Privéreis of Bedrijfsuitje Reims-Champagne

Slechts een paar uurtjes rijden en u bent er helemaal uit. Maak gebruik van mijn contacten en ervaring

 
Plan een lang weekend naar Reims, heerlijk met z’n tweetjes, met een paar goede vrienden of wellicht uw kookclub of goede collega’s. Maak gebruik van mijn hulp en advies…en ik garandeer u een heel geslaagd verblijf.

– duur van de reis: 3 of 4 dagen
– beste periode: april t/m oktober
– vervoer heen en terug: eigen auto of luxe bus
– vervoer ter plaatse: eigen auto of luxe bus
– overnachtingen: conform het gewenste niveau
– lunches en diners: in overleg te reserveren
– activiteiten, ontvangsten en proeverijen: in overleg
– professionele gids ter plaatse: desgewenst in overleg
 
Download HIER een overzicht van de mogelijkheden voor een geslaagd bedrijfsuitstapje of zakelijk event waarover nog lang zal worden nagepraat!
 

Kathedraal | Premier Cru & Grand Cru |Epernay | Dom Perignon

Heerlijk een paar dagen naar Reims

 
“Champagne, de Koning der dranken, de Drank der Koningen”. Ga ‘het leven vieren’ en drie of vier dagen genieten van deze goddelijke drank. Bezoek de stad Reims, een paar gerenommeerde champagnehuizen, ga heerlijk lunchen en geniet desgewenst een exquise slotdiner bij Le Parc Les Crayères, **Michelin.

Overnacht in het centrum van Reims of op een prachtige locatie daarbuiten midden tussen de wijngaarden. Breng een bezoek aan het aardige museum van Champagne Launois in Le Mesnil-sur-Oger en de abdij van Haut-Villers, waar Dom Perignon de ‘méthode champenoise’ uitvond.  Maak een wandeling over de Avenue de Champagne in Epernay en ga smullen van de ‘salade l’Apostrophe’ in het centrum van Reims. Maak een stadswandeling met gids of ga fietsen in de wijngaarden net buiten de stad. Of plan zelfs een ballonvlucht boven de “Vignobles de Reims”. Wij regelen het precies zoals u wenst.

“En jij weet óók nog, Gijs, waar we heerlijk kunnen lunchen en dineren”

Het werkt als volgt:

U wilt er heerlijk tussenuit en legt die vraag of opdracht daarom bij mij neer. Heel verstandig, want met onze jarenlange ervaring en vriendschappelijke contacten tillen wij uw verblijf naar een hoger niveau.
 
Ik zorg dat alles keurig geregeld is. Denk aan hotelreserveringen – alle transfers ter plaatse – afspraken – visites – ontvangsten – activiteiten – entrées – theaterbezoek – muziekuitvoering – lunch- en dinerreserveringen – een dagdeel met gids etc.etc. Niks moet maar alles kan!
U krijgt een compleet draaiboek mee of een reisschema op grote lijnen, net wat u prefereert.
 
En hebt u graag dat ik zelf mee ga als uw persoonlijk reisleider, dan doe ik dat met plezier. Zeker als u kiest voor een reisbestemming met ‘een knipoog naar wijn’ gaan er dan deuren open die voor anderen gesloten blijven. Dan wordt het ècht genieten met een grote G.
 
Vertel mij waar uw voorkeur naar uitgaat en ik maak u een offerte op maat.


Maak gebruik van mijn contacten, netwerk en ervaring. Meer weten?