Privéreis of bedrijfsuitje Sevilla, Cádiz, Jerez, Ronda

Er gaat niks boven een koel glas Manzanilla sherry…en ook hier bewaren ze het lekkerste voor zichzelf

Sherry, tapas en flamenco; het ultieme Spaanse temperament

 
Wie Sevilla zegt, denkt aan feest, zang, dans en natuurlijk wijn, tapas en eten in overvloed. Maak kennis met de stad, laat u fêteren in Cadiz en Ronda, bezoek The Royal School of Horses in Jerez en geniet van een heerlijke manzanilla.
Een warme aanbeveling voor u privé of als uniek bedrijfsuitje.

– duur van de reis: 4, 5 of 6 dagen
– beste periode: van april t/m oktober
– vervoer heen terug: vliegen
– vervoer ter plaatse: huurauto of luxe bus
– overnachtingen: conform het gewenste niveau
– lunches en diners: in overleg te reserveren
– activiteiten, excursies en ontvangsten: in overleg
– professionele gids ter plaatse: desgewenst in overleg
 

Sevilla|Granada|Alhambra|Cádiz| Ronda|Jerez|Royal School of Horses

 
Spaans temperament aangevuld met stijlvolle ambiance van het rijke, late avondleven in Sevilla, de Grandeur van het Alhambra in Granada en Europa’s oudste stad Cádiz en Jerez.

Wij bieden u een prachtige reis met Flamencodans, privé-ontvangst en -proeverij bij ‘s-werelds hoogst aangeschreven Sherry Bodegas, een tour langs de witte dorpjes met lunch op de klif in Ronda, bezoek aan de Royal School of Horses in Jerez en de oudste tapasbar El Rinconcillo. Bij voorkeur tijdens de Semana Santa, de Goede Week voor Pasen, wanneer Sevilla uit zijn voegen barst van de traditionele feesten en activiteiten. Dat organiseren wij precies zoals u het wilt.

“En jij weet óók nog, Gijs, waar we heerlijk kunnen lunchen en dineren”

Het werkt als volgt:

U wilt er heerlijk tussenuit en legt die vraag of opdracht daarom bij mij neer. Heel verstandig, want met onze jarenlange ervaring en vriendschappelijke contacten tillen wij uw verblijf naar een hoger niveau.
 
Ik zorg dat alles keurig geregeld is. Denk aan hotelreserveringen – alle transfers ter plaatse – afspraken – visites – ontvangsten – activiteiten – entrées – theaterbezoek – muziekuitvoering – lunch- en dinerreserveringen – een dagdeel met gids etc.etc. Niks moet maar alles kan!
U krijgt een compleet draaiboek mee of een reisschema op grote lijnen, net wat u prefereert.
 
En hebt u graag dat ik zelf mee ga als uw persoonlijk reisleider, dan doe ik dat met plezier. Zeker als u kiest voor een reisbestemming met ‘een knipoog naar wijn’ gaan er dan deuren open die voor anderen gesloten blijven. Dan wordt het ècht genieten met een grote G.
 
Vertel mij waar uw voorkeur naar uitgaat en ik maak u een offerte op maat.