Privéreis Andalusië: Sevilla, Granada, Cádiz, Jerez, Ronda

Er gaat niks boven een koel glas Manzanilla sherry…en ook hier bewaren ze het lekkerste voor zichzelf

Sherry, tapas en flamenco; het ultieme Spaanss temperament

 
Uniek aan deze reis: de Santa Semana, de heilige week voor Pasen in Sevilla, met feest, zang, dans en natuurlijk wijn, tapas en eten in overvloed. Ik kwam hier graag, ik kóm hier graag en ik ga hier gráág weer eens naar toe.

– duur van de reis: 4, 5 of 6 dagen
– beste periode: van april t/m oktober
– vervoer heen terug: vliegen
– vervoer ter plaatse: huurauto of privéchauffeur
– overnachtingen: conform het gewenste niveau
– lunches en diners: in overleg te reserveren
– activiteiten, excursies en ontvangsten: in overleg
– professionele gids ter plaatse: desgewenst in overleg
 

Sevilla|Granada|Alhambra|Cádiz| Ronda|Jerez|Royal School of Horses

 
Spaans temperament aangevuld met stijlvolle ambiance van het rijke, late avondleven in Sevilla, de Grandeur van het Alhambra in Granada en Europa’s oudste stad Cádiz en Jerez.

Wij bieden u een prachtige reis met Flamencodans, privé-ontvangst en -proeverij bij ‘s-werelds hoogst aangeschreven Sherry Bodegas, een tour langs de witte dorpjes met lunch op de klif in Ronda, bezoek aan de Royal School of Horses in Jerez en de oudste tapasbar El Rinconcillo. Bij voorkeur tijdens de Semana Santa, de Goede Week voor Pasen, wanneer Sevilla uit zijn voegen barst van de traditionele feesten en activiteiten. Dat organiseren wij precies zoals u het wilt.

“En jij weet óók nog, Gijs, waar we heerlijk kunnen lunchen en dineren”

Het werkt als volgt:

U wilt er heerlijk tussenuit en legt die vraag of opdracht daarom bij mij neer. Heel verstandig, want met onze jarenlange ervaring en vriendschappelijke contacten tillen wij uw verblijf naar een hoger niveau.

1. U regelt alles zelf en maakt gebruik van enkele tips en adviezen van mij aangaande hotels, restaurants en bezienswaardigheden. Aarzel niet daar om te vragen; een kleine moeite, een groot plezier. Aan úw discretie om dat te belonen met een flesje wijn of zo.

2. U vraagt mij om een voorstel voor een privéreis en geeft daarbij aan waar uw voorkeur naar uitgaat. Ik presenteer u module-gewijs het complete programma in al zijn onderdelen, mét prijskaartje. U beslist op grond daarvan wat u door mij wilt laten organiseren en wat u zelf doet. Denkt u aan: vliegtickets – hotelreservering(en) – alle transfers – afspraken, visites, ontvangsten, activiteiten, entreés, theaterbezoek – lunch- en dinerreserveringen – een dagdeel met gids.

3. Idem als hierboven maar nu maken we er een besloten reis van, waarbij ikzelf mee ga als uw reisleider, vinoloog. Dat kan vanaf 6 personen. Nu ga ik alles organiseren, van begin tot eind. Zeker als het een reis betreft met een ‘dikke knipoog naar wijn’ gaan er deuren voor u open die voor anderen gesloten blijven. En u komt als kenner terug. Ik presenteer u dan een compleet programma ‘geheel conform uw wensen en budget’– alles inbegrepen, ook de vliegreis en luxe bus ter plaatse. Oh ja, lunches en diners regel ik dan ook, vaak op de mooiste plekjes …..én met natuurlijk uitstekende wijnen. Dat wordt genieten met een grote G.

Vertel mij waar uw voorkeur naar uit gaat en ik maak u een offerte op maat.