen en afhankelijk van de concrete invulling van uw reis en gekozen niveau van hotels & restaurants.

Vertel mij waar uw voorkeur naar uit gaat en ik maak u een offerte op maat.