Privéreis naar de Elzas, Colmar

 
De Elzas is bekend om zijn prachtige witte wijnen, zijn romantische dorpjes en entourage. Wie kent niet de befaamde Choucroute Garnie à l’Alsacienne en een overheerlijke Foie Gras met een glas Gewürztraminer.

– duur van de reis: 3 of 4 dagen
– beste periode: april t/m oktober
– vervoer heen en terug: eigen auto
– vervoer ter plaatse: eigen auto
– overnachtingen: conform het gewenste niveau
– lunches en diners: in overleg te reserveren
– activiteiten, excursies en ontvangsten: in overleg
– professionele gids ter plaatse: desgewenst in overleg

Ht.Königsbourg| Riquewihr|Colmar|Ribeauvillé|Choucroute|Mulhouse

 
Romantisch en pittoresk Elzas.

In de Elzas zijn mooie wandelroutes langs en door de wijngaarden en de vele pittoreske dorpjes. Geniet van de sfeer en de karakteristieke vakwerkhuizen in Ammerschwihr, Kientzheim, Riquewihr, Ribeauvillé en Turckheim.

Breng een bezoek aan Colmar en het Musée Unterlinden. Rijd naar het Chateau Haut Königsburg in Thannenkirck en vergeet vooral niet een wijndomein aan te doen in een van de wijndorpen. Hier kunt u een authentieke kelder bezoeken om daar een vergelijkende proeverij mee te maken.
Een perfect hotel en natuurlijk een keur aan fantastische restaurants maken uw verblijf compleet. Men spreekt hier zowel Duits als Frans als Engels. Dat belooft een heerlijk weekend te worden. Ik help u graag daarmee.

“En jij weet óók nog, Gijs, waar we heerlijk kunnen lunchen en dineren”


Het werkt als volgt: U wilt er heerlijk tussenuit en legt die vraag of opdracht daarom bij mij neer:

Als u privé met enkele goede vrienden wilt gaan, dan organiseren wij dat graag vanaf 2 personen. Wij regelen dan het hotel en de gewenste activiteiten, ontvangsten en proeverijen. Ook maken wij de reserveringen voor lunches en diners, die u dan zelf ter plaatse afrekent. In dit geval werken wij met een ‘open calculatie’ en een organisatie-fee van 10% met een minimum van 100,- per persoon. Dit betreft het reisprogramma maar niet de lunches en diners.

Prefereert u met Gijs van Bilsen -Registervinoloog van de Wijnacademie- als uw persoonlijk gastheer/reisleider te gaan, dan geldt een minimum van 8 personen. De offerte wordt dan aangeboden inclusief de reis per vip-bus (of als u wilt eigen auto). Alles in dan inbegrepen zoals het vervoer ter plaatse (tenzij u met eigen auto’s wilt gaan), alle activiteiten, entrées, ontvangsten etc.etc. Vanzelfsprekend schenken we mooie wijnen tijdens lunches en diners, die ook zijn inbegrepen. Indicatieve prijs is dan voor 4 dagen: 1650,- tot 1950,- per persoon, obv een tweepersoons kamer en afhankelijk van de concrete invulling van uw reis en gekozen niveau van hotels & restaurants.

Vertel mij waar uw voorkeur naar uit gaat en ik maak u een offerte op maat. 

Maak gebruik van mijn netwerk, kennis en ervaring. Vraag HIER info aan