Elzas, culinair verwennen    –    Informeer HIER naar de mogelijkheden

De Elzas is bekend om zijn prachtige witte wijnen, zijn Choucroute Garnie à l’Alsacienne en natuurlijk zijn overheerlijke Foie Gras met een glas Gewürztraminer.

– duur van de reis: 3 of 4 dagen
– beste periode: april t/m oktober
– vervoer heen en terug: eigen auto
– vervoer ter plaatse: eigen auto of privéchauffeur
– overnachtingen: conform het gewenste niveau
– lunches en diners: in overleg te reserveren
– activiteiten, excursies en ontvangsten: in overleg
– professionele gids ter plaatse: desgewenst in overleg

Ht.Königsbourg| Riquewihr|Colmar|Ribeauvillé|Choucroute|Mulhouse


In de Elzas zijn mooie wandelroutes langs en door de wijngaarden en de vele pittoreske dorpjes met karakteristieke vakwerkhuizen als Ammerschwihr, Kientzheim, Riquewihr, Ribeauvillé en Turckheim.

Breng een bezoek aan Colmar en het Chateau Haut Königsburg en vergeet vooral niet een wijndomein aan te doen. een authentieke kelder te bezoeken en natuurlijk een vergelijkende proeverij mee te maken. Een perfect hotel en natuurlijk een keur aan fantastische restaurants maken uw verblijf compleet. U kunt hier zowel met Duits als Frans als Engels terecht en lekker een lang weekend genieten. Daar helpen wij u graag mee.

“En jij weet óók nog, Gijs, waar we heerlijk kunnen lunchen en dineren”


Het werkt als volgt: U wilt er heerlijk tussenuit en legt die vraag cq opdracht bij mij neer:

Als u privé met enkele goede vrienden wilt gaan, dan organiseren wij dat graag vanaf 4 personen. Wij regelen dan de het hotel en de gewenste activiteiten, ontvangsten en proeverijen -al dan niet met gids- alsmede de reserveringen van lunches en/of diners, die u dan zelf ter plaatse afrekent. In dit geval werken wij met een ‘open calculatie’ en een organisatie-fee van 10% over het reisprogramma, niet over de vluchten, lunches en diners, met een minimum van 100,- per persoon.

Prefereert u met Gijs van Bilsen -Registervinoloog van de Wijnacademie- als uw persoonlijk gastheer/reisleider te gaan, dan geldt een minimum van 8 personen en wordt de offerte inclusief vliegreis en “all-inclusive” -vervoer ter plaatse, alle activiteiten, gids, entrées, ontvangsten etc.etc.- aangeboden, met vanzelfsprekend mooie wijnen tijdens lunches en diners. Indicatieve prijs is dan voor 4 dagen: 1850,- tot 2350,- per persoon, obv 2 personen en afhankelijk van de concrete invulling van uw reis en gekozen niveau van hotels & restaurants.

Vertel mij waar uw voorkeur naar uit gaat en ik maak u een offerte op maat. 

Maak gebruik van mijn netwerk, kennis en ervaring.           Bel of mail mij!