Luxury Tour Zuid-Afrika               –             Vraag HIER meer info aan

De hoogtepunten van Zuid-Afrika inclusief kennismaking met De Tuinroute, Oudtshoorn en de Kleine Karoo maken deze reis helemaal áf.

– duur van de reis: 15 dagen
– beste periode: van september t/m maart
– vervoer heen en terug: vliegtuig
– vervoer ter plaatse: privéchauffeur /-gids en
– een binnenlandse vlucht
– overnachtingen: conform het gewenste niveau
– 2 dagen/nachten safari in private game resort
– lunches en diners: in overleg te reserveren
– activiteiten, afspraken en excursies: in overleg
– begeleiding: professionele gids/chauffeur
Indicatieve prijs per persoon op basis van…………

Ook in de deze privéreis heeft u een eigen chauffeur/gids ter beschikking, met een auto naar keus, hetgeen u een relaxte vakantie garandeert, waarbij u volop kunt genieten van het land en de entourage.

In 15 dagen maakt u kennis met Zuid-Afrika, het prachtige natuurschoon in de noordelijke provincie Mpumalanga -voormalig Oost Transvaal- als God’s Window & Blyde Riviers Canyon met uitzicht op de beroemde “Drie Rondavels” -zie foto- en gaat u twee dagen/nachten op safari in een luxe Private Game Resort in de Sabi Sands regio van het Kruger National Park; het beste deel van het wildpark, een ervaring voor het leven.

George|Plettenberg|Oudtshoorn|Swellendam|Hermanus|Stellenbosch

Een binnenlandse vlucht brengt u op de zesde dag van uw reis naar George, het hartje van de Tuinroute. Vandaaruit gaat u naar Knysna en Plettenberg Bay en maakt u een wandeling langs The Storms River Mouth en desgewenst door het oude Tsitsikamma oerwoud.

In Oudtshoorn bezoekt u een struisvogelsfarm en vervolgt u uw weg door De Kleine Karoo westwaarts naar Swellendam en uiteindelijk Hermanus, waar voor de kust in de Indische oceaan van september tot december volop walvissen verblijven.
Via Somerset West arriveert u op de elfde dag in Stellenbosch, het centrum van de wijnhandel. Daar verblijft u twee dagen.

En dan is daar Kaapstad.

vraag HIER offerte aan……………