Spannende safari met actie en avontuur

Actieve Echte Mannen Safari

Met 6 vrienden (of vriendinnen natuurlijk) op safari in Zambia, met actie, spanning en avontuur. Para-gliding boven de Victoria Falls, raften op de Zambezi, nachtsafari’s in Luangwa etc. etc….

Zin in avontuur met een stukje spanning en actie? Zambia biedt dat!

Een “echte-mannen-safari” van 10 dagen met niets dan avontuur, actie, spanning en beleving. Met zes vrienden (of vriendinnen natuurlijk), niet meer, niet minder. U start bij de Victoria Watervallen en maakt uw safari in de beste twee Nationale Reserves in Zambia, the Lower Zambezi en South Luangwa. Bij uitstek bekend om zijn enerverende safari’s met veel actie en avontuur. Lees HIER over de mogelijkheden.

Ga lopend door ondiepe lagunes, aan de oevers van de Zambezirivier en over de vele open vlakten van kamp naar kamp, vanzelfsprekend onder bewapende begeleiding van een ranger en spoorzoeker. Ga raften op de Zambezirivier en ga kanovaren tussen de nijlpaarden. Leer de kneepjes van het ‘fly-fishing’. Of vang misschien wel een heuse Tigerfish. Maak schemersafari’s, dineer in the bush en ben getuige van een echte ‘kill’ tijdens een nachtelijke safaritocht.