Privéreis of Bedrijfsuitje Elzas, Colmar

Plan één ochtend of middag met onze Vinoloog ter plaatse en er gaan deuren open….

 
De Elzas is bekend om zijn prachtige witte wijnen, zijn romantische dorpjes en entourage en natuurlijk de overheerlijke keuken. Wie kent niet de befaamde Choucroute Garnie à l’Alsacienne met een heerlijk glas Gewürztraminer of Riesling. Plan een lang weekend naar deze streek en u komt herboren thuis.
 

– duur van de reis: 3 of 4 dagen
– beste periode: april t/m oktober
– vervoer heen, terug en ter plaatse: eigen auto of luxe bus
– overnachtingen: conform het gewenste niveau, in overleg met u te boeken
– lunches en diners: suggesties te over; in overleg te reserveren
– activiteiten, excursies en ontvangsten: in samenspraak met u regelen wij dat graag
– professionele gids ter plaatse: Als u wenst bestaat de mogelijkheid om een ochtend, middag of zelfs een hele dag met een professionele vinoloog op stap te gaan; Nederlandstalig by the way.
 

Haut Königsbourg | Riquewihr | Colmar| Ribeauvillé | Kienzheim

Romantisch en pittoresk Elzas.

 
In de Elzas zijn mooie wandelroutes langs en door de wijngaarden en de vele pittoreske dorpjes. Geniet van de sfeer en de karakteristieke vakwerkhuizen in Ammerschwihr, Kientzheim, Riquewihr, Ribeauvillé, Turckheim etc.etc.etc.
 
Breng een bezoek aan Colmar en het Musée Unterlinden. Rijd naar het Chateau Haut Königsburg in Thannenkirck en vergeet vooral niet een wijndomein aan te doen in een van de wijndorpen. Hier kunt u een authentieke kelder bezoeken en een leerzame proeverij meemaken van eenvoudige Pinot Blancs en zuivere Pinot Gris tot de Riesling en Gewürztraminer Grands Crus van enkele gerenommeerde wijngaarden, die de Elzas zijn hoge status hebben bezorgd.
 
Een perfect hotel en natuurlijk een keur aan fantastische restaurants maken uw verblijf compleet. Men spreekt hier zowel Duits als Frans als Engels en is overal even gastvrij!

“En jij weet óók nog, Gijs, waar we heerlijk kunnen lunchen en dineren”

Het werkt als volgt:

U wilt er heerlijk tussenuit en legt die vraag of opdracht daarom bij mij neer. Heel verstandig, want met onze jarenlange ervaring en vriendschappelijke contacten tillen wij uw verblijf naar een hoger niveau.
 
Ik zorg dat alles keurig geregeld is. Denk aan hotelreserveringen – alle transfers ter plaatse – afspraken – visites – ontvangsten – activiteiten – entrées – theaterbezoek – muziekuitvoering – lunch- en dinerreserveringen – een dagdeel met gids etc.etc. Niks moet maar alles kan!
U krijgt een compleet draaiboek mee of een reisschema op grote lijnen, net wat u prefereert.
 
En hebt u graag dat ik zelf mee ga als uw persoonlijk reisleider, dan doe ik dat met plezier. Zeker als u kiest voor een reisbestemming met ‘een knipoog naar wijn’ gaan er dan deuren open die voor anderen gesloten blijven. Dan wordt het ècht genieten met een grote G.
 
Vertel mij waar uw voorkeur naar uitgaat en ik maak u een offerte op maat.
 

 

Maak gebruik van mijn contacten, netwerk, ervaring. Dat verrijkt uw reis