Praag                                                Informeer HIER naar de mogelijkheden

Praag wordt als een van de mooiste steden van Europa beschouwd. Niet voor niets staat het hele oude centrum op de werelderfgoedlijst van Unesco.

– duur van de reis: 3 of 4 dagen
– beste periode: van april t/m oktober
– vervoer heen en terug: vliegtuig
– vervoer ter plaatse: huurauto of privéchauffeur
– overnachtingen: conform het gewenste niveau
– lunches en diners: in overleg te reserveren
– activiteiten, excursies en ontvangsten: in overleg
– professionele gids ter plaatse: desgewenst in overleg

Karelsbrug|Opera |Oude Burcht en Raadhuis|Wenceslausplein|Moldau


Je kunt heerlijk flaneren in Praag – De Karelstad aan de Moldau – in de oude stad of over de Karelsbrug aan de andere kant van de Moldau bij de Burcht en genieten van cultuur, historie en prachtige bouwkunst. Je kunt ontzettend lekker eten in Praag en als u wilt een vleugje cultuur opdoen met een bezoek aan de Opera of Concertgebouw.

Verblijf in een prachtig hotel, maak een classic-car-citytour door de oude stad en langs de burcht met lunch bij Villa Richter, inclusief VIP-tickets bij de Staatsopera, en ga heerlijk dineren bij restaurant Flambee en U Maliru. Bezoek het Kasteel van Praag, wandel door de Joodse wijk en geniet van de Art Nouveau.

“En jij weet óók nog, Gijs, waar we heerlijk kunnen lunchen en dineren”


Het werkt als volgt: U wilt er heerlijk tussenuit en legt die vraag cq opdracht bij mij neer:

Als u privé met enkele goede vrienden wilt gaan, dan organiseren wij dat graag vanaf 4 personen. Wij regelen dan de tickets en het hotel en de gewenste activiteiten -al dan niet met gids- alsmede de reserveringen van lunches en/of diners, die u dan zelf ter plaatse afrekent. In dit geval werken wij met een ‘open calculatie’ en een organisatie-fee van 10% over het reisprogramma, niet over de vluchten, lunches en diners, met een minimum van 100,- per persoon.

Prefereert u met Gijs van Bilsen als uw persoonlijk gastheer/reisleider te gaan, dan geldt een minimum van 8 personen en wordt de offerte inclusief vliegreis en “all-inclusive” -vervoer ter plaatse, alle activiteiten, gids, entrées, ontvangsten etc.etc.- aangeboden, met vanzelfsprekend mooie wijnen tijdens lunches en diners. Indicatieve prijs is dan voor 4 dagen: 1950,- tot 2250,- per persoon, obv 2 personen en afhankelijk van de concrete invulling van uw reis en gekozen niveau van hotels & restaurants.

Vertel mij waar uw voorkeur naar uit gaat en ik maak u een offerte op maat. 

Maak gebruik van mijn netwerk, kennis en ervaring.           Bel of mail mij!