Rovos Rail “The Pride of Africa”                   Vraag HIER meer info aan

U waant zich honderd jaar terug in de tijd! De service is subliem, de entourage en ambiance zijn stijlvol, de lunches en diners perfect en natuurlijk de wijnen excellent.

– duur van de reis: 2-6 dagen
– beste periode: van september t/m maart
– vervoer heen en terug: vliegtuig
– route treinreis: diverse mogelijkheden
– lunches en diners: in de trein en op locaties
– activiteiten en excursies: als in route opgenomen en aangeboden
– u maakt deze treinreis als onderdeel van een grotere reis, langer verblijf in Afrika
indicatieve prijs per persoon…………….

 

 

Vanaf de Victoria Watervallen op de grens van Zambia en Zimbabwe rijdt deze luxueuze trein in vijf dagen via Johannesburg helemaal naar Kaapstad. Een schitterende belevenis.

Misschien wel de meest luxueuze trein ter wereld rijdt in Zuid-Afrika, of liever gezegd Zuidelijk Afrika. Niet alleen vanaf Johannesburg kunt u twee maal per week in twee of drie dagen naar Kaapstad met enkele tussenstops op prachtige locaties, “The Pride of Africa” rijdt ook vanaf Victoria Falls naar het zuiden. Wees verzekerd van luxe, de hoogste service, aangenaam gezelschap en comfort en natuurlijk een bijzondere manier van reizen. Na aankomst in Kaapstad geniet u nog een paar heerlijke dagen van de Moederstad en verblijft u desgewenst ook nog een paar dagen in de rustieke Wijnlanden rond Stellenbosch, Paarl en Franschhoek. Wij weten waar u moet zijn. Informeer naar de mogelijkheden.