Stijlvolle Groepsreizen – Reizen in goed gezelschap

Als we ons straks weer safe voelen…dan máák ik er een feest van!

 
In 1992 organiseerde ik mijn eerste wijnreis, naar Bordeaux, where else! En dat doe ik nog steeds! Wie kon vermoeden dat ik nu – bijna 30 jaar later – de tel compleet zou zijn kwijtgeraakt. U hoeft alleen maar in te stappen en alles is geregeld.
 
Ik ken deze steden en regio’s op m’n duimpje, weet precies waar we heerlijk kunnen lunchen en -niet te vergeten- heb nog steeds heel goede contacten met de wijnboeren ter plaatse. Liever een reis met eigen vriendenkring of een besloten gezelschap? Dat kan ook! Informeer naar de mogelijkheden.

Van begin af aan (1992) hebben wij gekozen voor een mooi niveau: een perfect hotel, een aantrekkelijk programma, keurige lichte lunches en exquise diners met vanzelfsprekend uitstekende wijnen en -last but not least- een uitgelezen gezelschap van gelijkgestemde mensen.

Groepsreizen “Nieuwe Stijl” – met uw eigen auto of VIP-bus.

 

Groepsreis Reims – Champagne “Nieuwe Stijl” met superluxe VIP-bus


We kijken het nog even aan….want op dít moment een datum prikken is onmogelijk. Maar áls het eenmaal mogelijk is, dan gáán we er een FEEST van maken! Met een superluxe VIP-bus rijden we dan naar Reims-Champagne en spenderen we gezamenlijk drie dagen in luxe en comfort. Ik ga een paar exclusieve ontvangsten regelen en we sluiten af met een subliem slotdiner bij Les Crayères, 2-sterren Michelin. Voor deze reis zullen de nieuwe richtlijnen van het RIVM van kracht zijn. Dat went vanzelf! Kijkt u af en toe op deze site om te zien wanneer het zover is! Ik houd u tevens met Nieuwsbrief en Blog op de hoogte.

 

Respect voor de Covid-19 richtlijnen

Tijdens verblijf en het gehele programma van deze Groepsreizen “Nieuwe Stijl” worden natuurlijk de nieuwe richtlijnen omtrent hygiëne en ‘social distancing’ keurig in acht genomen. Ook de hotels, restaurants en te bezoeken wijnhuizen bieden hun service conform die richtlijnen aan. U reist met uw eigen auto tijdens heen- en terugreis alsmede ter plaatse, OF -zoals in de Reimsreis van (hopelijk) november, we reizen gezamenlijk met een superluxe VIP-BUS en houden ons keurig aan de richtlijnen die daarvoor van kracht zijn. * Zie ook “Covid-19 Veiligheid voorop; Nieuwe regels en garanties”.
 
U hoeft voor deze exclusieve reizen in gezelschap “Nieuwe Stijl” geen aanbetaling te doen maar pas twee weken voor vertrek de volledige reissom. Wordt de reis dan toch nog geannuleerd door overheidsmaatregelen, dan ontvangt u alles terug.
 

Exclusieve reizen in gezelschap 2021 omdat vliegen weer veilig is

NB: Alle groepsreizen vinden plaats onder persoonlijke leiding van Gijs van Bilsen

Groepsreis Zuid-Afrika met Safari in malariavrij Resort

Realiteit is dat dit wel sept/okt 2021 zal worden.

Onze eerste reis naar Zuid-Afrika vond plaats in 1992. Sindsdien zijn er nog tientallen gevolgd, steeds met een gezelschap gelijkgestemde mensen, die het goede gewend zijn. Ik kan niet wachten om een nieuwe reis aan te kondigen naar dat prachtige Zuid-Afrika. Ja, ik wil daar wel eens MEER over weten.
 

Groepsreis Krakau – Auschwitz – Polen

Donderdag 11 – zondag 14 februari 2021
 
Een tegenstelling die beklijft. Bewust hebben wij -sinds 2004- gekozen om elk jaar ook een groepsreis aan te bieden naar Krakau en dus ook Auschwitz en Birkenau. Een bijzondere reis die een diepe indruk op u zal maken; een reis die uw leven verrijkt.
Deze reis trekt mijn aandacht; graag lees ik MEER daar over.
 

Groepsreis California – USA

Voorjaar 2021; data volgen a.s.a.p. hopelijk zo snel mogelijk.
 
California – Grand Canyon – Las Vegas – Yosemite Valley – Napa & Sonoma Valley – San Francisco – Carmel by the Sea – Pebble Beach. Een aaneenschakeling van hoogtepunten. Van begin tot eind geheel verzorgd!
Een interessant programma; daarover lees ik graag MEER.
 

Groepsreis Tbilisi – Georgië

Maandag 26 april – zaterdag 1 mei 2021
 
Sinds onze kennismaking met Georgië in mei 2015 bezochten wij dit prachtige land reeds vijf maal. De zesde reis staat op de rol voor eind april, wanneer de lente het hele land in bloei zet. Verruim uw wereldbeeld en maak kennis met Georgië en Tbilisi.
Daar maak ik wellicht graag kennis mee; ik lees graag MEER.
 

Groepsreis Bordeaux, Saint-Emilion, Pomerol, Margaux…

Zondag 16 mei – donderdag 20 2021
 
Bordeaux, de Bakermat van de wereldwijnbouw móet u bezocht hebben als u in wijn geïnteresseerd bent. Doe dat samen met iemand die de stad en streek door en door kent. U komt als van een professionele wijncursus thuis!
Daar gaan wij graag mee naar toe; vertelt u mij eens MEER.

 

Groepsreis Lissabon – Portugal

Zondag 30 mei – donderdag 3 juni 2021
 
Ga mee genieten van de prachtige stad Lissabon, de gastvrijheid van de Portugese bevolking en de heerlijke Portugese keuken en natuurlijk een authentieke Fado-show in een van de klassieke restaurantjes nabij de rivier de Taag.
Dat klinkt goed, informeer mij maar eens NADER
 

Groepsreis Dresden – Duitsland

Woensdag 16 juni – zondag 20 juni 2021
 
Het “Florence aan de Elbe”. Het kan niet anders of u raakt onder de indruk van de majestueus gerestaureerde Frauenkirche, Das Grünes Gewölbe, das Zwinger Palais, het Albertinum etc.etc. Inclusief uitvoering in de imposante Semperoper.
Dat staat op onze bucketlist, vertel maar eens MEER
 

Groepsreis Siena – il Palio – Italië

Woensdag 30 juni – zaterdag 3 juli 2021
 
Door onze uitstekende contacten in de wijnwereld genieten wij al jaren, tijdens de Palio in Siena, de gastvrijheid van Marchesi di Biondi Santi, die zijn appartement met balkon, recht boven start/finish aan ons ter beschikking stelt. Dat is uniek!
Meer informatie, lees HIER dan meer.

Profiteer van mijn netwerk en ervaring, dan wordt het nét iets leuker.