Reisbestemmingen binnen Europa

Europa heeft alles te bieden wat u zich wensen kunt. Schitterende steden met grandeur, prachtige architectuur, cultuur en historie.
Schitterende landschappen met een keur aan verscheidenheid in flora en fauna. Sfeervolle ambiance van perfecte hotels en exquise restaurants…
Een heerlijke vakantie of (lang) weekend weg. Keus te over; maak gebruik van onze kennis en ervaring.

Reisbestemmingen binnen Europa

Frankrijk.

De combinatie van rust, een prachtige entourage, een perfect hotel, sfeervolle ambiance, uitstekende restaurants en een knipoog naar wijn – of échte wijnreis – vindt u in de Franse wijngebieden Elzas, Bordeaux, Bourgogne, de Loire, Rhône & Provence en zeker ook Reims, bekend om zijn heerlijke champagne.

Vakantie in Italië-Spanje-Portugal.

Wat kun je je heerlijk laten verwennen tijdens een prachtige reis in Italië, Spanje en Portugal. Wat dacht u van een korte vakantie in Toscane, Florence en Siena in Noord-Italië of een korte vakantie naar Andalusië in Zuid-Spanje met aantrekkelijke steden als Granada (denk aan het Alhambra), Sevilla, Ronda (de Witte Dorpjes) en Cádiz (oudste stad van Europa). En als u een goed glas port of Vintage Port apprecieert dan moet u eens nader informeren naar een onvergetelijke vakantie of een midweek in Porto en de Dourovallei in Portugal, met een gastvrije ontvangst op een Quinta – portboerderij – stroomopwaarts terrasgewijs aangelegd tegen de hellingen van de rivier.
Bijzondere vermelding verdient onze jaarlijkse reis naar Siena, begin juli, wanneer daar op het Piazza del Campo de traditionele PALIO wordt gehouden (paardenrace tussen de verschillende contrada’s van Siena), een unieke gebeurtenis sinds 1287. Door onze uitstekende contacten zijn  wij daar jaar te gast bij Marchesi di Biondi Santi in zijn Palazzo met groot balkon, recht boven start/finish.

Overige reisbestemmingen binnen Europa.

Zullen we eens verrassend starten met ontdekkingsreis naar Georgië en Tbilisi, “The Secret Gem of Europe” Dáár moet u heen voordat de hele wereld Georgië ontdekt.
Overweeg eens een mooie stedenreis naar Dresden, in Duitsland, ook wel het “Florence aan de Elbe” genoemd, naar Boedapest, in Hongarije, Praag in Tsjechië of Krakau in Polen (inclusief een indrukwekkend bezoek aan Auschwitz en Birkenau) Oriënteert u zich eens nader over Sint-Petersburg, parel van het voormalige Russische Rijk of geniet voorafgaand aan uw vakantie al van de overweldigende natuur van de hooglanden in Schotland en Ierland.