Privéreis Reims Champagne Epernay

Slechts een paar uurtjes rijden en u bent er helemaal uit. Maak gebruik van mijn contacten en ervaring

 
De eerste reis naar Reims, die ik organiseerde, was in het laatste jaar mijn studententijd, 1986. De ‘annonce-poster’ van die reis droeg de pakkende titel “Op reis met Gijs”. Hij hangt nog op mijn kantoor.
 
Plan een lang weekend naar Reims, heerlijk met z’n tweetjes, met een paar goede vrienden of wellicht uw kookclub of goede collega’s. Maak gebruik van mijn hulp en advies…en ik garandeer u een heel geslaagd verblijf.

– duur van de reis: 3 of 4 dagen (incl.reisdagen)
– beste periode: april t/m oktober
– vervoer heen en terug: eigen auto
– vervoer ter plaatse: eigen auto of privéchauffeur
– overnachtingen: conform het gewenste niveau
– lunches en diners: in overleg te reserveren
– activiteiten, ontvangsten en proeverijen: in overleg
– professionele gids ter plaatse: desgewenst in overleg
 

Kathedraal | Premier Cru & Grand Cru |Epernay | Dom Perignon

Heerlijk een paar dagen naar Reims

 
“Champagne, de Koning der dranken, de Drank der Koningen”. Ga ‘het leven vieren’ en drie of vier dagen genieten van deze goddelijke drank. Bezoek de stad Reims, een paar gerenommeerde champagnehuizen, ga heerlijk lunchen en geniet desgewenst een exquise slotdiner bij Le Parc Les Crayères, **Michelin.

Overnacht in het centrum van Reims of op een prachtige locatie daarbuiten midden tussen de wijngaarden. Breng een bezoek aan het aardige museum van Champagne Launois in Le Mesnil-sur-Oger en de abdij van Haut-Villers, waar Dom Perignon de ‘méthode champenoise’ uitvond.  Maak een wandeling over de Avenue de Champagne in Epernay en ga smullen van de ‘salade l’Apostrophe’ in het centrum van Reims. Maak een stadswandeling met gids of ga fietsen in de wijngaarden net buiten de stad. Of plan zelfs een ballonvlucht boven de “Vignobles de Reims”. Wij regelen het precies zoals u wenst.

“En jij weet óók nog, Gijs, waar we heerlijk kunnen lunchen en dineren”

Het werkt als volgt:

U wilt er heerlijk tussenuit en legt die vraag of opdracht daarom bij mij neer. Heel verstandig, want met onze jarenlange ervaring en vriendschappelijke contacten tillen wij uw verblijf naar een hoger niveau.

1. U regelt alles zelf en maakt gebruik van enkele tips en adviezen van mij aangaande hotels, restaurants en bezienswaardigheden. Aarzel niet daar om te vragen; een kleine moeite, een groot plezier. Aan úw discretie om dat te belonen met een flesje wijn of zo.

2. U vraagt mij om een voorstel voor een privéreis en geeft daarbij aan waar uw voorkeur naar uitgaat. Ik presenteer u module-gewijs het complete programma in al zijn onderdelen, mét prijskaartje. U beslist op grond daarvan wat u door mij wilt laten organiseren en wat u zelf doet. Denkt u aan: vliegtickets – hotelreservering(en) – alle transfers – afspraken, visites, ontvangsten, activiteiten, entreés, theaterbezoek – lunch- en dinerreserveringen – een dagdeel met gids.

3. Idem als hierboven maar nu maken we er een besloten reis van, waarbij ikzelf mee ga als uw reisleider, vinoloog. Dat kan vanaf 6 personen. Nu ga ik alles organiseren, van begin tot eind. Zeker als het een reis betreft met een ‘dikke knipoog naar wijn’ gaan er deuren voor u open die voor anderen gesloten blijven. En u komt als kenner terug. Ik presenteer u dan een compleet programma ‘geheel conform uw wensen en budget’– alles inbegrepen, ook de luxe bus ter plaatse, als u wenst. Oh ja, lunches en diners regel ik dan ook, vaak op de mooiste plekjes …..én met natuurlijk uitstekende wijnen. Dat wordt genieten met een grote G.

Vertel mij waar uw voorkeur naar uit gaat en ik maak u een offerte op maat. 


Maak gebruik van mijn contacten, netwerk en ervaring. Meer weten?