Privéreis naar Milaan, Barolo, Turijn, Piemonte

De lekkerste chocolade ter wereld komt uit Turijn

 
Porto & DouroGeniet van de stijl en klasse in Milaan, proef de beste Barolo’s ter wereld en ontdek de verrassende Grandeur van Torino. Vijf dagen genieten in Italië.

– beste periode: voorjaar of najaar
– vervoer heen en terug: vliegtuig
– vervoer ter plaatse: huurauto of privéchauffeur.
– overnachtingen: conform het gewenste niveau
– lunches en diners: in overleg te reserveren
– activiteiten, afspraken en ontvangsten: in overleg
– professionele gids ter plaatse: desgewenst in overleg
 

Duomo| La Scala|Da Vinci|Prada|Barolo|Lijkwade|Palazzo Reale|Rivoli

Stijlvol genieten in Milano – Barolo – Torino.

 
Wie wil er nou niet naar een opera-uitvoering in Teatro della Scala! Met de dag erna een rondleiding achter de coulissen als u wenst en natuurlijk een bezoek aan het Museuo della Scala.

Denk ook aan Het Laatste Avondmaal van Leonardo da Vinci, de Duomo en even shoppen bij Prada en Armani in de Galleria Vittorio Emanuelle. Ga de beste Barolo’s proeven in het gelijknamige dorp en rijdt door naar Turijn, dat als eerste Koningsstad van Italië u hoogst aangenaam zal verrassen met architectonische Grandeur als Palazzo Madame, Palazzo Reale, Castello di Rivoli, imposante basilieken en niet te vergeten de Lijkwade van Christus. Wist u dat Turijn de eerste Europese stad was waar chocolade in vaste vorm werd gemaakt…

“En jij weet óók nog, Gijs, waar we heerlijk kunnen lunchen en dineren”.

Het werkt als volgt:

U wilt er heerlijk tussenuit en legt die vraag cq opdracht bij mij neer om de simpele reden dat u dan veel meer uit uw reis haalt. Wij werken samen met academisch geschoolde gidsen, die uw bezoek aan Milaan en Turijn op een hoger niveau tillen.

Als u privé met enkele goede vrienden wilt gaan, dan organiseren wij dat graag vanaf 4 personen. Wij regelen dan de tickets en het hotel en de gewenste activiteiten -al dan niet met gids- alsmede de reserveringen van lunches en/of diners, die u dan zelf ter plaatse afrekent. In dit geval werken wij met een ‘open calculatie’ en een organisatie-fee van 10% over het reisprogramma, niet over de vluchten, lunches en diners, met een minimum van 100,- per persoon.

Prefereert u met Gijs van Bilsen als uw persoonlijk gastheer/reisleider te gaan, dan geldt een minimum van 8 personen en wordt de offerte inclusief de vliegreis en “all-inclusive” -vervoer ter plaatse, alle activiteiten, gids, entrées, ontvangsten etc.etc.- aangeboden, met natuurlijk mooie wijnen tijdens lunches en diners. Vanzelfsprekend zullen de nieuwe richtlijnen omtrent veiligheid en sociale hygiëne zowel tijdens reis als verblijf keurig worden nageleefd. Indicatieve prijs is dan voor 5 dagen Milaan-Barolo-Turijn: 2350,- tot 2750,- per persoon, obv 2 personen en afhankelijk van de concrete invulling van uw reis en gekozen niveau van hotels & restaurants.

Vertel mij waar uw voorkeur naar uit gaat en ik maak u een offerte op maat.