Een week privé-safari kan op elk gewenst niveau.... van 12.000,- tot 3.000,- per persoon...Meer weten? Lees HIER twee compleet uitgewerkte voorbeeldreizen!

Beste reader,

Zes jaar later mag ik verklappen dat de meest exclusieve Safarireis, die ik ooit heb mogen organiseren voor de Worldwide CEO van Deloitte Chicago was, Jim Q. en zijn directe vrienden, waarbij een timetabel om het half uur aangaf waar hij zich bevond, alle lodges medisch geschoold personeel moesten bevatten alsmede een defibrilator en er zelfs op drie plekken in en buiten de Serengeti een helikopter stand-by moest staan voor het geval de goede man iets overkwam.....

Dat was in 2010.
Je kúnt natuurlijk een safari maken op het allerhoogste niveau van luxe, comfort, service en verwennen. Je denkt dan aan lodges als Kempinski Bilila, Faru-Faru Lodge, The Crater Lodge op de rand van de Ngorongoro Krater en "Under Canvas" in the western corridor van Serengeti, Tanzania. Ik ken ze bijna allemaal.
Maar er zijn ook diverse mogelijkheden, die het betaalbaar houden en toch heel exclusief. Want een leeuw is een leeuw. En die 100.000 gnoes en zebras zijn precies dezelfde, ook al dineer je niet à la carte en staat er slechts één ranger/bewaker 's-nachts voor je deur en heb je niet op elke gast 2 man bedienend personeel.


Van belang is dat je een betrouwbare organisatie hebt en deugdelijk materieel,
een goede en vakbekwame driver/guide/spoorzoeker en een goed doordacht programma. Interessant, boeiend, afwisselend, enerverend en om nooit meer te vergeten!


Een volle week safari van een prachtig niveau tot top-top-top, kan ik je - tegen de dollarkoers van vandaag - aanbieden voor
- 2 personen, geheel privé, vanaf 4350,- USDollar /  4162,- Euro p.p. all-inclusive.
- 3 personen, geheel privé, vanaf 3895,- USDollar /  3726,- Euro p.p. all-inclusive,
- 4 personen, geheel privé, vanaf 3666,- USDollar /  3507,- Euro p.p. all-inclusive
- 5 personen, geheel privé, vanaf 3528,- USDollar /  3375,- Euro p.p. all-inclusive.
- 6 personen, geheel privé, vanaf 3455,- USDollar /  3305,- Euro p.p. all-inclusive.

Let op: gebaseerd op kamer/lodge delen; dus een driepersoonskamer/lodge bij 3 en 5 deelnemers. Toeslag voor een éénpersoonkamer/lodge is: 1500,- Euro.

Ballonsafari optioneel - midden in de Serengeti: 450,- USDollar p.p.

Prijzen zijn All Inclusive en inclusief binnenlandse vluchten met een private aircraft over de Serengeti terug naar Arusha maar exclusief de intercontinentale vlucht naar Kilimanjaro en terug. Vanzelfsprekend kun je je reis prachtig verlengen met een paar dagen luxe resort op Zanzibar of zelfs de Seychellen. Ook dat regel ik graag voor je.