Privéreis of bedrijfsuitje naar Milaan, Barolo, Turijn

Inhaleer de Mode, Kunst, Gastronomie, Wijn, Historie, Paleizen en Opera

De perfecte bestemming voor u privé of als bedrijfsuitstap

 
Porto & DouroGeniet van de stijl en klasse in Milaan, proef de beste Barolo’s ter wereld en ontdek de verrassende Grandeur van Torino. Je kijkt je ogen uit in Piemonte. Vijf dagen genieten in Italië.
Een aantrekkelijk programma ligt zó voor u klaar!

– beste periode: voorjaar of najaar
– vervoer heen en terug: vliegtuig
– vervoer ter plaatse: huurauto of luxe bus
– overnachtingen: conform het gewenste niveau
– lunches en diners: in overleg te reserveren
– activiteiten, afspraken en ontvangsten: in overleg
– professionele gids ter plaatse: desgewenst in overleg
 

Duomo| La Scala|Da Vinci|Prada|Barolo|Lijkwade|Palazzo Reale|Rivoli

Stijlvol genieten in Milano – Barolo – Torino

 
Wie wil er nou niet naar een opera-uitvoering in Teatro della Scala! Met de dag erna een rondleiding achter de coulissen als u wenst en natuurlijk een bezoek aan het Museuo della Scala.

Denk ook aan Het Laatste Avondmaal van Leonardo da Vinci, de Duomo en even shoppen bij Prada en Armani in de Galleria Vittorio Emanuelle. Ga de beste Barolo’s proeven in het gelijknamige dorp en rijdt door naar Turijn, dat als eerste Koningsstad van Italië u hoogst aangenaam zal verrassen met architectonische Grandeur als Palazzo Madame, Palazzo Reale, Castello di Rivoli, imposante basilieken en niet te vergeten de Lijkwade van Christus. Wist u dat Turijn de eerste Europese stad was waar chocolade in vaste vorm werd gemaakt…

“En jij weet óók nog, Gijs, waar we heerlijk kunnen lunchen en dineren”.

Het werkt als volgt:

U wilt er heerlijk tussenuit en legt die vraag of opdracht daarom bij mij neer. Heel verstandig, want met onze jarenlange ervaring en vriendschappelijke contacten tillen wij uw verblijf naar een hoger niveau.
 
Ik zorg dat alles keurig geregeld is. Denk aan hotelreserveringen – alle transfers ter plaatse – afspraken – visites – ontvangsten – activiteiten – entrées – theaterbezoek – muziekuitvoering – lunch- en dinerreserveringen – een dagdeel met gids etc.etc. Niks moet maar alles kan!
U krijgt een compleet draaiboek mee of een reisschema op grote lijnen, net wat u prefereert.
 
En hebt u graag dat ik zelf mee ga als uw persoonlijk reisleider, dan doe ik dat met plezier. Zeker als u kiest voor een reisbestemming met ‘een knipoog naar wijn’ gaan er dan deuren open die voor anderen gesloten blijven. Dan wordt het ècht genieten met een grote G.
 
Vertel mij waar uw voorkeur naar uitgaat en ik maak u een offerte op maat.