Nieuwe website helemaal in het licht van 25-jarig Jubileum

Beste reader,

Als je ooit zelf een mooie (rond)reis door Zuid-Afrika wilt plannen, deels zelf gereden en deels met privé-chauffeur en -gids, dan moet je het nú doen.
De Zuid-Afrikaanse Rand heeft namelijk nog nooit "zo laag gestaan" ten opzichte van de Euro waardoor dezelfde reis van vorig jaar nu in prijs 30% lager uit komt.

Ik regel alles voor je en werk alles voor je uit, tot en met een time-table met afstanden en reistijden voor het deel dat je zelf rijdt.

Maar je kunt natuurlijk ook gewoon instappen op een compleet georganiseerde reis, waarbij het je aan niets zal ontbreken. Kijk maar eens naar de Jubileumreis Zuid-Afrika, in oktober volgend jaar, wanneer ik precies voor de 25e keer dit prachtige land bezoek. Die reis kun je perfect vooraf laten gaan door een spannende safari in het Krugerpark of misschien zelfs Serengeti, Tanzania. "a lifetime experience". Kijk maar eens op de website.

Ik heb er 25 jaar ervaring in en weet precies waar je moet zijn !
Kijk gauw op de site voor diverse andere JUBILEUMREIZEN of bel mij voor een afspraak.

Baie vriendlike groete,

Gijs van Bilsen (06-37661203 of gijs@vanbilsen.nl)

PS: in het Jubileumjaar 2017 zullen diverse mooie reizen worden gepresenteerd. Denk aan Krakau, Dresden, Budapest, Bordeaux, Porto, Tbilisi, Baku, etc.etc.
Maar ook individuele reizen, geheel op maat in eigen vriendenkring of businessclub.
En natuurlijk de rondreizen door Zuid-Afrika, Chili/Argentinië en een onvergetelijke safari in Serengeti, Tanzania, gevolgd door een paar dagen luieren op de Seychellen.