Bezoek een Wine Estate, wijnproducent

Een wijnboer staat misschien wel het dichtst bij de elementaire waarden en geneugten des levens

Privébezoek en ontvangst, rondleiding en wijnproeverij

Het moge duidelijk zijn dat wij, gezien onze jarenlange goede contacten in de wijnlanden van Zuid-Afrika, met plezier een afspraak voor u maken voor een privébezoek aan een Wine Estate en een ontvangst en proeverij natuurlijk.

U bent van harte welkom bij De Toren Private Cellar, Rupert & Rothschild, Waterford of Overgaauw. En dat Rijck en Kim Melck, eigenaars van het oudste Wine Estate van Zuid-Afrika – Muratie in Stellenbosch – u met open armen zullen ontvangen, staat buiten kijf. Wist u dat zij op hun wijndomein tevens een romantisch guesthouse hebben gebouwd; wellicht aardig om te onthouden. Wij informeren graag naar de beschikbaarheid voor u.

Als u mij even belt of mailt – ook al bént u reeds ter plaatse – dan regel ik meteen een afspraak voor u.

‘Boerewors’, kaasplank, rustieke picnic of excellente lunch

Bij haast elk Wine Estate bestaat de mogelijkheid om een hapje te eten, van een eenvoudig kaasplankje met een heerlijk glas wijn bij Groot of Klein Constantia, een boerenomelet of ‘boerewors’ met brood bij Spier Estate tot een romantische picnic in de tuinen van Boschendal en zelfs een exquise lunch in het restaurant van Buitenverwachting of Delaire-Graff of Tokara of Vergelegen of…

Wij kennen ze allemaal en doen u met plezier een paar suggesties aan de hand…en reserveren er een tafeltje natuurlijk.
Meer suggesties om lekker te gaan lunchen of dineren treft u aan in mijn persoonlijke TOP-10.


Maak gebruik van mijn contacten en ervaring. Vraag om een introduktie!

‘Baie welkom’ bij Rupert & Rothschild Winery of De Toren Private Cellar !

Vaak zijn de beste restaurants verbonden aan een Wine Estate, zoals Waterkloof, Delaire-Graff, Tokara, Vergelegen, Buitenverwachting, La Colombe etc.