PIP-reizen – Exclusiviteit ten top

Een paar dagen perfect georganiseerd voor u op een hoog niveau van luxe, service en comfort

Stijlvolle reizen voor de Primus Inter Pares met een drukke agenda

 
Het concept van PIP-reizen is voor de hand liggend: U heeft een belangrijke functie, die veel tijd van u vergt. Maar vanzelfsprekend stelt u het wel op prijs om eens een uitvoering van de Wiener Philharmoniker bij te wonen. Of naar La Traviata te gaan in Teatro alla Scala in Milaan, where else! Misschien de volgende dag gevolgd door een kijkje achter de schermen bij Prada en Armani…en een klein ‘shopping-moment’.

Wenen, Milaan, Sint Petersburg of Berlijn

Misschien wilt u privé of met enkele vrienden naar de Mille Miglia, Of prefereert u getuige zijn van de Palio in Siena, op een privébalkon, recht boven start/finish. Kiest u voor een privébezoek aan de nieuwe Maseratifabriek in Turijn of een rondje motorrijden bij Ducati of misschien zelfs op het circuit van Modena. Wat dacht u van een privébezoek van enkele dagen aan Porto tijdens de Rabello Regata, Ga eens naar Sint Petersburg met zijn beroemde Winterpaleis en de Hermitage. Beleef het Berlin Festival of het ‘Witte truffel-festijn’ in San Miniato, Toscane. Dat kán en is prima te organiseren; sterker nog, daar hebben wij ervaring in.
Heeft u wel eens gehoord van het jaarlijkse optreden van Andrea Bocelli in Teatro del Silenzio?

Kunst, cultuur, gastrononomie en natuurlijk een excellent hotel

Denk eens aan Valencia met zijn architectonische hoogstandjes in het Opera House. Breng een bezoek aan het Guggenheim Museum in Bilbao en geniet van de beste restaurants van Spanje. Of ga naar de befaamde Taptoe in Edinburgh. Oh ja, met een privéchauffeur een paar exclusieve Pauillac-, Margaux- en Pomerol-chateaux bezoeken in Bordeaux is voor ons een kleine moeite om te regelen. En als het straks weer georganiseerd wordt is er natuurlijk één onovertroffen wijnfeest dat u niet mag missen: Le Chapitre des Trois Glorieuses op het vermaarde Clos de Vougeot op de derde zaterdag van november in Beaune.
 
Wij deden dat allemaal….en doen het nogmaals graag voor U !
Bel mij (06-37661203) of mail mij (gijs@scottbilsentravel.com) voor meer informatie of een afspraak; desgewenst bij u thuis.

Lijnvlucht of private aircraft

Natuurlijk kunt u een lijnvlucht nemen naar de plaats van bestemming, eventueel met businessclass seats.
 
Als u wenst regelen wij een private aircraft die u vanaf Eindhoven Airport of Rotterdam in een uurtje naar de plaats van bestemming vliegt, zonder wachtrijen bij vertrek en aankomst. Een limousine met privéchauffeur wacht keurig op u en brengt u naar uw hotel en ’s avonds naar de geplande opera of performance met na afloop een exquise soupér en stijlvolle overnachting in het hotel van uw keuze….
 

Charming Portugal

Een absolute DROOMREIS in Portugal mochten wij onlangs organiseren voor een Engelse relatie. Het bijgesloten programma is daarom in het Engels. Veel exclusiever kunt u niet van Portugal genieten. In feite een VIP-reis, helemaal voor u privé met privéchauffeur en -gids.Lees HIER meer over dit fabuleuze programma, a Private Portugal Tour. Inclusief vluchten, met 2 personen vanaf 6550,- pp en als u met z’n vieren bent vanaf 5550,-
 

Compilatie van mooie herinneringen

Als je elkaars taal spreekt, weet je zeker dat het goed georganiseerd is!