Privé Kennismakingsreis Zuid-Afrika

Laat u verwennen en geniet van uw privé rondreis met eigen chauffeur en auto

Met privéchauffeur en privégids

 
Maak in 12 dagen, geheel verzorgd en mét professionele privéchauffeur en -gids, deze fraaie privé kennismakingsreis met alle hoogtepunten van Zuid-Afrika. U valt van de ene verbazing in de andere en u zult van elke dag en elk moment genieten.
 
Met een ervaring van meer dan 30 jaar garandeer ik dat persoonlijk. Niet voor niets spreekt men van “South Africa, A World in One Country”.

 
“Zuid-Afrika pakt je, Zuid-Afrika gaat je in het bloed zitten. Als ik in Zuid-Afrika land, dan voelt dat een beetje als thuiskomen. En als ik op de veranda van een mooie lodge in het Krugerpark de olifanten voorbij zie lopen, dan ervaar ik ‘a moment of sheer happiness’ Op mijn eerste safari in 1992 schoot ik maar liefst 10 filmrolletjes vol en was ik in Plettenberg, aan de Indische oceaan, getuige van de geboorte van een walvis. Niet ver van het plaatsje “Alkantmooi” (What’s in a name). Toen al wist ik zeker dat ik hier nog vaak zou terugkomen”.

– duur van de reis: 12 dagen
– beste periode: van september t/m maart
– vervoer heen en terug: vliegtuig
– vervoer ter plaatse: privéchauffeur /-gids en
– een binnenlandse vlucht
– incl. 2 volledige dagen safari in private resort
– overnachtingen: conform het gewenste niveau
– lunches en diners: in overleg te reserveren
– activiteiten, afspraken en excursies: in overleg
– begeleiding: professionele gids/chauffeur
Indicatieve prijs per persoon voor een privéreis op basis van 4**** hotels en accommodaties, inclusief safari in private game resort: vanaf 3500,- Exclusief de intercontinentale en binnenlandse vluchten.
 

Panoramaroute | Blyde Rivierscanyon | Pelgrim’s Rest | God’s Window

 
Vanaf uw aankomst in Johannesburg tot uw vertrek vanuit Kaapstad heeft u een professionele gids / chauffeur met auto naar keus ter beschikking.

De eerste helft van uw rondreis bezoekt u het noordelijk deel van Zuid-Afrika, De Panoramaroute, God’s Window en The Blyde Riviers Canyon met zijn beroemde uitzicht op De Drie Rondavels. En natuurlijk gaat u twee dagen op safari in het Krugerpark, in een private game resort, waar u geheid The Big Five gaat zien.
 

Tafelberg |Kaap de Goede Hoop | Cape Point |Kaapstad |Hermanus

 
Na een binnenlandse vlucht naar Kaapstad, gaat u de tweede helft van uw reis in het zuidelijke deel genieten van Kaap de Goede Hoop, Kaappunt en natuurlijk Kaapstad zelf met de Tafelberg, Signal Hill, Constantia, The Waterfront en wellicht ook Robbeneiland. Ook spendeert u enkele dagen in Stellenbosch, De Wijnlanden en Hermanus, waar van augustus t/m november volop walvissen verblijven.

Dit alles in een relaxt tempo en op de manier die ú het meest aanspreekt en binnen het budget dat u voor ogen heeft. Wij tonen u graag alle mogelijkheden en stellen met plezier samen de reis van uw leven samen.

“Skakel mij op 06-37661203 en ek sal seker maak jou vakansie sal reg onvirgeetlik wees”

“En jij weet óók nog waar we heerlijk kunnen gaan lunchen of dineren”

 

In het Engels en het Afrikaans zegt men u waar u zich bevindt. Oude (eigen) foto; tegenwoordig staat het er 2x in het Engels.
 

Of gaat u liever voor de uitgebreide 15 daagse rondreis door Zuid-Afrika conform uw wensen en budget, met privéchauffeur en -gids? Surf dan naar de:
 

 
Dit kleine icoontje staat symbool voor een heel grote garantie: alle Afrikareizen worden aangeboden, georganiseerd en uitgevoerd conform de nieuwe strenge en aangescherpte richtlijnen voor de reisbranche. Download desgewenst HIER een copie.