Prachtige Golfbanen in Zuid-Afrika

Een halve dag vliegen in dezelfde tijdszone en u komt op de mooiste golfcourts, -scenes & venues

Fantastische golfbanen mét fantastische accommodaties

Zuid-Afrika beschikt over werkelijk schitterende golfbanen, vaak tegen de achtergrond van de Atlantische oceaan, De Tafelberg of de glooiende Wijnlanden van Stellenbosch en Somerset West (Erinvale Golf Estate)

Een mooie golfreis of golfvakantie met enkele vrienden móet vroeg of laat wel naar Zuid-Afrika leiden. Met enige regelmaat doet ook de PGA Tour Kaapstad aan. Denk aan Royal Golf Club, Rondebosch of zeker ook Steenberg en Clovelly in Vishoek.

En wat dacht u van De Tuinroute, ten oosten van Kaapstad, nabij Knysna en Plettenberg Bay aan de Indische oceaan, waar u chique Golf Estates aantreft, die u tevens een hoogst aangenaam verblijf garanderen, zoals bijvoorbeeld het Simola of Arabella of Fancourt Golf Estate met zelfs 3 schitterende banen als The Links, Montagu en Outeniqua Course.

– beste periode: september t/m maart
– vervoer heen en terug: vliegtuig
– vervoer ter plaatse: eigen auto of privéchauffeur
– overnachtingen: conform het gewenste niveau; ook heel goed mogelijk óp het Golf Estate
– duur van de reis: als onderdeel van een verblijf, rondreis of vakantie in Zuid-Afrika

Een actieve vakantie met voor ieder wat wils

De Tuinroute – Indische oceaan – biedt een keur aan activiteiten die de ondernemende reiziger volop zullen plezieren. Denkt u aan watersurfen, tennissen, kayakken, mountain biking, ‘open water’-diepzee-duiken, zwemmen met dolfijnen en in een kooi tussen haaien, horseback-riding en nog veel meer. Walvissen kijken kunt u perfect combineren met een verblijf in het Arabella Hotel & Spa in Kleinmond, gelegen op de gelijknamige golfbaan aan de lagune van Hermanus, op slechts 100 km afstand van Kaapstad (oostelijk natuurlijk).

Golfen in Zuid-Afrika is een feest – Informeer naar alle mogelijkheden !

Plan uw reis en verblijf samen met ons. Dan komt het helemaal goed!


De Tuinroute bárst van de leuke activiteiten:

Dit kleine icoontje staat symbool voor een heel grote garantie: alle Afrikareizen worden aangeboden, georganiseerd en uitgevoerd conform de nieuwe strenge en aangescherpte richtlijnen voor de reisbranche. Download desgewenst HIER een copie.