Beste reader,

Ook ik wens je graag een zonnig Nieuwjaar, in goede gezondheid en voorspoed !

Met plezier ga ik je in het nieuwe jaar zo nu en dan op de hoogte houden van bijzondere reisbestemmingen, die een overweging waard zijn. Een dergelijke bijzondere bestemming is Sulawesi, Indonesië, waar je begin maart, samen met astronaut André Kuipers, getuige kunt zijn van de Total Eclips, een volledige zonsverduistering.
Ikzelf maakte op Curaçao in 1998 een totale zonsverduistering mee en geloof me, er is niets indrukwekkender dan een violet kleurende hemel in een ontwapenende stilte, wanneer op klaarlichte dag het firmament zich aan je ontvouwt en de sterrenhemel plotsklaps kristalhelder zichtbaar wordt. In één moment realiseer je je je plaats in ons immense heelal.

Extra bijzonder is deze reis omdat niemand minder dan André Kuipers op deze reis je persoonlijk reisleider en expert is, die je alles kan vertellen over zijn ruimtereizen, de wetten van de natuur en de bijzondere positie van onze planeet daarin.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Klik op deze link of die hierboven voor meer informatie over deze reis met André (of de bijzondere Toscane-wijnreis met mij !)

Vriendelijke groet,

Gijs van Bilsen