Privéreis Krakau Auschwitz Birkenau

Eigenlijk zou iedereen een keer een bezoek aan Auschwitz en Birkenau moeten brengen

Krakau – Auschwitz, een tegenstelling die beklijft

 
Contrastrijker kan haast niet want naast een kennismaking met Krakau, een schitterende stad met een rijk Rooms-Katholiek verleden en indrukwekkende architectuur, brengt u ook een bezoek aan de overblijfselen van de Holocaust in Oswiczim (Auschwitz).

– duur van de reis: 4 of 5 dagen
– beste periode: het hele jaar
– vervoer heen en terug: vliegtuig
– vervoer ter plaatse: huurauto of luxe bus
– overnachtingen: conform het gewenste niveau
– lunches en diners: in overleg te reserveren
– activiteiten, excursies: in overleg
– professionele Nederlandstalige gids in Krakau èn in Auschwitz: desgewenst in overleg
 
Informeer naar de mogelijkheden; Als privéreis of ook als bedrijfsuitstap. wij regelen het allemaal voor u, inclusief transfers van luchthaven naar hotel & vice versa. En als u minder goed ter been bent, biedt Krakau heel handige golf-buggies voor een stads’wandeling’, mét diezelfde Nederlandstalige gids.

Wawelheuvel |Mariakerk| Joodse wijk| Auschwitz | Birkenau| Schindler

 
Geen grotere tegenstelling denkbaar dan de pracht en praal van de stad Krakau en de verschrikkingen van Auschwitz en Birkenau, Nazi-vernietigingskampen op Pools grondgebied, 60 km buiten de stad.

Een volledige dag spendeert u daar onder leiding van een Nederlandstalige gids en in de stad Krakau brengt u een bezoek aan de Joodse wijk Kazimierz en natuurlijk aan de voormalige fabriek van Oscar Schindler, tegenwoordig een museum. We boeken een hotel van uw keus en maken de reserveringen voor lunch en diner, desgewenst op een heel mooi niveau; want uitstekend eten in Krakau, dat kunt u daar ook. Vergeet u toch niet de beroemde Wawelheuvel te bezoeken en de imposante Mariakerk op het grootste plein van Europa met de imposante Lakenhallen prominent in het midden daarvan.

“Het bezoek zowel aan Auschwitz als Birkenau heeft mijn leven verrijkt”

Het werkt als volgt:

U wilt er heerlijk tussenuit en legt die vraag of opdracht daarom bij mij neer. Heel verstandig, want met onze jarenlange ervaring en vriendschappelijke contacten tillen wij uw verblijf naar een hoger niveau.
 
Ik zorg dat alles keurig geregeld is. Denk aan hotelreserveringen – alle transfers ter plaatse – afspraken – visites – ontvangsten – activiteiten – entrées – theaterbezoek – muziekuitvoering – lunch- en dinerreserveringen – een dagdeel met gids etc.etc. Niks moet maar alles kan!
U krijgt een compleet draaiboek mee of een reisschema op grote lijnen, net wat u prefereert.
 
En hebt u graag dat ik zelf mee ga als uw persoonlijk reisleider, dan doe ik dat met plezier. Zeker als u kiest voor een reisbestemming met ‘een knipoog naar wijn’ gaan er dan deuren open die voor anderen gesloten blijven. Dan wordt het ècht genieten met een grote G.
 
Vertel mij waar uw voorkeur naar uitgaat en ik maak u een offerte op maat.

 
De reis naar Krakau en Auschwitz en Birkenau wordt jaarlijks ook aangeboden als georganiseerde groepsreis. Informeer naar de data.