Privéreis Lissabon Sintra

 
Heerlijk drie of vier dagen genieten van de beste Portugese keuken en de lekkerste Portugese wijnen maar ook de schitterende kunst, cultuur en historie van Lissabon.

– duur van de reis: 3, 4 of 5 dagen
– beste periode: voorjaar of najaar
– vervoer heen terug: vliegtuig
– vervoer ter plaatse: huurauto of privéchauffeur
– overnachtingen: conform het gewenste niveau
– lunches en diners: in overleg te reserveren
– activiteiten, excursies en ontvangsten: in overleg
– professionele gids ter plaatse: desgewenst in overleg

Fado Dance | Paleis van Sintra | Cabo da Roca | Palacio Nacional

Laat u verwennen in Lissabon

 
Wandel over de Rua Augusta, een van de mooiste winkelstraten van Europa naar de City Hall en het Carmelietenklooster. Loop zeker even onder de Triomfboog helemaal door naar De Taag. Geniet van een heerlijk glas wijn op een van de vele terrasjes en neem de befaamde gele tram in de Oude Stad naar het Jeronimusklooster.

Stap op een tuk-tuk en bezoek met privéchauffeur en -gids de stadsdelen Chiado, Principe Real en de fraaie kloostertuinen. Eindig uw dag bij de imposante Torre de Belèm. Vergeet vooral niet een diner mét Fado-Show te plannen in Clube de Fado of Casa de Linhares. Dit zijn klassieke restaurants in de oude stad, vlak bij de Taag. Met plezier organiseren wij dat allemaal.

“En jij weet óók nog, Gijs, waar we heerlijk kunnen lunchen en dineren”.

Het werkt als volgt:

U wilt er heerlijk tussenuit en legt die vraag cq opdracht bij mij neer om de simpele reden dat u dan veel meer uit uw reis haalt.

Als u privé met enkele goede vrienden wilt gaan, dan organiseren wij dat graag vanaf 2 personen. Wij regelen dan de tickets en het hotel en de gewenste activiteiten, desgewenst met gids. Maar ook de reserveringen van lunches en/of diners, die u dan zelf ter plaatse afrekent. In dit geval werken wij met een ‘open calculatie’ en een organisatie-fee van 10% over het reisprogramma maar niet over de vluchten, lunches en diners, met een minimum van 100,- per persoon.

Prefereert u met Gijs van Bilsen als uw persoonlijk gastheer/reisleider te gaan, dan geldt een minimum van 8 personen. De offerte wordt dan inclusief vliegreis en “all-inclusive” – vervoer ter plaatse, alle activiteiten, gids, entrées, ontvangsten etc.etc.- aangeboden. Ook inbegrepen zijn dan de lunches en diners met natuurlijk mooie wijnen. Vanzelfsprekend worden de nieuwe richtijnen omtrent veiligheid en sociale hygiëne tijdens reis en verblijf keurig in acht genomen. Indicatieve prijs is voor 4 dagen Lissabon-Sintra: 2250,- tot 2850,- per persoon, obv 2 personen. Zulks afhankelijk van de concrete invulling van uw reis en gekozen niveau van hotels & restaurants.

Vertel mij waar uw voorkeur naar uit gaat en ik maak u een offerte op maat.

De reis naar Lissabon – Sintra wordt ook aangeboden als georganiseerde groepsreis. Zie daarvoor Groepsreis – Lissabon.