Stijlvolle Groepsreizen – Reizen in goed gezelschap

In 1992 organiseerde ik mijn eerste reis in groepsverband, onder mijn persoonlijke leiding. En dat doe ik nog steeds! Wie kon vermoeden dat – bijna 30 jaar later – de teller op bijna 300 reizen zou staan.

Il Palio di Siena – The Palio in Siena June 30 – July 3, 2023

Dit maak je maar één keer in je leven mee…. Als enige in Nederland kan ik u een compleet en uniek programma aanbieden, waarvan al diegenen die u voorgingen zeggen: “dit was misschien wel de mooiste reis van mijn leven”. Lees het complete programma maar eens met alle highlights voorafgaand en volgend op de Race.
Interesse ? Neem contact met mij op +31.6.37661203 of gijs@scottbilsentravel.com Vier dagen All Inclusive à 3950,- per persoon obv twee persoonskamer.

English Version

The Palio in Siena, 4 Days All Inclusive ‘Once in a lifetime Experience” at 3950,- euro per persoon; sharing). Because of our excellent contacts with Marchesi di Biondisanti were are offered – for the 12th consecutive year – the hospitality of his Palazzo at the Piazza del Campo…..
Interested to learn more about the full English itinerary, with all highlights preceding and following the Race itself, Click HERE.. You can reach me on +31.6.37661203 or gijs@scottbilsentravel.com
You’re very welcome to join us.

Krakau – Auschwitz – elk jaar snel uitverkocht

Een vaste reis, die jaarlijks terugkeert in ons programma: Bewust bied ik jaarlijks ook een reis aan naar Krakau. De pracht en praal van Rooms-Katholiek Krakau vormen namelijk een schril contrast met de gruwelijke geschiedenis van Auschwitz en Birkenau, Nazi vernietigingskampen op Pools grondgebied. Een tegenstelling die beklijft.

Deze reis heeft plaatsgevonden in maart 2022 en is in het najaar van 2022 weer herhaald. Ook in 2023 staat deze bestemming weer op het programma. Meer weten? Lees dan HIER het programma van maart; dat blijft in het 2023 hetzelfde. All-inclusive à 1895,- per persoon obv 2 personen.

Informeer eens naar een Privé-reis Krakau met familie of vrienden

Heel goed mogelijk en met diverse ‘draaiboeken’ voorhanden heb ik programma’s liggen voor een PRIVÉ KRAKAU-REIS met familie en goede vrienden. Wij boeken dan het hotel van uw keus, de privé-excursies (ook naar Auschwitz – Birkenau) en natuurlijk de privé-transfers naar en van het hotel-luchthaven. Dat geeft u alle vrijheid om de rest heerlijk zelf in te vullen… waarbij wij met plezier ook de mooiste suggesties om te lunchen en dineren kunnen geven. Indicatieve prijs voor dit raamwerk-aanbod is vanaf 700,- per persoon, inclusief de vlucht naar Krakau en terug. Informeer naar de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte.
 

Groepsreis Zuid-Afrika met Safari in malariavrij Resort


Het gaat gebeuren: Een JUBILEUMREIS naar Zuid-Afrika. Laatste week oktober – eerste week november 2023. Onze eerste reis naar Zuid-Afrika vond plaats in 1992. Sindsdien zijn er nog tientallen gevolgd, steeds met een gezelschap gelijkgestemde mensen, die het goede gewend zijn.  Ja, ik wil daar wel eens MEER over weten.
 

Profiteer van mijn netwerk en ervaring, dan wordt het nét iets leuker.