De USP van Scott Bilsen – waarom Scott Bilsen

“In der Beschränkung zeigt sich der Meister”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ik heb bewust gekozen klein te blijven, zodat ikzelf – of een van mijn twee collega’s – u alle persoonlijke aandacht kan geven, die u en uw reis verdient. U heeft bij ons één aanspreekpunt, één persoon, die uw reis van begin tot eind organiseert en van alle ins & outs van uw reis op de hoogte is. Hij (Terry van den Berg of ikzelf) of zij (Helene Van den Berg-Hammerstein) is ook 24/7 bereikbaar als u op reis bent.

Ik werk wereldwijd met kleine, zelfstandige ondernemers en reisagenten, voor wie maar één ding voorop staat: kwaliteit van het gebodene en een tevreden reiziger. Daarom durf ik ook te schrijven: “Scott Bilsen Travel, superb tours for the discerning traveller”.

Mijn aanbod is niet wereldwijd maar bewust beperkt tot die gebieden en landen en steden en regio’s, die ik persoonlijk ken. Dat geldt voor alle gebieden in Europa en zeker ook voor Afrika. Ik ben er steeds zelf geweest, ik kén de situatie ter plaatse en de mensen met wie wij zaken doen. Leest u onder Palmarès welke gebieden in Europa en Afrika dat zijn. En ken ik een kleine regio of accommodatie niet persoonlijk, dan geldt dat wel voor Terry en Hélène. Bestemmingen als Australië, Nieuw-Zeeland, China, Indochina, Japan en Vietnam vertrouw ik voor de volle 100% aan hen toe en dat kunt u dus ook doen. Informeer voor die reisdoelen dus ook gerust naar de mogelijkheden.

Wine & Dine-reizen in Europa enerzijds…

Het is allemaal begonnen in 1992 met het organiseren van een luxe wijnreis naar Bordeaux, where else! Meteen kozen wij voor een hoge standaard van luxe, service en comfort. “Genieten van het goede der aarde en de geneugten des levens, in een stijlvolle ambiance en met gelijkgestemde mensen”. Onder mijn persoonlijke leiding.

Uit de mond van een ander

Johan Bakels, fotograaf uit Helmond en (dus) iemand met oog voor detail, verwoordt het als volgt:
“Gijs, ze kunnen niemand beter meenemen op een wijnreis dan jou. Je komt werkelijk als een wijnkenner terug van een reisje met jou. Jij draagt jouw kennis op een heel aimabele manier over en jij creëert een heel relaxte, vriendschappelijke sfeer, waardoor je na afloop het liefst meteen weer zou willen intekenen op een volgende reis.”

Alors, DAT is dus mijn USP.
– heel veel kennis van zaken in de wijnwereld
– heel veel kennissen en vrienden en zakelijke relaties in de wijnwereld
– heel veel goodwill in alle wijnproductie-regio’s
– heel veel ervaring in het organiseren van (wijn)reizen en begeleiden van groepen
en een heel goed geheugen voor de mooiste plekjes, de beste restaurants en fraaiste entourages. Oh ja, en een lichtelijk verwende smaak en voorkeur voor excellente wijnen.

DAT maakt elke wijnreis of Wine & Dine-reis uniek. Er gaan deuren voor u open die voor anderen gesloten blijven en mijn bijdrage en toelichting wordt kennelijk hooglijk gewaardeerd.

Talent en integriteit

Het is eigenlijk heel eenvoudig! Je moet je talenten gebruiken.
Daarnaast is het een kwestie van integriteit. Ik las laatst in het kader van de Corona transities, die men voorspelt: “The new currency is trust and honesty”. Volgens mij is dat ook de oude! Zowel in de wijnhandel als in de reisbusiness weerspiegelen je zakelijk aanbod en portfolio je persoonlijke integriteit en standaard als ook honesty and trust…no more, no less. Zou dat niet immer zo moeten zijn.

…rondreizen Zuid-Afrika en Safari’s in Afrika anderzijds.

Het was ook de wijnhandel, die mij – eveneens in 1992 – in aanraking bracht met Zuid-Afrika. “Afrika pakt je, Afrika steelt je hart”; ik schreef het al elders op deze site. Vanzelfsprekend verruim je je blik en gezichtsveld in Afrika ook naar safari’s. En daarvan mag ik stellen dat het niet alleen mijn persoonlijke reis-voorkeurs-bestemming is geworden maar dat ik er een aardige expertise in heb opgebouwd.
Een huis bouwen moet je eigenlijk twee keer doen, uw safari moet meteen de eerste keer perfect zijn!”

 
Uw reis – Onze zorg en aandacht.

mr G.J.A.M. (Gijs) van Bilsen, directeur Scott Bilsen Travel – a Matter of Lifestyle.
gijs@scottbilsentravel.com
gijs@vanbilsen.nl
+31.6.37661203