Privéreis Lissabon – Sintra

Maak eens een mooie stedentrip naar Lissabon. Een interessant programma ligt zó voor u klaar!

 
Heerlijk drie of vier dagen genieten van de beste Portugese keuken en de lekkerste Portugese wijnen maar ook de schitterende kunst, cultuur en historie van Lissabon.

– duur van de reis: 3, 4 of 5 dagen
– beste periode: voorjaar of najaar
– vervoer heen terug: vliegtuig
– vervoer ter plaatse: huurauto of privéchauffeur
– overnachtingen: conform het gewenste niveau
– lunches en diners: in overleg te reserveren
– activiteiten, excursies en ontvangsten: in overleg
– professionele gids ter plaatse: desgewenst in overleg

Fado Dance | Paleis van Sintra | Cabo da Roca | Palacio Nacional

Laat u verwennen in Lissabon

 
Wandel over de Rua Augusta, een van de mooiste winkelstraten van Europa naar de City Hall en het Carmelietenklooster. Loop zeker even onder de Triomfboog helemaal door naar De Taag. Geniet van een heerlijk glas wijn op een van de vele terrasjes en neem de befaamde gele tram in de Oude Stad naar het Jeronimusklooster.

Stap op een tuk-tuk en bezoek met privéchauffeur en -gids de stadsdelen Chiado, Principe Real en de fraaie kloostertuinen. Eindig uw dag bij de imposante Torre de Belèm. Vergeet vooral niet een diner mét Fado-Show te plannen in Clube de Fado of Casa de Linhares. Dit zijn klassieke restaurants in de oude stad, vlak bij de Taag. Met plezier organiseren wij dat allemaal.

“En jij weet óók nog, Gijs, waar we heerlijk kunnen lunchen en dineren”.

Het werkt als volgt:

U wilt er heerlijk tussenuit en legt die vraag of opdracht daarom bij mij neer. Heel verstandig, want met onze jarenlange ervaring en vriendschappelijke contacten tillen wij uw verblijf naar een hoger niveau.

1. U regelt alles zelf en maakt gebruik van enkele tips en adviezen van mij aangaande hotels, restaurants en bezienswaardigheden. Aarzel niet daar om te vragen; een kleine moeite, een groot plezier. Aan úw discretie om dat te belonen met een flesje wijn of zo.

2. U vraagt mij om een voorstel voor een privéreis en geeft daarbij aan waar uw voorkeur naar uitgaat. Ik presenteer u module-gewijs het complete programma in al zijn onderdelen, mét prijskaartje. U beslist op grond daarvan wat u door mij wilt laten organiseren en wat u zelf doet. Denkt u aan: vliegtickets – hotelreservering(en) – alle transfers – afspraken, visites, ontvangsten, activiteiten, entreés, theaterbezoek – lunch- en dinerreserveringen – een dagdeel met gids.

3. Idem als hierboven maar nu maken we er een besloten reis van, waarbij ikzelf mee ga als uw reisleider, vinoloog. Dat kan vanaf 6 personen. Nu ga ik alles organiseren, van begin tot eind. Ik presenteer u dan een compleet programma ‘geheel conform uw wensen en budget’– alles inbegrepen, ook de vliegreis en luxe bus ter plaatse. Oh ja, lunches en diners regel ik dan ook, vaak op de mooiste plekjes …..én met natuurlijk uitstekende wijnen. Dat wordt genieten met een grote G.

Vertel mij waar uw voorkeur naar uit gaat en ik maak u een offerte op maat. 

De reis naar Lissabon – Sintra wordt ook aangeboden als georganiseerde groepsreis. Zie daarvoor Groepsreis – Lissabon.