Reims en Champagne, synoniem voor Genieten!

Champagne “De Koning der dranken, de drank der Koningen”.
Reims en omgeving met zijn wereldberoemde champagnehuizen en champagnekelders vormt een prachtige entourage voor een heerlijk lang weekend weg of een schitterend bedrijfsfeest op een mooi Chateau of tussen de champagneflessen in een authentieke kelder.
Door onze goede contacten met diverse Champagnehuizen organiseren wij een geslaagd uitstapje of bedrijfsfeest voor u.

Weekendje weg of prachtig bedrijfsfeest.

Reims, een heerlijk weekendje weg.

Op eigen gelegenheid rijdt u vrijdagochtend naar Reims, waar wij na de lunch een privébezoek voor u hebben geregeld aan een gerenommeerd Champagnehuis. Op zaterdag rijdt u een mooie tour door de glooiende “Route de Champagne” en staat u even stil bij de Abdij van Haut Villers, waar Dom Perignon, de uitvinder van het champagne-procédé, begraven ligt. Daarna bezoekt u het champagnehuis Launois, waar tevens een aardig museum aan verbonden is. Lunch- en dinerreserveringen maken wij graag voor u in restaurant of brasserie van uw keus.
Zondagochtend maakt u met een gids u een interessante stadswandeling door het centrum van Reims, geniet u van een heerlijke lunch in Brasserie l’Apostrophe en rijdt u in de loop van de middag terug naar huis. Informeer naar de mogelijkheden; wij maken alle afspraken voor u.

Bedrijfsfeest of Jubilaris.

Geen mooiere entourage denkbaar dan in de kelders van een befaamd Champagnehuis een prachtig diner en feest organiseren. Menig champagnehuis heeft de ambiance en ervaring om een onvergetelijk feest voor groepen van 100 tot 300 personen te verzorgen met een visite, rondleiding, proeverij en goed verzorgd koud/warm buffet of exquise diner. Net buiten Epernay kunt u zelfs – met een schitterend panorama over de wijngaarden – met wel 1000 mensen terecht. Met plezier organiseren wij een groot feest met Big Band en natuurlijk met overheerlijke wijnen en champagne, zoals wij dat onlangs met succes deden. Wij nemen u alles uit handen en zorgen dat het u aan niets zal ontbreken.