Stijlvolle Groepsreizen – Reizen in goed gezelschap

Omdat het weer kán en mág en mogelijk is!
Bent u volledig gevaccineerd en weer ‘in’ voor een goed verzorgde reis, ga dan mee naar Beaune, Krakau of Normandië, een drietal mooie reisjes in het najaar van 2021.

 
In 1992 organiseerde ik mijn eerste reis in groepsverband. En dat doe ik nog steeds! Wie kon vermoeden dat – bijna 30 jaar later – de teller op ruim 200 zou staan.
 

Groepsreizen “Nieuwe Stijl” – Drie mooie reizen in het najaar van 2021.

 

Beaune-Bourgogne – zo.3 t/m do.7 oktober 2021

Dat ik een paar tandjes bijschakel om er een PRACHTIGE OUVERTURE van het nieuwe reisseizoen van te maken….dat moge duidelijk zijn! Gewoon met uw eigen auto heen en terug. En ter plaatse een luxe bus, tenzij u liever zelf rijdt. Er gaan deuren open die voor anderen gesloten blijven, zoveel is zeker.
Lees HIER meer over het complete programma. All-in 1950,- per persoon obv 2 personen.
 

Krakau – Auschwitz – zo. 7 t/m wo.10 november 2021

Bewust bied ik jaarlijks ook een reis aan naar Krakau. De pracht en praal van Rooms-Katholiek Krakau vormen namelijk een schril contrast met de gruwelijke geschiedenis van Auschwitz en Birkenau, Nazi vernietigingskampen op Pools grondgebied. Een tegenstelling die beklijft. Meer weten? Lees HIER het programma. All-in 1795,- per persoon obv 2 personen.
 

Normandië – zo.14 t/m do.18 november 2021

De invasiekust van Normandië met imposante namen als Omaha Beach en Utah Beach, Pointe du Hoc, Arromanches en Sainte-Mère-Eglise maken een grote indruk op iedereen. Het Amerikaans oorlogskerkhof en ook de Duitse begraafplaats vormen een blijvende herinnering. Met eigen auto heen en terug en ter plaatse een luxe bus, tenzij u liever zelf rijdt. Vier dagen geheel verzorgd en met een van de beste gidsen ter plaatse. Lees HIER het complete programma. All-in 2390,- per persoon obv 2 personen.
 
 

Respect voor de Covid-19 richtlijnen

Tijdens verblijf en het gehele programma van deze Groepsreizen “Nieuwe Stijl” worden natuurlijk de nieuwe richtlijnen omtrent hygiëne en ‘social distancing’ keurig in acht genomen. Ook de hotels, restaurants en te bezoeken wijnhuizen bieden hun service conform die richtlijnen aan. Naar Reims en Bourgogne en Normandië rijdt u zelf heen en terug. Ter plaatse is gezamenlijk vervoer geregeld maar u mag ook kiezen zelf te rijden, hetgeen netjes met u verrekend wordt. Naar Krakau wordt gevlogen en daar is gezamenlijk vervoer onvermijdelijk. Zie ook “Covid-19 Veiligheid voorop; Nieuwe regels en garanties”.
 

Refundable boeking

Deze exclusieve reizen in gezelschap “Nieuwe Stijl” zijn geheel ‘refundable’. Dat houdt in dat u uw (aan)betaling in zijn geheel terug krijgt als de reis onverhoopt om volksgezondheidsredenen voortvloeiende uit de Covid-19 crisis wordt geannuleerd.
 

En we kijken ook al uit naar 2022…

 

 

Groepsreis Zuid-Afrika met Safari in malariavrij Resort

Als het weer kán en mág en mogelijk is, dan gaan we weer naar Afrika. Hopelijk februari of maart 2022.

Onze eerste reis naar Zuid-Afrika vond plaats in 1992. Sindsdien zijn er nog tientallen gevolgd, steeds met een gezelschap gelijkgestemde mensen, die het goede gewend zijn. Ik kan niet wachten om een nieuwe reis aan te kondigen naar dat prachtige Zuid-Afrika. Ja, ik wil daar wel eens MEER over weten.
 

Groepsreis California – USA

En als het weer kán en mág en mogelijk is, dan gaan we de eerder geplande reis naar California-USA uitvoeren. Hopelijk in april.
 
California – Grand Canyon – Las Vegas – Yosemite Valley – Napa & Sonoma Valley – San Francisco – Carmel by the Sea – Pebble Beach. Een aaneenschakeling van hoogtepunten. Van begin tot eind geheel verzorgd!
Een interessant programma; daarover lees ik graag MEER.
 

 

Profiteer van mijn netwerk en ervaring, dan wordt het nét iets leuker.