Privéreis naar Dresden

Maak kennis met de pracht en praal in Dresden

 
Ontdek met goede vrienden Dresden, het “Florence aan de Elbe”. Bijzonder aan deze reis: uitvoering in de Semperoper.

– duur van de reis: 4 of 5 dagen
– beste periode: mei t/m september
– vervoer heen en terug: vliegtuig
– vervoer ter plaatse: huurauto of privéchauffeur
– overnachtingen: conform het gewenste niveau
– lunches en diners: in overleg te reserveren
– activiteiten, excursies en ontvangsten: in overleg
– professionele gids ter plaatse: desgewenst in overleg
 

Die Altstadt|Zwinger Palais| Semperoper|Albertinum|Die Frauenkirche

Dresden – ook wel “Florence aan de Elbe” genoemd

 
Geheel in oude glorie hersteld, barst Dresden van de barokke architectonische hoogstandjes. Wij noemen u de Semper Oper, die Hofkirche, het Taschenberg Palais en Zwinger Palais en natuurlijk Die Frauenkirche, in 2005 na jarenlange restauratie feestelijk heropend.

Prachtige musea met unieke kunstcollecties in bijvoorbeeld Albertinum en Das Historisches und Neues Grünes Gewölbe, een van de rijkste schatkamers van Europa. Maak vooral ook een boottocht over de Elbe en rijdt naar Schloss Wackerbarth in de Saksische Weinstraße voor een kennismaking met de heerlijke Duitse wijnen uit deze streek. Ga uitstekend dineren bij Gerd Kastenmeier en in Das Cosel Palais, En waarom boekt u niet een uitvoering in een van Europa’s mooiste Opera’s. Met plezier organiseren wij dat allemaal voor u, desgewenst met een Nederlandstalige gids.

“En jij weet óók nog, Gijs, waar we heerlijk kunnen lunchen en dineren”

Het werkt als volgt

U wilt er heerlijk tussenuit en legt die vraag cq opdracht bij mij neer en dat is heel verstandig. Want wij werken met academisch geschoolde gidsen, ook Nederlandstalig, zodat uw bezoek aan Dresden aanmerkelijk meer inhoud krijgt.

Als u privé met enkele goede vrienden wilt gaan, dan organiseren wij dat graag vanaf 2 personen. Wij regelen dan de tickets en het hotel en de gewenste activiteiten -al dan niet met gids. Maar ook de reserveringen van lunches en/of diners, die u dan zelf ter plaatse afrekent. In dit geval werken wij met een ‘open calculatie’ en een organisatiefee van 10% over het reisprogramma. Niet over de vluchten, lunches en diners, en met een minimum van 100,- per persoon.

Prefereert u met Gijs van Bilsen als uw persoonlijk gastheer/reisleider te gaan, dan geldt een minimum van 8 personen, De offerte wordt dan inclusief vliegreis en “all-inclusive” aangeboden. Dat wil zeggen incl. vervoer ter plaatse, alle activiteiten, gids, entrées, ontvangsten etc.etc. En natuurlijk de lunches en diners met mooie wijnen dan ook incluis. Vanzelfsprekend zullen alle nieuwe richtlijnen omtrent veiligheid en sociale hygiëne zowel tijdens reis als verblijf keurig worden nageleefd. Indicatieve prijs is dan voor 5 dagen: 2150,- tot 2550,- per persoon, obv 2 personen. Afhankelijk van de concrete invulling van uw reis en het gekozen niveau van hotels & restaurants.

Vertel mij waar uw voorkeur naar uit gaat en ik maak u een offerte op maat.

 
De reis naar Dresden wordt jaarlijks ook aangeboden als georganiseerde groepsreis. Zie daarvoor “Groepsreis – Dresden”