Kwaliteit, service en persoonlijke aandacht

Gijs van Bilsen (1959) studeerde Nederlands Recht aan Tilburg University en zwaaide na zijn afstuderen als derde generatie twintig jaar lang de scepter over Wijnhandel Van Bilsen. Juist door deze kennismaking wereldwijd met het “goede der aarde en de geneugten des levens” ontwikkelde Gijs een groeiende belangstelling voor de reiswereld en in het bijzonder voor exclusieve reizen.

De eerste reis onder zijn persoonlijke leiding vond plaats in mei 1992 en er zouden er nog vele volgen.

Hij verkocht zijn wijnhandel in 2007 en legde zich volledig toe op het organiseren van  mooie reizen. De standaard? Luxe, service en comfort, zoals reizen bedoeld is. Uiteraard werd de belangstelling voor een uitstekend glas wijn er de afgelopen jaren niet minder op.

Maak gebruik van mijn netwerk, kennis en ervaring.  Dat verrijkt uw reis.

 

Bestemmingen binnen Europa, privé of in groepsverband

Niks mooiers dan er even heerlijk tussenuit te gaan, nu we weer mogen reizen en de hotels en restaurants weer open zijn gegaan. Ga genieten in Reims, rijd eens naar Normandië, dat al jaren op uw verlanglijstje staat, maak een mooie Kastelentocht langs de Loire of ervaar de uitdrukking “Leven als God in Frankrijk” aan den lijve met een luxueus verblijf in Beaune-Bourgogne of de Elzas. Ik ken deze regio;s op m’n duimpje en heb daar de beste contacten om u een geslaagde privéreis te garanderen.
 
Bovengenoemde bestemmingen bied ik even -met een goed doordacht programma- ook aan als groepsreis “Nieuwe Stijl”met een klein, exclusief gezelschap van gelijkgestemden en met inachtneming van alle veiligheidsvoorschriften, die een vast onderdeel van ons leven zullen worden. Gewoon met uw eigen auto, ook ter plaatse. Onder mijn persoonlijke leiding, Registervinoloog van de Wijnacademie.

Bestemmingen in Afrika en Zuid-Afrika

Als u zich weer safe voelt om te vliegen, dan komt op termijn ook een mooie reis naar Afrika weer in beeld. Privé safari’s in Afrika zijn namelijk in 28 jaar mijn specialiteit geworden. Lekker met z’n tweetjes, met goede vrienden of -why not- met de hele familie, een ervaring voor het leven.
Voor de hand liggend is daarbij een safari in het Krugerpark of een malariavrij natuurpark als Madikwe of Pilanesberg in Zuid-Afrika. Of een safari in de Serengeti, Manyara of Tarangire in Tanzania. De meest indrukwekkende safari-experience maakt u in de South Luangwa en Lower Zambezi of in Chobe National Park, Savute en de Okavango Delta in Botswana.
Met gepaste bescheidenheid bied ik mijn expertise graag aan. Maak daar gebruik van, dat verrijkt uw reis.
 
“Een huis bouwen moet je eigenlijk twee keer doen, uw safari moet meteen de eerste keer perfect zijn”