De Palio in Siena, unieke paardenrace – Groepsreis

Hier is maar één subtitel van toepassing: “For the Happy Few”

De Palio in Siena, oudste paardenrace ter wereld

 
Georganiseerde VIP-reis
Duur: 4 dagen
Woensdag 30 juni t/m zaterdag 3 juli 2021.
Prijs per persoon 3590,- obv 2 personen, all-inclusive.

Om voor de hand liggende redenen is de Palio van 2020 afgelast en kijken we reikhalzend uit naar die van 2 juli 2021.
De hele groep die in 2020 mee zou gaan, heeft ingestemd met deze wijziging. Dat betekent dat er voor de reis van 2021 – altijd van 30 juni t/m 3 juli – geen plaats meer is. Maar er is altijd een kleine wachtlijst. Door mijn uitstekende contacten kan ik u echter vaak nog wel helpen aan een andere privé-balkonplaats met ook uitstekend zicht op het parcours.

Als enige in Nederland hebben wij dit unieke aanbod

 
Met gepaste bescheidenheid mag ik stellen dat ik de enige in Nederland ben die deze unieke ervaring kan aanbieden. Als gasten van Marchesi di Biondisanti zijn wij getuige van de Palio vanuit zijn appartement (Palazzo) aan het Piazza del Campo met een prachtig balkon en een perfect uitzicht op het hele plein, het parcours en start/finish.
We starten onze reis in Florence, zijn de volgende dag te gast bij Castello di Ama in het hartje van de Chiantistreek en ’s-avonds bij een van de Contrada’s die morgen mee racen. Op de dag na de Palio krijgen we een VIP-ontvangst bij Marchesi Antinori, die wellicht over de mooiste wijnkelders ter wereld beschikt. Daar gaan we ook lunchen en van zijn Solaia en andere Super Tuscan-wijnen genieten.

De Palio, het programma van dag tot dag

 
Maar het mooiste, het meest indrukwekkend, het absolute hoogtepunt van deze reis is natuurlijk de Palio zelf. Gezien, meegemaakt, beleefd vanaf de mooiste positie die u zich wensen kunt. Om deze plaatsen wordt wereldwijd gevochten.

Lees HIER het hele programma van deze bijzondere 4-daagse reis, zoals hij voor 2020 gepland stond. De versie van 2021 zal daar niet veel van afwijken, zij het dat ik u al kan melden dat er een aardige upgrade heeft plaatsgevonden naar het *****Hotel Bagnaia Spa & Resort, net iets ten zuiden van Siena.
 

Het leven kan goed zijn!      Exclusieve reizen in gezelschap – Carpe diem!