Uw beste wijnen bewaart u het beste…

Uw beste wijnen verdienen de beste bewaarcondities.

In samenwerking met EuroCave-Waalwijk organiseren wij een exclusieve Bourgognereis in 2020, van 29 maart t/m 2 april. Want “wie de Bourgogne begrijpt, die begrijpt de hele wijnwereld”. Naar onze smaak vinden misschien wel de mooiste wijnen ter wereld hun oorsprong in de Bourgogne. Daar gaan we heen, dat gaan we zien en ervaren en natuurlijk gaan we dat proeven. Op vermaarde Domaines en Chateaux en natuurlijk gelardeerd met heerlijke lunches en diners. En wat u ter plaatse aanschaft om thuis met goede vrienden te genieten, dat verdient de beste condities om te bewaren en te schenken; een wijnbewaarkast of -serveerkast van EuroCave-Waalwijk.

Wordt 2020 hét jaar van úw Private safari?

Wordt 2020 het jaar van úw private Safari?

Boek nog dit jaar een safari in de Serengeti, Tanzania, (Luxury Tour of The Grand Tour) en ontvang een gratis een vlucht in een private aircraft op de laastte dag van uw safari vanaf de airstrip nabij uw lodge-accommodatie óver de Serengeti en Ngorongoro Krater terug naar Arusha. Meer info? Download HIER binnenkort deze speciale aanbieding.

Safari à la carte…

Onze nieuwe brochure “Safari à la carte” is uit.

Boordevol interessante tips en adviezen over misschien wel de mooiste reis van uw leven: een safari in Tanzania, Zambia, Botswana of, als onderdeel van een rondreis, in een Private Game Resort in Zuid-Afrika; desgewenst zelfs malariavrij. Vraag ‘m aan door een simpel mailtje…of download de belangrijkste hoofdstukken als hierboven vermeld. Maar Pas Op ! U bent geheid verkocht om een dergelijke reis te gaan maken.