Nieuw Jaarprogramma 2018-2019 !

Het Jaarprogramma 2019 is klaar!  Met prachtige, geheel verzorgde reizen, naar bijzondere bestemmingen. Neem snel een kijkje onder JAARPROGRAMMA. Liever privé op reis of er een paar dagen tussenuit? Bel of mail voor een offerte op maat.
NIEUW is ons aanbod om een onvergetelijk feest voor u te verzorgen op een fraaie locatie of Chateau in Reims-Champagne. Zowel privé als zakelijk een weekend waarover nog lang zal worden nagepraat. Zie FEEST IN REIMS.

Taxi Events Schiphol.

Een goede aanbeveling voor wat betreft uw ‘VIP-vervoer” naar Schiphol-Amsterdam is Taxi Events Rijen.  Keurige auto’s, keurige chauffeurs, keurige service. Een stijlvol begin van uw vakantie met diverse luxe auto’s. Maserati Quattroporte 2012 – Mercedes S klasse verlengd 2016 – Mercedes E klasse exclusief stationwagen 2016 etc. Pim van Bennekom. Tel: 06-15110295 – Website: http://www.taxi-events.com/

Palio in Siena, sinds 1287…

De inschrijving is weer geopend. Voor 2019 wel te verstaan. Door onze uitstekende contacten in de wijnhandel zijn wij sinds jaar en dag te gast bij Francesca di Biondi Santi in Siena in haar Palazzo aan het Piazza del Campo, recht boven start/finish, wanneer daar de PALIO wordt gehouden, traditiegetrouw jaarlijks op 2 juli (sinds 1287). Download HIER het programma van deze unieke reis en schrijf in voordat het te laat is !