Restaurants in Kaapstad, Stellenbosch, Franschhoek, Paarl

Tongstrelende culinaire capriolen verleiden u tot een gastronomische ervaring

Van brasserie en bistro tot echte klasse restaurants

 
U kunt in Kaapstad zelf heerlijk lunchen en uitstekend dineren. Bijvoorbeeld in The Waterfront zijn tientallen leuke bistro’s en brasseries met voor elk wat wils. In de chique wijk Constantia, met zijn ambassades en grote villa’s, bevinden zich diverse klasse-restaurants. Op de weg naar Kaap de Goede Hoop zijn erg goede visrestaurants en aan de Atlantische oceaan in Camps Bay kunt u heerlijk flaneren op de boulevard en kreeft eten in de leukste hippe tentjes.
 
Ook in De Wijnlanden, Stellenbosch, Franschhoek en Paarl is de keus heel divers en kunt u werkelijk uitstekend lunchen en dineren. Vanzelfsprekend met een heerlijk glas wijn als begeleider van uw maaltijd. Vaak zijn immers de beste restaurants verbonden aan een bekend Wine Estate.
 

 
 

De lekkerste visrestaurants

Of u als visliefhebber gaat voor een typische ‘fish and chips’ in Houtbaai, de meest verse inktvis denkbaar in Kalkbaai, Simon’s Town of Vishoek, een dagverse kreeft of crayfish in een trendy restaurant aan de Boulevard in Camps Bay, de keus aan visrestaurants is enorm en heel divers in alle prijsklassen.

Heerlijke vleesrestaurants

De Afrikaner is ook gewend aan een goed stuk vlees. In 1992, toen de boycot werd opgeheven en het land voor iedereen die maar wilde komen open ging, kreeg je in Stellenbosch een cordon bleu, waarvan vier personen makkelijk konden eten. De porties zijn ‘normaler’ geworden en de kwaliteit is buitengewoon hoog gebleven. Houdt u er rekening mee dat ‘medium rare’ in Zuid-Afrika eerder ‘well done’ is dan rood. U gaat dan enorm genieten van de beste steak van het land, bijvoorbeeld bij The Fat Butcher in Stellenbosch.

Gastronomisch genieten of typisch Kaaps-Maleis dineren

 
Hoogst verfijnd en van een exquise culinair niveau luncht en dineert u bij Delaire-Graff in Stellenbosch en Waterkloof in Somerset West, bij The Test Kitchen (ooit Nr.1 ter wereld) in Kaapstad zelf en La Colombe in Constantia Nek.
 
Houdt u van een tyische Kaaps-Maleise keuken, dan moet u naar het Maleis restaurant van The Cellar’s Hohenort in Constantia, Kaapstad. Reserveren is voor de absolute toprestaurants een must en als ze je kennen lukt dat over het algemeen beter.
 

Maak gebruik van mijn contacten,kennis en ervaring. Dat verrijkt uw reis

 
Dit kleine icoontje staat symbool voor een heel grote garantie: alle Afrikareizen worden aangeboden, georganiseerd en uitgevoerd conform de nieuwe strenge en aangescherpte richtlijnen voor de reisbranche. Download desgewenst HIER een copie.