Reims en Champagne        –        Informeer HIER naar de mogelijkheden

Fantastisch idee idee om te doen met goede vrienden, kookclub of wijnliefhebbers: een lang weekend of midweek Reims!

– duur van de reis 3 of 4 dagen
– beste periode: april t/m oktober
– vervoer heen en terug: eigen auto of vip-bus
– vervoer ter plaatse: eigen auto of vip-bus
– overnachtingen: conform het gewenste niveau
– lunches en diners: in overleg te reserveren
– activiteiten, ontvangsten en proeverijen: in overleg
– professionele gids ter plaatse: desgewenst in overleg

Cathedral| Premier & Grand Cru|Epernay |Dom Perignon|Les Crayères


“Champagne, de Koning der dranken, de Drank der Koningen”. Ga op eigen gelegenheid of met een klein gezelschap onder mijn persoonlijke leiding drie dagen genieten van deze goddelijke drank, de stad Reims, een paar gerenommeerde champagnehuizen, heerlijk lichte lunches en een exquise slotdiner bij Les Caryères, **Michelin.

Overnacht in het centrum van Reims en bezoek de abdij van Haut-Villers, waar Dom Perignon de ‘méthode champenoise’ uitvond en het aardige museum van Champagne Launois in Le Mesnil-sur-Oger. Maak een wandeling over de Avenue de Champagne in Epernay en ga smullen van de ‘salade l’Apostrophe’ bij de gelijknamige basserie op het grote plein in Reims.

“En jij weet óók nog, Gijs, waar we heerlijk kunnen lunchen en dineren”


Het werkt als volgt: U wilt er heerlijk tussenuit en legt die vraag cq opdracht bij mij neer:

Als u privé met enkele goede vrienden wilt gaan, dan organiseren wij dat graag vanaf 4 personen. Wij regelen dan het hotel en de gewenste activiteiten -al dan niet met gids- alsmede de reserveringen van lunches en/of diners, die u dan zelf ter plaatse afrekent. In dit geval werken wij met een ‘open calculatie’ en een organisatie-fee van 10% over het reisprogramma, niet over de vluchten, lunches en diners, met een minimum van 100,- per persoon.

Prefereert u met Gijs van Bilsen als uw persoonlijk gastheer/reisleider te gaan, dan geldt een minimum van 8 personen en wordt de offerte aangeboden inclusief de reis per vip-bus en “all-inclusive” -vervoer ter plaatse, alle activiteiten, gids, entrées, ontvangsten etc.etc.- met vanzelfsprekend mooie wijnen en champagnes tijdens lunches en diners. Indicatieve prijs is dan voor 3 dagen Reims-Champagne: 1150,- tot 1450,- per persoon, obv 2 personen en afhankelijk van de concrete invulling van uw reis en gekozen niveau van hotels & restaurants.

Vertel mij waar uw voorkeur naar uit gaat en ik maak u een offerte op maat. 

Maak gebruik van mijn netwerk, kennis en ervaring.           Bel of mail mij!

Nota Bene: deze reis is – met open intekening – opgenomen in het Jaarprogramma 2020/21 en wel van maandag ……t/m woensdag …….. april 2021.

Download HIER een voorbeeldreis voor een mooi lang weekend of midweek met uw eigen vrienden, businessclub of managementteam.