Privéreis naar Milaan, Barolo, Turijn, Piemonte

Inhaleer de Mode, Kunst, Gastronomie, Wijn, Historie, Paleizen en Opera

De lekkerste chocolade ter wereld komt uit Turijn

 
Porto & DouroGeniet van de stijl en klasse in Milaan, proef de beste Barolo’s ter wereld en ontdek de verrassende Grandeur van Torino. Je kijkt je ogen uit in Piemonte. Vijf dagen genieten in Italië.
Een aantrekkelijk programma ligt zó voor u klaar!

– beste periode: voorjaar of najaar
– vervoer heen en terug: vliegtuig
– vervoer ter plaatse: huurauto of privéchauffeur.
– overnachtingen: conform het gewenste niveau
– lunches en diners: in overleg te reserveren
– activiteiten, afspraken en ontvangsten: in overleg
– professionele gids ter plaatse: desgewenst in overleg
 

Duomo| La Scala|Da Vinci|Prada|Barolo|Lijkwade|Palazzo Reale|Rivoli

Stijlvol genieten in Milano – Barolo – Torino.

 
Wie wil er nou niet naar een opera-uitvoering in Teatro della Scala! Met de dag erna een rondleiding achter de coulissen als u wenst en natuurlijk een bezoek aan het Museuo della Scala.

Denk ook aan Het Laatste Avondmaal van Leonardo da Vinci, de Duomo en even shoppen bij Prada en Armani in de Galleria Vittorio Emanuelle. Ga de beste Barolo’s proeven in het gelijknamige dorp en rijdt door naar Turijn, dat als eerste Koningsstad van Italië u hoogst aangenaam zal verrassen met architectonische Grandeur als Palazzo Madame, Palazzo Reale, Castello di Rivoli, imposante basilieken en niet te vergeten de Lijkwade van Christus. Wist u dat Turijn de eerste Europese stad was waar chocolade in vaste vorm werd gemaakt…

“En jij weet óók nog, Gijs, waar we heerlijk kunnen lunchen en dineren”.

Het werkt als volgt:

U wilt er heerlijk tussenuit en legt die vraag of opdracht daarom bij mij neer. Heel verstandig, want met onze jarenlange ervaring en vriendschappelijke contacten tillen wij uw verblijf naar een hoger niveau.

1. U regelt alles zelf en maakt gebruik van enkele tips en adviezen van mij aangaande hotels, restaurants en bezienswaardigheden. Aarzel niet daar om te vragen; een kleine moeite, een groot plezier. Aan úw discretie om dat te belonen met een flesje wijn of zo.

2. U vraagt mij om een voorstel voor een privéreis en geeft daarbij aan waar uw voorkeur naar uitgaat. Ik presenteer u module-gewijs het complete programma in al zijn onderdelen, mét prijskaartje. U beslist op grond daarvan wat u door mij wilt laten organiseren en wat u zelf doet. Denkt u aan: vliegtickets – hotelreservering(en) – alle transfers – afspraken, visites, ontvangsten, activiteiten, entreés, theaterbezoek – lunch- en dinerreserveringen – een dagdeel met gids.

3. Idem als hierboven maar nu maken we er een besloten reis van, waarbij ikzelf mee ga als uw reisleider, vinoloog. Dat kan vanaf 6 personen. Nu ga ik alles organiseren, van begin tot eind. Zeker als het een reis betreft met een ‘dikke knipoog naar wijn’ gaan er deuren voor u open die voor anderen gesloten blijven. En u komt als kenner terug. Ik presenteer u dan een compleet programma ‘geheel conform uw wensen en budget’– alles inbegrepen, ook de vliegreis en luxe bus ter plaatse. Oh ja, lunches en diners regel ik dan ook, vaak op de mooiste plekjes …..én met natuurlijk uitstekende wijnen. Dat wordt genieten met een grote G.

Vertel mij waar uw voorkeur naar uit gaat en ik maak u een offerte op maat. 


 
Naast de beroemde wijnen als Barolo en Brunello en natuurlijk fameuze Chiantiwijnen uit Toscane, brengt Italië ook prachtige wijnen voort uit de streek rond Venetië, Veneto genaamd. U treft een mooi voorbeeld daarvan aan in onze Scott Bilsen Top-10 Wereldwijnen, elders op deze site: De Stefani Classic – Cabernet 2016