Privé Kennismakingsreis Zuid-Afrika

Met privéchauffeur en privégids

 
Maak in 12 dagen, geheel verzorgd en mét professionele privéchauffeur en -gids kennis met alle hoogtepunten van Zuid-Afrika.

– duur van de reis: 12 dagen
– beste periode: van september t/m maart
– vervoer heen en terug: vliegtuig
– vervoer ter plaatse: privéchauffeur /-gids en
– een binnenlandse vlucht
– incl. 2 volledige dagen safari in private resort
– overnachtingen: conform het gewenste niveau
– lunches en diners: in overleg te reserveren
– activiteiten, afspraken en excursies: in overleg
– begeleiding: professionele gids/chauffeur
Indicatieve prijs per persoon op basis van 4**** hotels en accommodaties, volledig verzorgd, inclusief safari in private game resort, lunches en diners: vanaf 3500,- Exclusief de intercontinentale vluchten.
 

Panoramaroute | Blyde Rivierscanyon | Pelgrim’s Rest | God’s Window

 
Vanaf uw aankomst in Johannesburg tot uw vertrek vanuit Kaapstad heeft u een professionele gids / chauffeur met auto naar keus ter beschikking.

De eerste helft van uw rondreis bezoekt u het noordelijk deel van Zuid-Afrika, De Panoramaroute, God’s Window en The Blyde Riviers Canyon met zijn beroemde uitzicht op De Drie Rondavels. En natuurlijk gaat u twee dagen op safari in het Krugerpark, in een private game resort, waar u geheid The Big Five gaat zien.
 

Stellenbosch |Kaap de Goede Hoop | Cape Point |Kaapstad |Hermanus

Na een binnenlandse vlucht gaat u de tweede helft van uw reis in het zuidelijke deel genieten van Kaap de Goede Hoop, Kaappunt, Kaapstad zelf met al haar bezienswaardigheden en natuurlijk Stellenbosch, De Wijnlanden en Hermanus.

Dit alles in een relaxt tempo en op de manier die ú het meest aanspreekt en binnen het budget dat u voor ogen heeft. Wij tonen u graag alle mogelijkheden en stellen met plezier samen de reis van uw leven samen.

“Skakel mij op 06-37661203 en ek sal seker maak jou vakansie sal reg onvirgeetlik wees”

“En jij weet óók nog waar we heerlijk kunnen gaan lunchen of dineren”