Stijlvolle Groepsreizen – Reizen in goed gezelschap

Omdat het weer kán en mág en mogelijk is!
Bent u volledig gevaccineerd en weer ‘in’ voor een goed verzorgde reis, teken dan eens in op een van de bijzondere reizen, die voor 2022 weer gepland staan. Het zal u aan niets ontbreken!

In 1992 organiseerde ik mijn eerste reis in groepsverband, onder mijn persoonlijke leiding. En dat doe ik nog steeds! Wie kon vermoeden dat – bijna 30 jaar later – de teller op bijna 300 reizen zou staan.

Groepsreizen “Nieuwe Stijl” – programma najaar 2022

Wijn- Truffel- en Gastronomiereis Piemonte

Zes dagen verwennerij in Piedmonte met aandacht voor de verrassend rijke cultuur en historie van Turijn, de gastronomische verwennerij van Noord-Italië in het oogstseizoen van de zwarte èn witte truffel en natuurlijk de beste wijnen van Barolo, Barbera, Dolcetto, Langhe en Alba. Data zijn bepaald: we gaan van 1 tm 6 november 2022. Lees HIER gauw meer van dit fantastische programma en bel of mail mij om in te schrijven (06.37661203 of gijs@scottbilsentravel.com) Prijs per persoon: 2890,- voor zes dagen geheel verzorgd en all-inclusive.

Krakau – Auschwitz – elk jaar snel uitverkocht

Een vaste reis, die jaarlijks terugkeert in ons programma: Bewust bied ik jaarlijks ook een reis aan naar Krakau. De pracht en praal van Rooms-Katholiek Krakau vormen namelijk een schril contrast met de gruwelijke geschiedenis van Auschwitz en Birkenau, Nazi vernietigingskampen op Pools grondgebied. Een tegenstelling die beklijft.

Deze reis heeft plaatsgevonden in maart 2022 en zal in het najaar van 2022 weer worden herhaald, waarschijnlijk van woensdag 16 tm zaterdag 19 november. Meer weten? Lees dan HIER het programma van maart; dat blijft in het najaar hetzelfde. All-inclusive à 1895,- per persoon obv 2 personen.

Informeer eens naar een Privé-reis Krakau met familie of vrienden

Heel goed mogelijk en met diverse ‘draaiboeken’ voorhanden heb ik programma’s liggen voor een PRIVÉ KRAKAU-REIS met familie en goede vrienden. Wij boeken dan het hotel van uw keus, de privé-excursies (ook naar Auschwitz – Birkenau) en natuurlijk de privé-transfers naar en van het hotel-luchthaven. Dat geeft u alle vrijheid om de rest heerlijk zelf in te vullen… waarbij wij met plezier ook de mooiste suggesties om te lunchen en dineren kunnen geven. Indicatieve prijs voor dit raamwerk-aanbod is vanaf 700,- per persoon, inclusief de vlucht naar Krakau en terug. Informeer naar de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte.

Groepsreis Zuid-Afrika met Safari in malariavrij Resort

Onze eerste reis naar Zuid-Afrika vond plaats in 1992. Sindsdien zijn er nog tientallen gevolgd, steeds met een gezelschap gelijkgestemde mensen, die het goede gewend zijn. Ik kan niet wachten om een nieuwe reis aan te kondigen naar dat prachtige Zuid-Afrika. Ja, ik wil daar wel eens MEER over weten. De bedoeling is VOORJAAR 2023.

De Palio in Siena

Na twee jaar uitstel en afstel gaat ie weer plaatsvinden op 2 juli 2022: il Palio di Siena. Als enige in Nederland kan ik u een compleet en uniek programma aanbieden, waarvan al diegenen die u voorgingen zeggen: “dit was misschien wel de mooiste reis van mijn leven”. Lees het complete programma maar eens.

De reis van 30 juni tm 3 juli 2022 is uitverkocht. Intekening op de Palio van 2023 IS PER 14 JUNI 2022 GEOPEND. Neem contact met mij op als u hierin serieus geïnteresseerd bent.

Respect voor de Covid-19 richtlijnen

Tijdens verblijf en het gehele programma van deze Groepsreizen “Nieuwe Stijl” worden natuurlijk de nieuwe richtlijnen omtrent hygiëne en ‘social distancing’ keurig in acht genomen. Ook de hotels, restaurants en te bezoeken wijnhuizen bieden hun service conform die richtlijnen aan. Naar Reims en Bourgogne en Normandië rijdt u zelf heen en terug. Ter plaatse is gezamenlijk vervoer geregeld maar u mag ook kiezen zelf te rijden, hetgeen netjes met u verrekend wordt. Naar Krakau wordt gevlogen en daar is gezamenlijk vervoer onvermijdelijk. Zie ook “Covid-19 Veiligheid voorop; Nieuwe regels en garanties”.

Profiteer van mijn netwerk en ervaring, dan wordt het nét iets leuker.