Privéreis of bedrijfsuitje naar Dresden, ‘Florence a/d Elbe’

Misschien wel een van de mooiste steden van Duitsland ontvangt u met open armen

Maak kennis met de pracht en praal in Dresden

 
Ontdek met goede vrienden of wellicht uw managementteam Dresden, het “Florence aan de Elbe”. Bijzonder aan deze reis: uitvoering in de Semperoper.

– duur van de reis: 4 of 5 dagen
– beste periode: mei t/m september
– vervoer heen en terug: vliegtuig
– vervoer ter plaatse: huurauto of luxe bus
– overnachtingen: conform het gewenste niveau
– lunches en diners: in overleg te reserveren
– activiteiten, excursies en ontvangsten: in overleg
– professionele gids ter plaatse: desgewenst in overleg
 

Die Altstadt|Zwinger Palais| Semperoper|Albertinum|Die Frauenkirche

Dresden – ook wel “Florence aan de Elbe” genoemd

 
Geheel in oude glorie hersteld, barst Dresden van de barokke architectonische hoogstandjes. Wij noemen u de Semper Oper, die Hofkirche, het Taschenberg Palais en Zwinger Palais en natuurlijk Die Frauenkirche, in 2005 na jarenlange restauratie feestelijk heropend.

Prachtige musea met unieke kunstcollecties in bijvoorbeeld Albertinum en Das Historisches und Neues Grünes Gewölbe, een van de rijkste schatkamers van Europa. Maak vooral ook een boottocht over de Elbe en rijdt naar Schloss Wackerbarth in de Saksische Weinstraße voor een kennismaking met de heerlijke Duitse wijnen uit deze streek. Ga uitstekend dineren bij Gerd Kastenmeier en in Das Cosel Palais, En waarom boekt u niet een uitvoering in een van Europa’s mooiste Opera’s. Met plezier organiseren wij dat allemaal voor u, desgewenst met een Nederlandstalige gids.

“En jij weet óók nog, Gijs, waar we heerlijk kunnen lunchen en dineren”

Het werkt als volgt:

U wilt er heerlijk tussenuit en legt die vraag of opdracht daarom bij mij neer. Heel verstandig, want met onze jarenlange ervaring en vriendschappelijke contacten tillen wij uw verblijf naar een hoger niveau.
 
Ik zorg dat alles keurig geregeld is. Denk aan hotelreserveringen – alle transfers ter plaatse – afspraken – visites – ontvangsten – activiteiten – entrées – theaterbezoek – muziekuitvoering – lunch- en dinerreserveringen – een dagdeel met gids etc.etc. Niks moet maar alles kan!
U krijgt een compleet draaiboek mee of een reisschema op grote lijnen, net wat u prefereert.
 
En hebt u graag dat ik zelf mee ga als uw persoonlijk reisleider, dan doe ik dat met plezier. Zeker als u kiest voor een reisbestemming met ‘een knipoog naar wijn’ gaan er dan deuren open die voor anderen gesloten blijven. Dan wordt het ècht genieten met een grote G.
 
Vertel mij waar uw voorkeur naar uitgaat en ik maak u een offerte op maat.