Stijlvolle Groepsreizen – Reizen in goed gezelschap

Omdat het weer kán en mág en mogelijk is!
Bent u volledig gevaccineerd en weer ‘in’ voor een goed verzorgde reis, teken dan eens in op een van de bijzondere reizen, die voor 2022 weer gepland staan. Het zal u aan niets ontbreken!

 
In 1992 organiseerde ik mijn eerste reis in groepsverband, onder mijn persoonlijke leiding. En dat doe ik nog steeds! Wie kon vermoeden dat – bijna 30 jaar later – de teller op ruim 200 reizen zou staan.

Groepsreizen “Nieuwe Stijl” – Jaarprogramma 2022

Jan-Willem Rozenboom speelt Bach in de Tempel van Verdi

Gaat u mee?
Een bijzondere reis met een bijzonder hoogtepunt: Jan-Willem Rozenboom speelt De Goldberg Variaties van Johann-Sebastian Bach. Op donderdag 5 mei in Teatro Verdi in Busseto, de geboorteplaats van Giuseppe Verdi. Een mooi programma van vier dagen, geheel verzorgd, met aandacht voor cultuur, historie, gastronomie en…het Pianoconcert van Jan-Willem Rozenboom.
Verwen uzelf en ga mee !
Lees HIER meer over deze 4-daagse reis en het programma.

Krakau – Auschwitz – elk jaar snel uitverkocht – wo. 2 maart tm za. 5 maart 2022

Een vaste reis, die jaarlijks terugkeert in ons programma: Bewust bied ik jaarlijks ook een reis aan naar Krakau. De pracht en praal van Rooms-Katholiek Krakau vormen namelijk een schril contrast met de gruwelijke geschiedenis van Auschwitz en Birkenau, Nazi vernietigingskampen op Pools grondgebied. Een tegenstelling die beklijft.
 
Deze reis zal wederom plaatsvinden in maart 2022, van 2 tm 5 maart om precies te zijn. Meer weten? Lees dan HIER het programma. All-inclusive à 1895,- per persoon obv 2 personen.

Informeer eens naar een Privé-reis Krakau met familie of vrienden

Heel goed mogelijk en met diverse ‘draaiboeken’ voorhanden heb ik programma’s liggen voor een PRIVÉ KRAKAU-REIS met familie en goede vrienden. Wij boeken dan het hotel van uw keus, de privé-excursies (ook naar Auschwitz – Birkenau) en natuurlijk de privé-transfers naar en van het hotel-luchthaven. Dat geeft u alle vrijheid om de rest heerlijk zelf in te vullen… waarbij wij met plezier ook de mooiste suggesties om te lunchen en dineren kunnen geven. Indicatieve prijs voor dit raamwerk-aanbod is vanaf 700,- per persoon, inclusief de vlucht naar Krakau en terug. Informeer naar de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte.

De Palio in Siena

Na twee jaar uitstel en afstel gaat ie weer plaatsvinden op 2 julli 2022: il Palio di Siena. Als enige in Nederland kan ik u een compleet en uniek programma aanbieden, waarvan al diegenen die u voorgingen zeggen: “dit was misschien wel de mooiste reis van mijn leven”. Lees het complete programma maar eens.
 
De reis van 30 juni tm 3 juli 2022 is uitverkocht. Intekening op de Palio van 2023 start in augustus 2022.
 
 

Groepsreis Zuid-Afrika met Safari in malariavrij Resort

Als het weer kán en mág en mogelijk is, dan gaan we weer naar Afrika. Wij mikken op eind september/begin oktober 2022.

Onze eerste reis naar Zuid-Afrika vond plaats in 1992. Sindsdien zijn er nog tientallen gevolgd, steeds met een gezelschap gelijkgestemde mensen, die het goede gewend zijn. Ik kan niet wachten om een nieuwe reis aan te kondigen naar dat prachtige Zuid-Afrika. Ja, ik wil daar wel eens MEER over weten.
 

Wijn- Truffel- en Gastronomiereis Piemonte

Oh ja, én cultuur en historie van het schitterende Turijn. Vijf dagen verwennerij in Piedmonte met aandacht voor de verrassend rijke cultuur en historie van Turijn, de gastronomische verwennerij van Noord-Italië in het oogstseizoen van
de zwarte èn witte truffel en natuurlijk de beste wijnen van Barolo, Barbera, Dolcetto, Langhe en Alba. Wij mikken op eind oktober/begin november 2022. Lees HIER gauw meer van dit fantastische programma.
 

Respect voor de Covid-19 richtlijnen

Tijdens verblijf en het gehele programma van deze Groepsreizen “Nieuwe Stijl” worden natuurlijk de nieuwe richtlijnen omtrent hygiëne en ‘social distancing’ keurig in acht genomen. Ook de hotels, restaurants en te bezoeken wijnhuizen bieden hun service conform die richtlijnen aan. Naar Reims en Bourgogne en Normandië rijdt u zelf heen en terug. Ter plaatse is gezamenlijk vervoer geregeld maar u mag ook kiezen zelf te rijden, hetgeen netjes met u verrekend wordt. Naar Krakau wordt gevlogen en daar is gezamenlijk vervoer onvermijdelijk. Zie ook “Covid-19 Veiligheid voorop; Nieuwe regels en garanties”.
 

Refundable boeking

Deze exclusieve reizen in gezelschap “Nieuwe Stijl” zijn geheel ‘refundable’. Dat houdt in dat u uw (aan)betaling in zijn geheel terug krijgt als de reis onverhoopt om volksgezondheidsredenen voortvloeiende uit de Covid-19 crisis wordt geannuleerd.

 

Profiteer van mijn netwerk en ervaring, dan wordt het nét iets leuker.