Covid-19 Coronavirus – Veiligheid voorop

Covid-19 implicaties – Protocollen en garanties van onze partners

 
Op al onze reizen staat uw veiligheid voorop. Dat was zo. Dat is zo. Dat blijft zo.
Al onze reizen worden aangeboden tegen de geldende ANVR-voorwaarden en zijn verzekerd middels de SGR-dekking.
Voor onze ‘Groepsreizen in Goed Gezelschap’ geldt dat zowel tijdens de reis als het verblijf ter plaatse de nieuwe veiligheidsvoorschriften voortvloeiende uit de Coronaproblematiek, keurig in acht worden genomen.
De hotels die wij kiezen zijn alle van topklasse.
De lunches en diners zijn een gelijkwaardig niveau; het zal u aan niets ontbreken.

En dat geldt ook onze rondreizen door Zuid-Afrika en Safari’s in Tanzania, Zambia en Botswana.
Er wordt goed en verantwoord voor u gekookt en alle hygiëne-eisen worden netjes in acht genomen.

Ook de “sociale hygiëne-eisen”, sinds de Coronacrisis beter bekend als ‘Social Distancing’ en daarmee samenhangende veiligheidsvoorschriften worden keurig nageleefd en in praktijk gebracht.
Sterker nog: wáár ter wereld is nu een betere garantie van ‘social distancing’ gegarandeerd dan op Safari: U heeft uw eigen lodge en eigen Rangerover met privé driver, -guide. Afstand houden is geen enkel probleem; sterker nog, u komt bijkans niemand tegen behalve The Big Five en allerhande ander wild.

Covid-19 Richtlijnen

Vanzelfsprekend zult u tijdens een vliegreis de voorschriften die ons door overheid en vliegmaatschappijen zijn opgelegd, dienen na te leven.
Dat betekent op dit moment dat u reeds bij aankomst op de luchthaven geacht wordt een mondkapje te dragen en zulks ook gedurende de gehele vlucht zult moeten doen. In de World Business Class van KLM wordt u de gelegenheid geboden – mits voldoende afstand kan worden gecreëerd – om uw mondkapje regelmatig even af te doen. Wellicht een reden om BC-vliegen te overwegen.

Protocollen en draaiboeken van onze partners

vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
vvvvvvvvvvvv
vvvvvvvvvvv
Deze worden A.S.A.P. hier opgenomen. Voor zich spreekt dat door alle partners de hoogste standaard van hygiëne wordt betracht en deep-cleaning eerder dagelijsk gebruik is geworden dan gewoonte.

Betrouwbare mensen en betrouwbaar materieel

Wij werken sinds het begin met betrouwbare mensen en betrouwbaar materieel. Zodat u niet midden in de Serengeti met een gebroken vooras komt te staan of een lekke band. De rangers zijn alle hooggeschoold – een opleiding neemt gemiddeld 5 jaar in beslag – en zij zijn beleefd, voorkomend, behulpzaam en vakbekwaam.
Professionele mensen, die bovendien uitermate servicegericht zijn.
En die keurig Engels, Frans, Italiaans of Spaans spreken.

Voorbereiding en vaccinaties

Onder het hoofdstuk ‘vóór, tijdens en ná uw safari’ alsmede de pagina over ‘malariagebieden en inentingen’ hebben wij u een uitgebreide voorlichting verschaft, waarnaar wij hier met genoegen verwijzen. Neemt u daar goede notie van.