15 dagen Luxury Tour – Privé Rondreis Zuid-Afrika

Aardig idee: boek in Kaapstad onze beste gids, die ook leden van koninklijken bloede heeft rondgeleid

Kijk HIER naar een virtuele tour, ‘die jou hart sal oop maak’.!

Met privéchauffeur en privégids

Drie dagen langer dan de kennismakingsreis maakt u in deze uitgebreide privé-rondreis door Zuid-Afrika kennis met dit fabuleus mooie land. U bezoekt met uw privéchauffeur en -gids alle hoogtepunten van Zuid-Afrika en maakt ook een Safari van twee dagen in een Private Game Resort in het Krugerpark.

Na een binnenlandse vlucht naar het zuiden gaat u bovendien een paar dagen naar de Tuinroute, Oudtshoorn en de Kleine Karoo. En natuurlijk eindigt u in De Wijnlanden en Kaapstad zelf. Ook in de deze privéreis heeft u een privéchauffeur en -gids ter beschikking met een auto naar keus. Dit is luxe ten top en garandeert u een relaxte vakantie zodat u volop kunt genieten van het land en de entourage. Als u tijdig boekt dan kunnen wij zelfs een bijzondere gids voor u aanvragen, die regelmatig diplomatieke gasten rondleidt en ook leden van een Koningshuis of anderszins hoogwaardigheidsbekleders heeft begeleid.

– duur van de reis: 15 dagen
– beste periode: van september t/m maart
– vervoer heen en terug: vliegtuig
– vervoer ter plaatse: privéchauffeur /-gids
– en een binnenlandse vlucht
– inclusief 2 volledige dagen ‘full board safari’
– in private game reserve
– overnachtingen: conform het gewenste niveau
– lunches en diners: in overleg te reserveren
– activiteiten, afspraken en excursies: in overleg
– begeleiding: professionele gids/chauffeur
Indicatieve prijs per persoon voor een dergelijke privéreis op basis van 4**** hotels en accommodaties, volledig verzorgd, inclusief safari in private game resort: vanaf 4500,- obv 4 personen, exclusief de intercontinentale en binnenlandse vluchten. In een persoonlijk gesprek lichten wij graag alle mogelijkheden toe, zodat u zich een goed beeld kunt vormen en een weloverwogen beslissing kunt nemen.

In 15 dagen maakt u uitgebreid kennis met Zuid-Afrika, het prachtige natuurschoon in de noordelijke provincie Mpumalanga -voormalig Oost Transvaal- als God’s Window & Blyde Riviers Canyon met uitzicht op de beroemde “Drie Rondavels”. U gaat tevens twee dagen/nachten op safari in een luxe Private Game Resort in de Sabi Sands regio van het Kruger National Park; het beste deel van het wildpark, een ervaring voor het leven.

George|Plettenberg|Oudtshoorn|Swellendam|Hermanus|Stellenbosch

Een binnenlandse vlucht brengt u op de zesde dag van uw reis naar George, het hartje van de Tuinroute. Vandaaruit gaat u naar Knysna en Plettenberg Bay en maakt u een wandeling langs The Storms River Mouth en desgewenst door het oude Tsitsikamma oerwoud.

In Oudtshoorn bezoekt u een struisvogelfokkerij en desgewenst The Cango Caves vervolgt u uw weg door De Kleine Karoo westwaarts naar Swellendam en uiteindelijk Hermanus, waar voor de kust in de Indische oceaan van half juli tot half november volop walvissen verblijven.

Via Somerset West – waar u gaat lunchen op misschien wel het mooiste Wine Estate van Zuid-Afrika – arriveert u op de elfde dag in Stellenbosch, het centrum van de wijnhandel. Daar verblijft u twee dagen en doet u de typisch Afrikaanse sfeer van Stellenbosch, Franschhoek en Paarl. Even lunchen bij Delair-Graff of Tokara is eigenlijk ‘een must’.

Kaapstad – De Moederstad van Zuid-Afrika.

En dan is daar Kaapstad, in volle gloire. Wij noemen u De Tafelberg, Constantia, Kirstenbosch, The Waterfront, Kaap de Goede Hoop en natuurlijk Cape Point. Maak een wandeling door de oude stad, langs de Parlementsgebouwen en over de Herengracht en de Waalstraat. Rijd Signal Hill op, vanwaaruit u een fabuleus uitzicht heeft over de stad en rijd even door naar Camps Bay en Houtbaai aan de Atlantische oceaan. Kaapstad biedt het allemaal! (zie het overzichtje “What to do in Cape Town”. Ga kreeft eten bij Bilboa restaurant of The Bungalow of in Kalkbaai of Simonstad. Of ga een hele of halve baan lopen op de mooiste golfcourses van Zuid-Afrika, zoals Steenberg. Teveel om op te noemen en suggesties te over.

“En jij weet ook nog Gijs, waar we heerlijk kunnen gaan lunchen of dineren”

Wij helpen u graag met het samenstellen van een interessant programma, met wellicht bovenstaand schema als uitgangspunt. Vergeet vooral niet op zondag een zogenaamde Gospel Tour te gaan maken in Kayelitsha of Langa, een Township nabij Kaapstad, een heel indrukwekkende ervaring.

Maak gebruik van mijn netwerk, kennis en ervaring. Dat verrijkt uw reis!

Dit kleine icoontje staat symbool voor een heel grote garantie: alle Afrikareizen worden aangeboden, georganiseerd en uitgevoerd conform de nieuwe strenge en aangescherpte richtlijnen voor de reisbranche. Download desgewenst HIER een copie.