Uitgebreide Privé Rondreis Zuid-Afrika

Met privéchauffeur en privégids

 
Drie dagen langer dan de Kennismakingsreis en op een iets hoger niveau van luxe, service en comfort. U bezoekt alle hoogtepunten van Zuid-Afrika inclusief een Safari van twee dagen in een Private Game Resort in het Krugerpark. Na een binnenlandse vlucht naar het zuiden gaat u bovendien een paar dagen naar de Tuinroute, Oudtshoorn en de Kleine Karoo. En natuurlijk eindigt u in De Wijnlanden en Kaapstad zelf.

– duur van de reis: 15 dagen
– beste periode: van september t/m maart
– vervoer heen en terug: vliegtuig
– vervoer ter plaatse: privéchauffeur /-gids en een binnenlandse vlucht
– overnachtingen: conform het gewenste niveau incl. 2 dagen/nachten safari in private resort
– lunches en diners: in overleg te reserveren als ook de activiteiten, afspraken en excursies
 
Indicatieve prijs per persoon op basis van 15 dagen met 4 personen, inclusief hotelaccommodatie naar keus en diners incluis, vanaf 4950,- per persoon, exclusief de intercontinentale vluchten. In een persoonlijk gesprek lichten wij graag alle mogelijkheden toe, zodat u zich een goed beeld kunt vormen en een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Ook in de deze privéreis – net als in De Kennismakingsreis – heeft u een professionele privéchauffeur en -gids ter beschikking met een auto naar keus. Dit is luxe ten top en garandeert u een relaxte vakantie zodat u volop kunt genieten van het land en de entourage.

In 15 dagen maakt u uitgebreid kennis met Zuid-Afrika, het prachtige natuurschoon in de noordelijke provincie Mpumalanga -voormalig Oost Transvaal- als God’s Window & Blyde Riviers Canyon met uitzicht op de beroemde “Drie Rondavels”. U gaat tevens twee dagen/nachten op safari in een luxe Private Game Resort in de Sabi Sands regio van het Kruger National Park; het beste deel van het wildpark, een ervaring voor het leven.

George|Plettenberg|Oudtshoorn|Swellendam|Hermanus|Stellenbosch

 

Een binnenlandse vlucht brengt u op de zesde dag van uw reis naar George, het hartje van de Tuinroute. Vandaaruit gaat u naar Knysna en Plettenberg Bay en maakt u een wandeling langs The Storms River Mouth en desgewenst door het oude Tsitsikamma oerwoud.

In Oudtshoorn bezoekt u een struisvogelsfarm en vervolgt u uw weg door De Kleine Karoo westwaarts naar Swellendam en uiteindelijk Hermanus, waar voor de kust in de Indische oceaan van september tot december volop walvissen verblijven.

Via Somerset West arriveert u op de elfde dag in Stellenbosch, het centrum van de wijnhandel. Daar verblijft u twee dagen.
 
 

Kaapstad – De Moederstad van Zuid-Afrika.

En dan is daar Kaapstad, in volle gloire. Wij noemen u De Tafelberg, Constantia, Kirstenbosch, The Waterfront, Kaap de Goede Hoop en natuurlijk Cape Point. Maak een wandeling door de oude stad, langs de Parlementsgebouwen en over de Herengracht en de Waalstraat. Rijd Signal Hill op, vanwaaruit u een fabuleus uitzicht heeft over de stad en rijd even door naar Camps Bay en Houtbaai aan de Atlantische oceaan. Kaapstad biedt het allemaal! Ga kreeft eten bij Bilboa restaurant of The Bungalow of in Kalkbaai of Simonstad. Teveel om op te noemen en suggesties te over.

Wij helpen u graag met het samenstellen van een interessant programma, desgewenst met privé-chauffeur en -gids. Vergeet vooral niet op zondag een zogenaamde Gospel Tour te gaan maken in Kayelitsha, de Township nabij Kaapstad, een heel indrukwekkende ervaring.

Maak gebruik van mijn netwerk, kennis en ervaring. Dat verrijkt uw reis!