Privéreis Reims Champagne Epernay

 
Fantastisch idee om te doen met z’n tweetjes, met goede vrienden, kookclub of wijnliefhebbers: een lang weekend of midweek Reims!

– duur van de reis: 3 of 4 dagen (incl.reisdagen)
– beste periode: april t/m oktober
– vervoer heen en terug: eigen auto
– vervoer ter plaatse: eigen auto of privéchauffeur
– overnachtingen: conform het gewenste niveau
– lunches en diners: in overleg te reserveren
– activiteiten, ontvangsten en proeverijen: in overleg
– professionele gids ter plaatse: desgewenst in overleg
 

Kathedraal|Premier & Grand Cru|Epernay|Dom Perignon|Les Crayères

 
Heerlijk een paar dagen naar Reims.

“Champagne, de Koning der dranken, de Drank der Koningen”. Ga ‘het leven vieren’ en drie of vier dagen genieten van deze goddelijke drank, de stad Reims, een paar gerenommeerde champagnehuizen, heerlijk lichte lunches en desgewenst een exquise slotdiner bij Le Parc Les Crayères, **Michelin.

Overnacht in het centrum van Reims of op een prachtige locatie daarbuiten midden tussen de wijngaarden en bezoek het aardige museum van Champagne Launois in Le Mesnil-sur-Oger en de abdij van Haut-Villers, waar Dom Perignon de ‘méthode champenoise’ uitvond.  Maak een wandeling over de Avenue de Champagne in Epernay en ga smullen van de ‘salade l’Apostrophe’ bij de gelijknamige brasserie op het grote plein in het centrum van Reims. Maak een stadswandeling met gids, ga fietsen in de wijngaarden of plan zelfs een ballonvlucht boven de “Vignobles de Reims”. Wij regelen het precies zoals u wenst.

“En jij weet óók nog, Gijs, waar we heerlijk kunnen lunchen en dineren”


Het werkt als volgt: U wilt er heerlijk tussenuit en legt die vraag cq opdracht bij mij neer:

Als u privé met enkele goede vrienden wilt gaan, dan organiseren wij dat graag vanaf 2 personen. Wij regelen dan het hotel en de gewenste activiteiten -al dan niet met gids- alsmede de reserveringen van lunches en/of diners, die u dan zelf ter plaatse afrekent. In dit geval werken wij met een ‘open calculatie’ en een organisatie-fee van 10% over het reisprogramma, niet over de lunches en diners, met een minimum van 100,- per persoon.

Prefereert u met Gijs van Bilsen als uw persoonlijk gastheer/reisleider te gaan, dan geldt een minimum van 8 personen en wordt de offerte aangeboden inclusief de reis per vip-bus en “all-inclusive” -vervoer ter plaatse, alle activiteiten, gids, entrées, ontvangsten etc.etc.- met natuurlijk mooie wijnen en champagnes tijdens lunches en diners. Vanzelfsprekend worden zowel tijdens reis als verblijf alle veiligheids- en hygiënevoorschriften in acht genomen en gerespecteerd. Indicatieve prijs is dan voor 3 dagen Reims-Champagne: 1000,- tot 1500,- per persoon, obv een tweepersoons kamer en afhankelijk van de concrete invulling van uw reis en gekozen niveau van hotels & restaurants.

Vertel mij waar uw voorkeur naar uit gaat en ik maak u een offerte op maat. 


Maak gebruik van mijn contacten, netwerk en ervaring. Meer weten?

 
Er wordt ook een georganiseerde reis in groepsverband naar Reims aangeboden. Zie daar: Groepsreis Nieuwe Stijl – Reims.