Stijlvolle Groepsreizen – Reizen in goed gezelschap

Als het binnenkort weer kán en mág en mogelijk is…dan máák ik er een feest van!
Wat dacht u van “Jan-Willem Rozenboom speelt “De Goldberg Variaties” in de Scala van Milaan!

 
In 1992 organiseerde ik mijn eerste wijnreis, naar Bordeaux, where else! En dat doe ik nog steeds! Wie kon vermoeden dat ik nu – bijna 30 jaar later – de tel compleet zou zijn kwijtgeraakt. U hoeft alleen maar in te stappen en alles is geregeld.
 
Van begin af aan (1992) hebben wij gekozen voor een mooi niveau: een perfect hotel, een aantrekkelijk programma, keurige lichte lunches en exquise diners met vanzelfsprekend uitstekende wijnen en -last but not least- een uitgelezen gezelschap van gelijkgestemde mensen.
 

Groepsreizen “Nieuwe Stijl” – met uw eigen auto

Groepsreis Reims – Champagne “Nieuwe Stijl”

We kijken het nog even aan….want op dít moment een datum prikken is onmogelijk. Maar áls het eenmaal mogelijk is, dan gáán we er een FEEST van maken!
Drie dagen genieten in luxe en comfort. Met een paar exclusieve ontvangsten en een subliem slotdiner bij Les Crayères, 2-sterren Michelin. Kijkt u af en toe op deze site om te zien wanneer het zover is! Ik houd u tevens met Nieuwsbrief en Blog op de hoogte. En mij even bellen mag natuurlijk altijd; 06.37661203
 

Groepsreis Beaune-Bourgogne “Nieuwe Stijl”

Het ZIET ERNAAR UIT …..dat we een datum kunnen gaan plannen voor deze uitgestelde BOURGOGNEREIS. Eind september 2021, waarschijnlijk de derde week.
Houd uw Nieuwsbrief in de gaten of kijk af en toe op deze site.
Dat ik een paar tandjes bijschakel om er een PRACHTIGE OUVERTURE van het nieuwe reisseizoen van de maken….dat moge duidelijk zijn! Lees HIER het programma.

 

Respect voor de Covid-19 richtlijnen

Tijdens verblijf en het gehele programma van deze Groepsreizen “Nieuwe Stijl” worden natuurlijk de nieuwe richtlijnen omtrent hygiëne en ‘social distancing’ keurig in acht genomen. Ook de hotels, restaurants en te bezoeken wijnhuizen bieden hun service conform die richtlijnen aan. U reist met uw eigen auto tijdens heen- en terugreis alsmede ter plaatse. Zie ook“Covid-19 Veiligheid voorop; Nieuwe regels en garanties”.
 
U hoeft voor deze exclusieve reizen in gezelschap “Nieuwe Stijl” geen aanbetaling te doen maar pas twee weken voor vertrek de volledige reissom. Wordt de reis dan toch nog geannuleerd door overheidsmaatregelen, dan ontvangt u alles terug.
 

Exclusieve reizen in gezelschap 2021-2022

Meteen dé klapper van 2022…

Misschien wel de mooiste reis om naar uit te kijken vindt plaats in het voorjaar van 2022. WE GAAN NAAR DE SCALA IN MILAAN! Gaat u mee? Jan-Willem Rozenboom speelt daar De Goldberg Variaties, het complete werk, van Johann Sebastian Bach.
 
Als één van de weinige klassiek pianisten is Rozenboom dit gehele werk machtig. Tachtig minuten en zonder bladmuziek vertolkt hij op majestueuze wijze zíjn interpretatie van dit Meesterwerk van Johann Sebastian Bach. Maar liefst 11 jaar studeerde hij op deze Goldberg Variaties en nóg dagelijks ondervindt zijn interpretatie verfijning.
 
Scott Bilsen neemt de gehele organisatie van deze reis ter hand: van vliegreis tot hotelaccommodatie met keus uit diverse hotels en velerlei interessante activiteiten in Milaan zelf, zoals een kijkje achter de coulissen bij Prada en Armani en een ontmoeting met Het Laatste Avondmaal van Da Vinci.
 
Vanzelfsprekend vormt een ticket voor de uitvoering van Rozenboom en desgewenst een tafeltje bij “The Maestro’s Dinner” na afloop nabij Teatro alla Scala het uitgangspunt van uw deelname. Alle informatie verkrijgbaar bij gijs@scottbilsentravel.com
 

Groepsreis Bordeaux, Saint-Emilion, Pomerol, Margaux…

Data nog te kiezen.
 
Bordeaux, de Bakermat van de wereldwijnbouw móet u bezocht hebben als u in wijn geïnteresseerd bent. Doe dat samen met iemand die de stad en streek door en door kent. En dat ben ik! U komt als van een professionele wijncursus thuis!
Daar gaan wij graag mee naar toe; vertelt u mij eens MEER.
 

Groepsreis Siena – il Palio – Italië

Woensdag 30 juni – zaterdag 3 juli 2021
 
Door onze uitstekende contacten in de wijnwereld genieten wij al jaren, tijdens de Palio in Siena, de gastvrijheid van Marchesi di Biondi Santi, die zijn appartement met balkon, recht boven start/finish aan ons ter beschikking stelt. Dat is uniek!
Meer informatie, lees HIER dan meer.
 

Groepsreis Dresden – Duitsland

Hopelijk najaar 2021
 
Het “Florence aan de Elbe”. Het kan niet anders of u raakt onder de indruk van de majestueus gerestaureerde Frauenkirche, Das Grünes Gewölbe, das Zwinger Palais, het Albertinum etc.etc. Inclusief uitvoering in de imposante Semperoper.
Dat staat op onze bucketlist, vertel maar eens MEER
 

Groepsreis Krakau – Auschwitz – Polen

Najaar 2021 – waarschijnlijk zelfs november.
 
Een tegenstelling die beklijft. Bewust hebben wij -sinds 2003- gekozen om elk jaar ook een groepsreis aan te bieden naar Krakau en dus ook Auschwitz en Birkenau. Een bijzondere reis die een diepe indruk op u zal maken; een reis die uw leven verrijkt.
Deze reis trekt mijn aandacht; graag lees ik MEER daar over.
 

Groepsreis Zuid-Afrika met Safari in malariavrij Resort

Wij denken voorzichtig aan 2-18 oktober 2021.

Onze eerste reis naar Zuid-Afrika vond plaats in 1992. Sindsdien zijn er nog tientallen gevolgd, steeds met een gezelschap gelijkgestemde mensen, die het goede gewend zijn. Ik kan niet wachten om een nieuwe reis aan te kondigen naar dat prachtige Zuid-Afrika. Ja, ik wil daar wel eens MEER over weten.
 

Groepsreis California – USA

Voorjaar 2022; data volgen hopelijk zo snel mogelijk.
 
California – Grand Canyon – Las Vegas – Yosemite Valley – Napa & Sonoma Valley – San Francisco – Carmel by the Sea – Pebble Beach. Een aaneenschakeling van hoogtepunten. Van begin tot eind geheel verzorgd!
Een interessant programma; daarover lees ik graag MEER.
 

 

Profiteer van mijn netwerk en ervaring, dan wordt het nét iets leuker.