Luxury Tour Zuid-Afrika                  –               Vraag HIER meer info aan

 
De hoogtepunten van Zuid-Afrika inclusief kennismaking met De Tuinroute, Oudtshoorn en de Kleine Karoo maken deze reis helemaal áf.

– duur van de reis: 15 dagen
– beste periode: van september t/m maart
– vervoer heen en terug: vliegtuig
– vervoer ter plaatse: privéchauffeur /-gids en
– een binnenlandse vlucht
– overnachtingen: conform het gewenste niveau
– 2 dagen/nachten safari in private game resort
– lunches en diners: in overleg te reserveren
– activiteiten, afspraken en excursies: in overleg
– begeleiding: professionele gids/chauffeur
Indicatieve prijs per persoon op basis van…………

Ook in de deze privéreis heeft u een eigen chauffeur/gids ter beschikking, met een auto naar keus, hetgeen u een relaxte vakantie garandeert, waarbij u volop kunt genieten van het land en de entourage.

In 15 dagen maakt u kennis met Zuid-Afrika, het prachtige natuurschoon in de noordelijke provincie Mpumalanga -voormalig Oost Transvaal- als God’s Window & Blyde Riviers Canyon met uitzicht op de beroemde “Drie Rondavels” -zie foto- en gaat u twee dagen/nachten op safari in een luxe Private Game Resort in de Sabi Sands regio van het Kruger National Park; het beste deel van het wildpark, een ervaring voor het leven.

George|Plettenberg|Oudtshoorn|Swellendam|Hermanus|Stellenbosch

 

Een binnenlandse vlucht brengt u op de zesde dag van uw reis naar George, het hartje van de Tuinroute. Vandaaruit gaat u naar Knysna en Plettenberg Bay en maakt u een wandeling langs The Storms River Mouth en desgewenst door het oude Tsitsikamma oerwoud.

In Oudtshoorn bezoekt u een struisvogelsfarm en vervolgt u uw weg door De Kleine Karoo westwaarts naar Swellendam en uiteindelijk Hermanus, waar voor de kust in de Indische oceaan van september tot december volop walvissen verblijven.

Via Somerset West arriveert u op de elfde dag in Stellenbosch, het centrum van de wijnhandel. Daar verblijft u twee dagen.
 
 
En dan is daar Kaapstad in haar volle glorie; De Moederstad van Afrika.
Wij noemen u De Tafelberg, Constantia, Kirstenbosch, The Waterfront, Kaap de Goede Hoop en natuurlijk Cape Point. Maak een wandeling door de oude stad, langs de Parlementsgebouwen en over de Herengracht en de Waalstraat. Rijdt Signal Hill op, vanwaaruit u een fabuleus uitzicht heeft over de stad en rijdt even door naar Camps Bay en Hout Bay aan de Atlantische oceaan. Ga kreeft eten bij Bilboa restaurant of The Bungalow en…….teveel om op te noemen.

Wij helpen u graag met het samenstellen van een interessant programma, desgewenst met privé-chauffeur en -gids. Vergeet vooral niet op zondag een zogenaamde Gospel Tour te gaan maken in Kayelitsha, de Township nabij Kaapstad, een heel indrukwekkende ervaring.

Maak gebruik van mijn netwerk, kennis en ervaring. Dat verrijkt uw reis!