Privéreis of bedrijfsuitje naar Bilbao-Rioja

Baskenland has it all: Kunst, Cultuur, Historie, geweldig lekkere wijnen en uitstekende restaurants!

 
Heerlijk een dag of vier genieten van de beste Spaanse keuken, de lekkerste Rioja’s en eigentijdse kunst en cultuur. Bijzonder aan deze reis: Guggenheim Museum en de verrassende Gastronomie van Noord Spanje, met een hoofdletter G. Een prachtige bestemming voor u privé of als bedrijfsuitstapje.

– duur van de reis 3, 4 of 5 dagen, net wat u wilt
– beste periode: voorjaar of najaar
– vervoer heen en terug: vliegtuig
– vervoer ter plaatse: huurauto of luxe bus
– overnachtingen: conform het gewenste niveau
– lunches en diners: in overleg te reserveren, ik heb mooie suggesties
– activiteiten, excursies en privé-ontvangsten: in overleg
– professionele gids ter plaatse: desgewenst in overleg
 

Bilbao| Guggenheim |Guernica |Vitoria Gasteiz |Logroño | Haro

Spanje, dat gaat door tot in de kleine uurtjes

 
Wie Bilbao zegt, denkt aan Guggenheim. Maar ook aan de “Siete Calles”, de zeven straatjes in het oude centrum, aan indrukwekkende paleizen en basilieken, de beroemde Ribera-markt en natuurlijk aan ‘pinxtos’, de plaatselijke variant op tapas en het hoge culinaire niveau van menig restaurant. U gaat dat allemaal ervaren in Bilbao.

Ga daarna het land in, naar Vitoria Gasteiz, de oude hoofdstad van Baskenland en rijdt zeker even door naar Logroño, waar het elke avond in de Calle del Laurel -de nachtstraat met restaurants in de Oude Stad- feest is. Met plezier regelen wij dat allemaal voor u, inclusief een bezoek aan een gerenommeerd Rioja-huis in Haro of Elciego.

“En jij weet óók nog, Gijs, waar we heerlijk kunnen lunchen en dineren”

Het werkt als volgt:

U wilt er heerlijk tussenuit en legt die vraag of opdracht daarom bij mij neer. Heel verstandig, want met onze jarenlange ervaring en vriendschappelijke contacten tillen wij uw verblijf naar een hoger niveau.

Ik zorg dat alles keurig geregeld is. Denk aan hotelreserveringen – vliegtickets – alle transfers ter plaatse – afspraken – visites – ontvangsten – activiteiten – entrées – theaterbezoek – muziekuitvoering – lunch- en dinerreserveringen – een dagdeel met gids etc.etc. Niks moet maar alles kan!
U krijgt een compleet draaiboek mee of een reisschema op grote lijnen, net wat u prefereert.
 
En hebt u graag dat ik zelf mee ga als uw persoonlijk reisleider, dan doe ik dat met plezier. Zeker als u kiest voor een reisbestemming met ‘een knipoog naar wijn’ gaan er dan deuren open die voor anderen gesloten blijven. Dan wordt het ècht genieten met een grote G.
 
Vertel mij waar uw voorkeur naar uitgaat en ik maak u een offerte op maat.