Sevilla-Granada-Cádiz-Jerez  –  Informeer HIER naar de mogelijkheden.

Uniek aan deze reis: de Santa Semana, de heilige week voor Pasen in Sevilla, met feest, zang, dans en natuurlijk wijn en tapas.

– duur van de reis: 4, 5 of 6 dagen
– beste periode: van april t/m oktober
– vervoer heen terug: vliegen
– vervoer ter plaatse: huurauto of privéchauffeur
– overnachtingen: conform het gewenste niveau
– lunches en diners: in overleg te reserveren
– activiteiten, excursies en ontvangsten: in overleg
– professionele gids ter plaatse: desgewenst in overleg

Sevilla|Granada|Alhambra|Cádiz| Ronda|Jerez|Royal School of Horses

Spaans temperament aangevuld met stijlvolle ambiance van het rijke, late avondleven in Sevilla, de Grandeur van het Alhambra in Granada en Europa’s oudste stad Cádiz en Jerez.

Wij bieden u een prachtige reis met Flamencodans, privé-ontvangst en -proeverij bij ‘s-werelds hoogst aangeschreven Sherry Bodegas, een tour langs de witte dorpjes met lunch op de klif in Ronda, bezoek aan de Royal School of Horses in Jerez en de oudste tapasbar El Rinconcillo. Bij voorkeur tijdens de Semana Santa, de Goede Week voor Pasen, wanneer Sevilla uit zijn voegen barst van de traditionele feesten en activiteiten.

“En jij weet óók nog, Gijs, waar we heerlijk kunnen lunchen en dineren”


Het werkt als volgt: U wilt er heerlijk tussenuit en legt die vraag cq opdracht bij mij neer:

Als u privé met enkele goede vrienden wilt gaan, dan organiseren wij dat graag vanaf 4 personen. Wij regelen dan de tickets en het hotel en de gewenste activiteiten -al dan niet met gids- alsmede de reserveringen van lunches en/of diners, die u dan zelf ter plaatse afrekent. In dit geval werken wij met een ‘open calculatie’ en een organisatie-fee van 10% over het reisprogramma, niet over de vluchten, lunches en diners, met een minimum van 100,- per persoon.

Prefereert u met Gijs van Bilsen als uw persoonlijk gastheer/reisleider te gaan, dan geldt een minimum van 8 personen en wordt de offerte inclusief de vliegreis en “all-inclusive” -vervoer ter plaatse, alle activiteiten, gids, entrées, ontvangsten etc.etc.- aangeboden, met vanzelfsprekend mooie wijnen tijdens lunches en diners. Indicatieve prijs is dan voor 5 dagen Sevilla-Granada-Cádiz: 2450,- tot 2950,- per persoon, obv 2 personen en afhankelijk van de concrete invulling van uw reis en gekozen niveau van hotels & restaurants.

Vertel mij waar uw voorkeur naar uit gaat en ik maak u een offerte op maat. 

Maak gebruik van mijn netwerk, kennis en ervaring.           Bel of mail mij!