Privéreis of Bedrijfsuitje Lissabon-Sintra

Maak eens een mooie stedentrip naar Lissabon. Een interessant programma ligt zó voor u klaar!

 
Heerlijk drie of vier dagen genieten van de beste Portugese keuken en de lekkerste Portugese wijnen maar ook de schitterende kunst, cultuur en historie van Lissabon.
Een reis om naar uit te kijken in de privésfeer of als exclusief bedrijfsuitstapje.

– duur van de reis: 3, 4 of 5 dagen
– beste periode: voorjaar of najaar
– vervoer heen terug: vliegtuig
– vervoer ter plaatse: huurauto of luxe bus
– overnachtingen: conform het gewenste niveau
– lunches en diners: in overleg te reserveren
– activiteiten, excursies en ontvangsten: in overleg
– professionele gids ter plaatse: desgewenst in overleg

Fado Dance | Paleis van Sintra | Cabo da Roca | Palacio Nacional

Laat u verwennen in Lissabon

 
Wandel over de Rua Augusta, een van de mooiste winkelstraten van Europa naar de City Hall en het Carmelietenklooster. Loop zeker even onder de Triomfboog helemaal door naar De Taag. Geniet van een heerlijk glas wijn op een van de vele terrasjes en neem de befaamde gele tram in de Oude Stad naar het Jeronimusklooster.

Stap op een tuk-tuk en bezoek met privéchauffeur en -gids de stadsdelen Chiado, Principe Real en de fraaie kloostertuinen. Eindig uw dag bij de imposante Torre de Belèm. Vergeet vooral niet een diner mét Fado-Show te plannen in Clube de Fado of Casa de Linhares. Dit zijn klassieke restaurants in de oude stad, vlak bij de Taag. Met plezier organiseren wij dat allemaal.

“En jij weet óók nog, Gijs, waar we heerlijk kunnen lunchen en dineren”.

Het werkt als volgt:

U wilt er heerlijk tussenuit en legt die vraag of opdracht daarom bij mij neer. Heel verstandig, want met onze jarenlange ervaring en vriendschappelijke contacten tillen wij uw verblijf naar een hoger niveau.
 
Ik zorg dat alles keurig geregeld is. Denk aan hotelreserveringen – alle transfers ter plaatse – afspraken – visites – ontvangsten – activiteiten – entrées – theaterbezoek – muziekuitvoering – lunch- en dinerreserveringen – een dagdeel met gids etc.etc. Niks moet maar alles kan!
U krijgt een compleet draaiboek mee of een reisschema op grote lijnen, net wat u prefereert.
 
En hebt u graag dat ik zelf mee ga als uw persoonlijk reisleider, dan doe ik dat met plezier. Zeker als u kiest voor een reisbestemming met ‘een knipoog naar wijn’ gaan er dan deuren open die voor anderen gesloten blijven. Dan wordt het ècht genieten met een grote G.
 
Vertel mij waar uw voorkeur naar uitgaat en ik maak u een offerte op maat.